- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.101
Evet canım bende çok merak ediyorum cinsiyeti :) Allah hayırlısını sagliklisini nasip etsinBenimde ayni 12 haftalik oldu 13 olcak cinsiyeti ne merak ediyom kizim mi oğlum mu belli olur belki urfa kontrole giderim inşallah iyi olcak ikimizde aynı sayılır
İyiyim evdeyim misafirlerim vardı yeni gittiler dinleniyorum:) sen nasılsınMasmavi bir yol napiyon canım
Nabza göre şerbet vereceksinMasallah nazar degmesin insallah esinizde barisir kardesleriyle de daha güzel vakit gecirirsiniz beraber.
Aynen cnm iyi niyet de nereye kadar..
Seninkiler gitti benimkiler gelicekİyiyim evdeyim misafirlerim vardı yeni gittiler dinleniyorum:) sen nasılsın
Nabza göre şerbet vereceksin
Ayyy ne güzelllKızlar 3 aylikken canlanır demi parca alinirken bana işlem bitince bende agliyodun ekrandan bak bebegin oynamaya baslamis dediler durdular kibirdiyor gibi di elleri ayaklari
Yok artikk!! Canim yaa !!Ailenin tek geliniyim şuan.
Babasını benden kıskanıyormuş. Evin kızı gibi oldum diye.
Yok nişanlıyken bana bohçaya koydukları gözüne batıyormuş.
Abisiyle gezmemizi bile kıskanıyormuş. Oysa kac defa cagirdim. Gelmedi.
Ben bir de akşama kayinvalideye gideceğim oy oy:)Seninkiler gitti benimkiler gelicek
Amin canım hastanede daha 12 haftayi doldurmamis belli olan vardıEvet canım bende çok merak ediyorum cinsiyeti :) Allah hayırlısını sagliklisini nasip etsin
Bende bulaşık yikadim çamaşır attim makineye uzandim canımİyiyim evdeyim misafirlerim vardı yeni gittiler dinleniyorum:) sen nasılsın
Kolay gelsin simdidenBen bir de akşama kayinvalideye gideceğim oy oy:)
Kolay gelsin dinlen sen de bebeğin iyi olsunBende bulaşık yikadim çamaşır attim makineye uzandim canım
Amin canim Rabbim herşeyin en iyisini versin gelininde damatinda ....Aynen beddua gibi oldu ben yengeme ne ettim der bizimkiler inşallah ole olmaz konuşuruz güzel gelin iyi damat nasip etsin merhamet versin bizlerede gelecek yavrilarimizada
Yarın gidecektik çocukları özlemiş napalm mecburKolay gelsin simdidenben sabah hallettim o isi
Sağol canım benim sanada kolay gelsinKolay gelsin dinlen sen de bebeğin iyi olsun
Aynen öle canımAmin canim Rabbim herşeyin en iyisini versin gelininde damatinda ....
Olsun bugünden gidin yarin dinlenirsiniz evdeYarın gidecektik çocukları özlemiş napalm mecbur
Dimi ama..!!Derdi belli işte seni kıskanıyor. Oysa seni rakip değil bi arkadaş bi abla gibi görse ne kadar da güzel olurdu. Kendi kaybediyor
Yok nerde bizimki yarın da bahane bulup gelir bize:Olsun bugünden gidin yarin dinlenirsiniz evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?