- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.201
Sana sirdan resmi atarim ozelden ahahhaYok benim var yanımda Yoğurdum tişikkirliiiir şırdan olayı beni benden etti dün
Ben daha ağır tehdit bilmiyorumSana sirdan resmi atarim ozelden ahahha
Ahahah atarim hic korkmam ahhhaBen daha ağır tehdit bilmiyorum
Kız yapma etme dün zaten garibim dünyaya tersten baktı bir süreAhahah atarim hic korkmam ahhha
Tehdi dim hazir bi yemesin yaptıklarımiKız yapma etme dün zaten garibim dünyaya tersten baktı bir süre
O tok yeni yedi benceTehdi dim hazir bi yemesin yaptıklarımi
Tokda olsa tıkarım boğazınaO tok yeni yedi bence
SakıııınnnnnnnnSana sirdan resmi atarim ozelden ahahha
Kizdi bizim buluuu benenaeeeeSakıııınnnnnnnn
Nerde bu millettt nereye kaçtınız bi ben kaldım şu delü ileKizdi bizim buluuu benenaeeee
Ahhh al benden de okadar yaaaa ustumden tir gecsin tum kemiklerim kutlesinnnKız valla masaja ele ihtiyacım var ki anlatamam ya kemiklerimin çatlaması lazım
Dimi canım valla çok ihtiyacm varAhhh al benden de okadar yaaaa ustumden tir gecsin tum kemiklerim kutlesinnn
Geldim geldim esim yeni uyudu kuzum.Napiyonuz yaaa cok gc geloyosunuz ben yatiyorm kiz beni pert ettiginden cok gec oturamiyorum T Tatlianne20 nasil olduj kuzu yaa
Neyyy ben yetmiyorun yaniiiNerde bu millettt nereye kaçtınız bi ben kaldım şu delü ile
Naptin iyimisin bugunku konularin aklima takildi merak ettm seniGeldim geldim esim yeni uyudu kuzum.
Yok kız bana destek çıksınlar diyeNeyyy ben yetmiyorun yaniii
Iyiyim kuzum esime belli etmedim birseyde sezmiyorum telide hep ortada biraz gozlemler olmadi sorarim bakalim Nediycek şuan takmak istemiyorum hayata devam canisi sen nasılsın.Naptin iyimisin bugunku konularin aklima takildi merak ettm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?