- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #50.941
Sağol kuzumyaptığı işi bitir bakemmm.
ohhh annenin elinden öperim afiyet olsun bidanem.
napiyon bakem kuzum
korkma kuzum ınsallah bir cirpida atlatirsin.
Biraz is yap otur masallahida kalmadi ahahah
ben yatak odasindayim yataf örtülerini yikadim geciriyom camasir katla falan mutfak gececem sonra orayi toplarim. Süpürüp çöpler at yemek vardi bide kahve icecem keyif:)Sagol Anniş sen nasılsın ne yapıyorsun
Ayyy neguzel olurdu ya icim buruklandi sizlere ihtiyacım var.Sağol kuzumrealde olaydık toplaşıp kahve içerdik
Hayırdır tatlişim birşeye mi sıkıldın senben yatak odasindayim yataf örtülerini yikadim geciriyom camasir katla falan mutfak gececem sonra orayi toplarim. Süpürüp çöpler at yemek vardi bide kahve icecem keyif:)
Ayyy neguzel olurdu ya icim buruklandi sizlere ihtiyacım var.
Ayy canim yaa cok gecmis olsun. Insallah en kisa zamanda cok daha iyi olur ❤ Cinsi neydi cok merak ettim. Bende de acayip bi kopek sevgisi var. Turkiyeye temelli bi donsem bende alcam insallah ❤evet canım nasıl olsun iştahı kesildi zayıflıyor bıraz bide arka bacaklarına basamıyor bugun veterinere gidecek ya hadi hayırlısı canım
Artik uzulmicemm canimmm kismet neyseki suanda disimle ugrastigim icin gonul rahatligiyla antibiyotik kullanicam onu biliyorumkolay gelsin bitanem.
iyiyim kuzum uyudum bugün dinledim.
aminnn teşekkür ederim bitanemmm müziğin harika enerji verdi.
allah razi olsun kosede toz kalmis almamissin.
ay hadi insallah tutar kuzum.
kiz nasil verdin bakemmmmm bana de hele ben sezeryanliyim veremedim ne ettin sennn
aminnnnn.
niye de hele bakem sende benim gibi arada geliylermi.
:/ çok üzüldüm ya canim üzülme kuzum.
Gecmis olsun ya insallah ilerleyici degilkdir.
Ohh afiyet olsun. Benimde eşim mesaide yemek derdi yok. Temizlikte bitti bebek uyursa bende kahve+kitap keyfi yapayım bari. Aslında bana kalsa hortumu açıp balkonda oturcam akşama kadar cok sıcakben yatak odasindayim yataf örtülerini yikadim geciriyom camasir katla falan mutfak gececem sonra orayi toplarim. Süpürüp çöpler at yemek vardi bide kahve icecem keyif:)
Ayyy neguzel olurdu ya icim buruklandi sizlere ihtiyacım var.
Ayy canim yaa cok gecmis olsun. Insallah en kisa zamanda cok daha iyi olur ❤ Cinsi neydi cok merak ettim. Bende de acayip bi kopek sevgisi var. Turkiyeye temelli bi donsem bende alcam insallah ❤
Sana da kolay gelsin canımcım pazar kalabalık ve çok sıcaktıkolay gelsin sana bende kalkip islerimi tutacam :)
yok kuzum kiz kiza takilmak icin dedim:)Hayırdır tatlişim birşeye mi sıkıldın sen
Inşallah tez vakit gecer önce sağlığımız.Artik uzulmicemm canimmm kismet neyseki suanda disimle ugrastigim icin gonul rahatligiyla antibiyotik kullanicam onu biliyorum
ohh ggeliyom hemen bol köpüklü kuzumOhh afiyet olsun. Benimde eşim mesaide yemek derdi yok. Temizlikte bitti bebek uyursa bende kahve+kitap keyfi yapayım bari. Aslında bana kalsa hortumu açıp balkonda oturcam akşama kadar cok sıcakgel beraber içek bari
yap yap bol bol yukeme yalda ayık ol:)Evimin işini yaptım uyukluyorum canımtest çözmem lazım ama o istek yok bende dedim ne yapayım şekerleme yapayım
Ben yokuşlu useniyom inmeye tepede kaliyor evim.Sana da kolay gelsin canımcım pazar kalabalık ve çok sıcaktı
Öyle tatliş burda herkes kafa dengi muhabbet baldan tatlıyok kuzum kiz kiza takilmak icin dedim:)
Inşallah tez vakit gecer önce sağlığımız.
ohh ggeliyom hemen bol köpüklü kuzum
yap yap bol bol yukeme yalda ayık ol:)
Ben yokuşlu useniyom inmeye tepede kaliyor evim.
Ayyy yerim çok balllsağol canım benim inşallah sizinde olur bir yavru köpüşünüz :) akita canım
Aman boşver valla halden filan al aynı nasılsaBen yokuşlu useniyom inmeye tepede kaliyor evim.
Canım bende sezaryanliyim ekmek hamur işi kola filan tüketmedim elimden geldiğince evde Leslie sporunu yaptım 3.5 ayda 14 kilo verdimkolay gelsin bitanem.
iyiyim kuzum uyudum bugün dinledim.
aminnn teşekkür ederim bitanemmm müziğin harika enerji verdi.
allah razi olsun kosede toz kalmis almamissin.
ay hadi insallah tutar kuzum.
kiz nasil verdin bakemmmmm bana de hele ben sezeryanliyim veremedim ne ettin sennn
aminnnnn.
niye de hele bakem sende benim gibi arada geliylermi.
:/ çok üzüldüm ya canim üzülme kuzum.
Gecmis olsun ya insallah ilerleyici degilkdir.
Yaaaaaaaaa hamileyken mi ameliyat yoksa Doğumdan sonra mıKuzum en son muayene de kasık fıtığı çıktı iki tarafımdadoktor doğuma kadar muhtemelen ilerlememez diyor ama ilerlerse ki bende o şans var erkenden ameliyat olabilirmişim
İlerlerse doğumdan önce ameliyat olabilirmişim. Ama diyelim doğuma kadar sabrettik normal doğum bile olsa sezeryan gibi iki tarafımdan müdahale edilecekYaaaaaaaaa hamileyken mi ameliyat yoksa Doğumdan sonra mı
aynen oyle vallaha kuzumÖyle tatliş burda herkes kafa dengi muhabbet baldan tatlı
Ben hamur ekmek cok yedim birakmadim herşeyi yiyiom ve leslie sporu ney kiz yapmadim hiç de:/ eger okadar kilo veriliyorsa gercekten ben deniycem.Canım bende sezaryanliyim ekmek hamur işi kola filan tüketmedim elimden geldiğince evde Leslie sporunu yaptım 3.5 ayda 14 kilo verdim
Leslie deli gibi yağ yakıyor tatlişaynen oyle vallaha kuzum
Ben hamur ekmek cok yedim birakmadim herşeyi yiyiom ve leslie sporu ney kiz yapmadim hiç de:/ eger okadar kilo veriliyorsa gercekten ben deniycem.
Aynn canim saglik yoksa bazi seyler bosa olur cabamiz gibi rabbim herseyin hayirlisini versin hayirsizsa hayra cevirsin insallahyok kuzum kiz kiza takilmak icin dedim:)
Inşallah tez vakit gecer önce sağlığımız.
ohh ggeliyom hemen bol köpüklü kuzum
yap yap bol bol yukeme yalda ayık ol:)
Ben yokuşlu useniyom inmeye tepede kaliyor evim.
baktimda yarin başlıyorum insallah sabahtanLeslie deli gibi yağ yakıyor tatliş
Aminnn guzel tatli arkadaşım.Aynn canim saglik yoksa bazi seyler bosa olur cabamiz gibi rabbim herseyin hayirlisini versin hayirsizsa hayra cevirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?