- 7 Ocak 2018
- 27.578
- 80.047
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.921
Aynen kızzzzzzzzboğazı tutunca herkes verir ya :))))))))))
Kuzum en son muayene de kasık fıtığı çıktı iki tarafımdaNiye stresleniyorsun canım
11.gün baktırcam test günüm o tarihte ama dayanamayıp 9. Günde de yapabilirimaynen minik olduğu için çıkmayabilir yani. embiryoyu koyduktan 1 hafta sonra mı bakıyolar kan değerine
Kuzum en son muayene de kasık fıtığı çıktı iki tarafımdadoktor doğuma kadar muhtemelen ilerlememez diyor ama ilerlerse ki bende o şans var erkenden ameliyat olabilirmişim
11.gün baktırcam test günüm o tarihte ama dayanamayıp 9. Günde de yapabilirim
Sorma kuzu ya bide öncesinden varmış muhtemelen enfeksiyon ve düşük ağrısıyla karıştırılmış dedi genel cerrah birbirine çok benziyormuş bunlarayyy oda hamile oluncamı çıkmış ortaya töbe töbe
Sorma kuzu ya bide öncesinden varmış muhtemelen enfeksiyon ve düşük ağrısıyla karıştırılmış dedi genel cerrah birbirine çok benziyormuş bunlar
Doktorun dediğine göre kuzum o ihtimal oluşursa kadın doğum, anestezi ve genel cerrah oturup duruma göre şartları konuşacak. Tabi bu durumun kaçıncı haftada olacağı da kararda etkili.anladım canım e sen ameliyat diyrsun bebeği etkilemiyor mu
kolay gelsin bitanem.bnmki kısa canım :) kalktm işe geldim
iyiyim kuzum uyudum bugün dinledim.Günaydın şekerimmnasılsın
aminnn teşekkür ederim bitanemmm müziğin harika enerji verdi.Günaydın canlarr yüzünüzden gülücük eksik olmasın mutlu mesut olun inşallahhh☺Bu şarkı benden size gelsin
allah razi olsun kosede toz kalmis almamissin.Günaydın tünaydın burayıda benden başka temizleyen yok ayuppo
ay hadi insallah tutar kuzum.Tüp yaptırdım kız Pazartesi belli olcak dua et
kiz nasil verdin bakemmmmm bana de hele ben sezeryanliyim veremedim ne ettin sennnAyyyy kız bende çok sevindim
Etrafımdaki herkes 2. Doğumdan sonra kilolaları veremiyordu valla korkuyordum bende veremicem diyeeeeee
aminnnnn.Güzel dileklerini için sağolun kızlar rabbim ilk önce size yaşatsın anneliği inşallah❤❤
niye de hele bakem sende benim gibi arada geliylermi.içimde bir sevinç istemsiz gülmeler falan hayıırlara gitsin inşallah Tersi çıkmaz çünkü hep tersi çıkıyor kızlar
:/ çok üzüldüm ya canim üzülme kuzum.Test yaptim canim negatif çıktı
Gecmis olsun ya insallah ilerleyici degilkdir.Kuzum en son muayene de kasık fıtığı çıktı iki tarafımdadoktor doğuma kadar muhtemelen ilerlememez diyor ama ilerlerse ki bende o şans var erkenden ameliyat olabilirmişim
Ohh iyi yapmışsın kuzum ben de pazara çıkıcam şimdiiyiyim kuzum uyudum bugün dinledim.
İnşallahhh tatlişimkolay gelsin bitanem.
iyiyim kuzum uyudum bugün dinledim.
aminnn teşekkür ederim bitanemmm müziğin harika enerji verdi.
allah razi olsun kosede toz kalmis almamissin.
ay hadi insallah tutar kuzum.
kiz nasil verdin bakemmmmm bana de hele ben sezeryanliyim veremedim ne ettin sennn
aminnnnn.
niye de hele bakem sende benim gibi arada geliylermi.
:/ çok üzüldüm ya canim üzülme kuzum.
Gecmis olsun ya insallah ilerleyici degilkdir.
kolay gelsin sana bende kalkip islerimi tutacam :)Ohh iyi yapmışsın kuzum ben de pazara çıkıcam şimdi
Özgür hatun napiyon bakemmİnşallahhh tatlişim
Köşeyi sana bıraktımkolay gelsin bitanem.
kiz nasil verdin bakemmmmm bana de hele ben sezeryanliyim veremedim ne ettin sennn
aminnnnn.
Bugün canım çok meyve istedi tatliş annem sağolsun alıp gelmiş onları yiyorumkolay gelsin sana bende kalkip islerimi tutacam :)
Özgür hatun napiyon bakemm
Kuzum başladık işte devam edecek daha baya iş var ağzımdameraba kuzum önemli değil nasilsin bakalim herzaman beklerim sohbete.
gecmis olsun kuzum naptin bakalım diş isni.
aşkitom nerdesin.
hoşgeldin conconummmm benim .
hosgeldin bacimmmm.
Kimsecikler bulamadinmiii.
Doktorun dediğine göre kuzum o ihtimal oluşursa kadın doğum, anestezi ve genel cerrah oturup duruma göre şartları konuşacak. Tabi bu durumun kaçıncı haftada olacağı da kararda etkili.
kolay gelsin bitanem.
aminnnnn.
yaptığı işi bitir bakemmm.Köşeyi sana bıraktım
ohhh annenin elinden öperim afiyet olsun bidanem.Bugün canım çok meyve istedi tatliş annem sağolsun alıp gelmiş onları yiyorumsen ne yapıyorsun
napiyon bakem kuzumAynen bana böle soldan soldan geliyler
korkma kuzum ınsallah bir cirpida atlatirsin.Kuzum başladık işte devam edecek daha baya iş var ağzımdaen korktuğum şey birde o dişçi koltuğu
Biraz is yap otur masallahida kalmadi ahahahmaşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?