Üzülme kuzum bak yakın yine gidip görebiliyorsun ben annemi senede 2 kez en fazla 3 kez görüyorum. Bütün ailem izmirde ben hepsine uzağım o kadar özlüyorum o kadar içim acıyor ki. O yüzden üzme kendini ne zaman müsait olursan gider öper koklarsın anneni

Kuzum bende öle gittigimizde annemde bigun kalsam kvde 3 gün misal zoruma gidiyor kvde neymis kocan nerde sen orda gibisinde alttan laf sokuyor aman kızlar ne surecten geçiyom sabrediyom inşallah rabbim mulafatlandirir ailem benim için susuyor ama biter de patlatlik verir bende son sans kaldi sabirmi bozcam inşallah olmaz ama bigun kötü haber almazsaniz iyi esimle beraberken iyi ama aile konusunda benim aiem ne yasada yaranmaz dünyalar alanda bana hep kendi aile susuyom biyerde patlar baska mevzularda var alttan birazdaha aliyom kafama koydum seviyorum çok hemde çok ama suan yavrum için bisi demiyom

Sagol cnm tesellin icin haklisin benim durumum yine iyi sende üzülme olurmu

Aynen cnm benim ailem bizim icin herseyinyapar hatta 1. evlilik yildönümüz icin bi kücük altin hediye ettiler. Esimin ailesi kutlamadi bile. Ben aileme herseyi anlatmiyorum üzülecekler diye ama eger birgün icimde tutamazsam ozaman gör 3. dünya savasini. Sonucta esimizi sevdigimiz icin katlaniyoruz. Insallah mükafatini verir rabbimiz

Ağlama canim ya !! Şimdi bende agliycam..!!

Allahım sabırlar versin sana canim !!

Aynen kutlama şu bu neysede 5gün hastanede yatıtım bana morel olcaklarina göz yasiyla bitti hep morel hep morel yanimdaki hasta bile dedi nasil bi kaynana var esinle ağızları bir gibi biri ariyor biri kapatior seni düşünen yok ben disardam bukadarini gördüm ise sen hep alttan aliniyon ortalığı yatistiryon bunlar seni yiycekler dedi esini seviyon dedi ama seni sevselerdi bukadar uzmezlerdi fındık kabuğu doldurmaz bana yaptiklari kimselen konuşma dertlesme anlatma kendisi reklam ediyor demedigi kalmıyor burnumda geliyor dusuk yapsam bile ayni kalsam ayni hamile demiyorlar bigun iyiyse bigun oluyor bursuzluk kiskanclik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…