- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.121
Soz ysrin icin plan yapin disari cikicaz gibi.. olmaz mi?Yok nerde bizimki yarın da bahane bulup gelir bize:
Ne güzel demiş ...Aynen katiliyorum.
Gecen kendi görümcemle konustum bu konuyu. Bana dedi ki iyi anlasmak icin iki tarafin da mücaedele etmesi gerekiyor. Görümce gelin gözüyle bakmamak gerekiyor
Ben hak verdim. Cok sükür iyi anlasiyoruz
Planimizi gene yaparız çıkarız gezeriz ama illaki görülecek gelinecek gidilecekSoz ysrin icin plan yapin disari cikicaz gibi.. olmaz mi?
Ah su erkekler ahhhPlanimizi gene yaparız çıkarız gezeriz ama illaki görülecek gelinecek gidilecek
Üzülme kuzum bak yakın yine gidip görebiliyorsun ben annemi senede 2 kez en fazla 3 kez görüyorum. Bütün ailem izmirde ben hepsine uzağımKizlar sabah annem aradi cok özledim dedi bende aglamaya basladim
Esim kizdi bana sana gitme diyen mi var diye
Öglenciydi araba yoktu nasil gitseydim ki bugün misafirim var yarin kina var..
yine hafta arasina kaldi..
kendimi bazen suclu hissediyorum kvye daha sık gittigimiz icin..
Kuzum bende öle gittigimizde annemde bigun kalsam kvde 3 gün misal zoruma gidiyor kvde neymis kocan nerde sen orda gibisinde alttan laf sokuyor aman kızlar ne surecten geçiyom sabrediyom inşallah rabbim mulafatlandirir ailem benim için susuyor ama biter de patlatlik verir bende son sans kaldi sabirmi bozcam inşallah olmaz ama bigun kötü haber almazsaniz iyi esimle beraberken iyi ama aile konusunda benim aiem ne yasada yaranmaz dünyalar alanda bana hep kendi aile susuyom biyerde patlar baska mevzularda var alttan birazdaha aliyom kafama koydum seviyorum çok hemde çok ama suan yavrum için bisi demiyomKizlar sabah annem aradi cok özledim dedi bende aglamaya basladim
Sagol cnm tesellin icinÜzülme kuzum bak yakın yine gidip görebiliyorsun ben annemi senede 2 kez en fazla 3 kez görüyorum. Bütün ailem izmirde ben hepsine uzağımo kadar özlüyorum o kadar içim acıyor ki. O yüzden üzme kendini ne zaman müsait olursan gider öper koklarsın anneni
Onlar tahmin canım sonradan değişebiliyor o cinsiyetler. En iyisi 16dan sonra verilen bilgi daha doğru. Ama tahmin bile olsa söylesin istiyor insan :)Amin canım hastanede daha 12 haftayi doldurmamis belli olan vardı
Ne guzell..Kızlar 3 aylikken canlanır demi parca alinirken bana işlem bitince bende agliyodun ekrandan bak bebegin oynamaya baslamis dediler durdular kibirdiyor gibi di elleri ayaklari
Aynen çok duygulandım yaAyyy ne güzelll
Allahtan görüntülü konuşma diye bişey var zaten :)Sagol cnm tesellin icinhaklisin benim durumum yine iyi sende üzülme olurmu
Aynen canım:)Ah su erkekler ahhh
Aynen hiç sorma :)))Onlar tahmin canım sonradan değişebiliyor o cinsiyetler. En iyisi 16dan sonra verilen bilgi daha doğru. Ama tahmin bile olsa söylesin istiyor insan :)
Aynen cnm benim ailem bizim icin herseyinyapar hatta 1. evlilik yildönümüz icin bi kücük altin hediye ettiler. Esimin ailesi kutlamadi bile. Ben aileme herseyi anlatmiyorum üzülecekler diye ama eger birgün icimde tutamazsam ozaman gör 3. dünya savasini. Sonucta esimizi sevdigimiz icin katlaniyoruz. Insallah mükafatini verir rabbimizKuzum bende öle gittigimizde annemde bigun kalsam kvde 3 gün misal zoruma gidiyor kvde neymis kocan nerde sen orda gibisinde alttan laf sokuyor aman kızlar ne surecten geçiyom sabrediyom inşallah rabbim mulafatlandirir ailem benim için susuyor ama biter de patlatlik verir bende son sans kaldi sabirmi bozcam inşallah olmaz ama bigun kötü haber almazsaniz iyi esimle beraberken iyi ama aile konusunda benim aiem ne yasada yaranmaz dünyalar alanda bana hep kendi aile susuyom biyerde patlar baska mevzularda var alttan birazdaha aliyom kafama koydum seviyorum çok hemde çok ama suan yavrum için bisi demiyom
Evet cok sükür eskiden nasil yapiyorlarmisAllahtan görüntülü konuşma diye bişey var zaten :)
Hiç bilemiyorum. Eşimi çok seviyorum iyiki onunla evlendim ama aileye uzak olmak çok zor. Bi tek o yüzden pişmanım uzağa geldiğime.Evet cok sükür eskiden nasil yapiyorlarmis
Ağlama canim ya !! Şimdi bende agliycam..!!Kizlar sabah annem aradi cok özledim dedi bende aglamaya basladim
Allahım sabırlar versin sana canim !!Kuzum bende öle gittigimizde annemde bigun kalsam kvde 3 gün misal zoruma gidiyor kvde neymis kocan nerde sen orda gibisinde alttan laf sokuyor aman kızlar ne surecten geçiyom sabrediyom inşallah rabbim mulafatlandirir ailem benim için susuyor ama biter de patlatlik verir bende son sans kaldi sabirmi bozcam inşallah olmaz ama bigun kötü haber almazsaniz iyi esimle beraberken iyi ama aile konusunda benim aiem ne yasada yaranmaz dünyalar alanda bana hep kendi aile susuyom biyerde patlar baska mevzularda var alttan birazdaha aliyom kafama koydum seviyorum çok hemde çok ama suan yavrum için bisi demiyom
Aynen kutlama şu bu neysede 5gün hastanede yatıtım bana morel olcaklarina göz yasiyla bitti hep morel hep morel yanimdaki hasta bile dedi nasil bi kaynana var esinle ağızları bir gibi biri ariyor biri kapatior seni düşünen yok ben disardam bukadarini gördüm ise sen hep alttan aliniyon ortalığı yatistiryon bunlar seni yiycekler dedi esini seviyon dedi ama seni sevselerdi bukadar uzmezlerdi fındık kabuğu doldurmaz bana yaptiklari kimselen konuşma dertlesme anlatma kendisi reklam ediyor demedigi kalmıyor burnumda geliyor dusuk yapsam bile ayni kalsam ayni hamile demiyorlar bigun iyiyse bigun oluyor bursuzluk kiskanclikAynen cnm benim ailem bizim icin herseyinyapar hatta 1. evlilik yildönümüz icin bi kücük altin hediye ettiler. Esimin ailesi kutlamadi bile. Ben aileme herseyi anlatmiyorum üzülecekler diye ama eger birgün icimde tutamazsam ozaman gör 3. dünya savasini. Sonucta esimizi sevdigimiz icin katlaniyoruz. Insallah mükafatini verir rabbimiz
Amin canım aminnnnnAllahım sabırlar versin sana canim !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?