bnmki kısa canım :) kalktm işe geldim
kolay gelsin bitanem.
Günaydın şekerimm nasılsın
iyiyim kuzum uyudum bugün dinledim.
Günaydın canlarr yüzünüzden gülücük eksik olmasın mutlu mesut olun inşallahhh ☺Bu şarkı benden size gelsin
aminnn teşekkür ederim bitanemmm müziğin harika enerji verdi.
Günaydın tünaydın burayıda benden başka temizleyen yok ayuppo
allah razi olsun kosede toz kalmis almamissin.
Tüp yaptırdım kız Pazartesi belli olcak dua et
ay hadi insallah tutar kuzum.
Ayyyy kız bende çok sevindim

Etrafımdaki herkes 2. Doğumdan sonra kilolaları veremiyordu valla korkuyordum bende veremicem diyeeeeee
kiz nasil verdin bakemmmmm bana de hele ben sezeryanliyim veremedim ne ettin sennn
Güzel dileklerini için sağolun kızlar rabbim ilk önce size yaşatsın anneliği inşallah❤❤
aminnnnn.
içimde bir sevinç istemsiz gülmeler falan hayıırlara gitsin inşallah Tersi çıkmaz çünkü hep tersi çıkıyor kızlar
niye de hele bakem sende benim gibi arada geliylermi.
Test yaptim canim negatif çıktı
:/ çok üzüldüm ya canim üzülme kuzum.
Kuzum en son muayene de kasık fıtığı çıktı iki tarafımda doktor doğuma kadar muhtemelen ilerlememez diyor ama ilerlerse ki bende o şans var erkenden ameliyat olabilirmişim
Gecmis olsun ya insallah ilerleyici degilkdir.

İnşallahhh tatlişim

Köşeyi sana bıraktım

meraba kuzum önemli değil nasilsin bakalim herzaman beklerim sohbete.
gecmis olsun kuzum naptin bakalım diş isni.
aşkitom nerdesin.
hoşgeldin conconummmm benim .
hosgeldin bacimmmm.

Kimsecikler bulamadinmiii.
Kuzum başladık işte devam edecek daha baya iş var ağzımda en korktuğum şey birde o dişçi koltuğu

Doktorun dediğine göre kuzum o ihtimal oluşursa kadın doğum, anestezi ve genel cerrah oturup duruma göre şartları konuşacak. Tabi bu durumun kaçıncı haftada olacağı da kararda etkili.

anladım kuzucum zormuş ama gönlünü temiz tut bol bol dua etde ameliyata gerek kalmasın canım

maşallah canım

Köşeyi sana bıraktım
yaptığı işi bitir bakemmm.
Bugün canım çok meyve istedi tatliş annem sağolsun alıp gelmiş onları yiyorum sen ne yapıyorsun
ohhh annenin elinden öperim afiyet olsun bidanem.
Aynen bana böle soldan soldan geliyler
napiyon bakem kuzum
Kuzum başladık işte devam edecek daha baya iş var ağzımda en korktuğum şey birde o dişçi koltuğu
korkma kuzum ınsallah bir cirpida atlatirsin.
maşallah canım
Biraz is yap otur masallahida kalmadi ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…