- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.221
Malesef ben gelmeden çıkan olmamış sana destek anca benden fayda var sana shahjdndjYok kız bana destek çıksınlar diye
Şırdanlı tükürüklü olmayacaksa gellMalesef ben gelmeden çıkan olmamış sana destek anca benden fayda var sana shahjdndj
ooo simarttin kendini hangi renk aldin bakemmAnladm cnm ins uzulme uzulmryelim hic bu acidan . Bende napayim bugun yemegm neyin yoktu yaptim biraz komsularla cocuklari disari cikardik filan oyle iste . Kendime ruj aldm eccuk simarttim kendmi
Sirdan yok artik sana tammŞırdanlı tükürüklü olmayacaksa gell... Hiç belli etme kuzum bekle bakalım o denilen şeyleride yap.
Bende yemedjm ama gordum şok oldum arkadasda uyuz ediyom bulumu.Ayy sirdan dedikce bi tuhaf oluyorum hele mumbarr
BenUyumayan varmiqqq
Blue_Peri minik kalp0753 @Ufukta_bebek @adel8893 @ecesaygi @MaviKuplik size kokteyli bisiler yapimmi nedersiniz
günaydın canisilarolur ne yapacan bizeeee :)
günaydın canisilar
Beni biliyorsun erken kalktigimi yavri adami gönderdim sofrayı topladım uzandım.günaydıun canım erkencisin
Beni biliyorsun erken kalktigimi yavri adami gönderdim sofrayı topladım uzandım.
Günaydıngünaydın canisilar
Kızlar günaydın nnnnn
Hoşbulduk canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?