Hayırdır tatlişim birşeye mi sıkıldın sen

evet canım nasıl olsun iştahı kesildi zayıflıyor bıraz bide arka bacaklarına basamıyor bugun veterinere gidecek ya hadi hayırlısı canım
Ayy canim yaa cok gecmis olsun. Insallah en kisa zamanda cok daha iyi olur ❤ Cinsi neydi cok merak ettim. Bende de acayip bi kopek sevgisi var. Turkiyeye temelli bi donsem bende alcam insallah ❤

Artik uzulmicemm canimmm kismet neyseki suanda disimle ugrastigim icin gonul rahatligiyla antibiyotik kullanicam onu biliyorum

Ohh afiyet olsun. Benimde eşim mesaide yemek derdi yok. Temizlikte bitti bebek uyursa bende kahve+kitap keyfi yapayım bari. Aslında bana kalsa hortumu açıp balkonda oturcam akşama kadar cok sıcak gel beraber içek bari

Ayy canim yaa cok gecmis olsun. Insallah en kisa zamanda cok daha iyi olur ❤ Cinsi neydi cok merak ettim. Bende de acayip bi kopek sevgisi var. Turkiyeye temelli bi donsem bende alcam insallah ❤

sağol canım benim inşallah sizinde olur bir yavru köpüşünüz :) akita canım

Hayırdır tatlişim birşeye mi sıkıldın sen
yok kuzum kiz kiza takilmak icin dedim:)
Artik uzulmicemm canimmm kismet neyseki suanda disimle ugrastigim icin gonul rahatligiyla antibiyotik kullanicam onu biliyorum
Inşallah tez vakit gecer önce sağlığımız.
Ohh afiyet olsun. Benimde eşim mesaide yemek derdi yok. Temizlikte bitti bebek uyursa bende kahve+kitap keyfi yapayım bari. Aslında bana kalsa hortumu açıp balkonda oturcam akşama kadar cok sıcak gel beraber içek bari
ohh ggeliyom hemen bol köpüklü kuzum
Evimin işini yaptım uyukluyorum canım test çözmem lazım ama o istek yok bende dedim ne yapayım şekerleme yapayım
yap yap bol bol yukeme yalda ayık ol:)
Sana da kolay gelsin canımcım pazar kalabalık ve çok sıcaktı
Ben yokuşlu useniyom inmeye tepede kaliyor evim.

yok kuzum kiz kiza takilmak icin dedim:)
Inşallah tez vakit gecer önce sağlığımız.
ohh ggeliyom hemen bol köpüklü kuzum
yap yap bol bol yukeme yalda ayık ol:)

Ben yokuşlu useniyom inmeye tepede kaliyor evim.
Öyle tatliş burda herkes kafa dengi muhabbet baldan tatlı

Canım bende sezaryanliyim ekmek hamur işi kola filan tüketmedim elimden geldiğince evde Leslie sporunu yaptım 3.5 ayda 14 kilo verdim

Kuzum en son muayene de kasık fıtığı çıktı iki tarafımda doktor doğuma kadar muhtemelen ilerlememez diyor ama ilerlerse ki bende o şans var erkenden ameliyat olabilirmişim
Yaaaaaaaaa hamileyken mi ameliyat yoksa Doğumdan sonra mı

Öyle tatliş burda herkes kafa dengi muhabbet baldan tatlı
aynen oyle vallaha kuzum
Canım bende sezaryanliyim ekmek hamur işi kola filan tüketmedim elimden geldiğince evde Leslie sporunu yaptım 3.5 ayda 14 kilo verdim
Ben hamur ekmek cok yedim birakmadim herşeyi yiyiom ve leslie sporu ney kiz yapmadim hiç de:/ eger okadar kilo veriliyorsa gercekten ben deniycem.

Aynn canim saglik yoksa bazi seyler bosa olur cabamiz gibi rabbim herseyin hayirlisini versin hayirsizsa hayra cevirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…