- 7 Ocak 2018
- 27.577
- 80.043
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.241
Allah kabul etsin canım ne niyetle ediyorsan,,,, küçük cadıyı uyuttum şimdi ablası krep istedi ona krep yapıcamiyiyim canım dua topiklerindeyim dua ediyorum sen napıyon
Allahım gönlünden geçeni hakkında hayırlı etsin kuzumiyiyim canım dua topiklerindeyim dua ediyorum sen napıyon
Kk sörff yapma kuzum sen nasılsınGünaydın canlar nasılsınız ☺
Allah kabul etsin canım ne niyetle ediyorsan,,,, küçük cadıyı uyuttum şimdi ablası krep istedi ona krep yapıcam
Allahım gönlünden geçeni hakkında hayırlı etsin kuzum
Gel tatlım sana da yapayımooo harikasıız canım krebide çok severim
Evet canım yazı hoşuma gitti de azıcık da bu dursun dedimamin canım profil resmini değişmisin
Bende bendeKk sörff yapma kuzum sen nasılsın
Evet canım yazı hoşuma gitti de azıcık da bu dursun dedim
saglikli olsunda kuzum kiz erkek hic farketmezKız olursa sürpriz olacak bize genelde erkek diyenler çok fazlahatta kız diyenler bu site dışından sadece 2 kişi
Biraz daha dinlen yavrum yarın bir çırpıda toplarsın
Öyle kuzum valla ağrılı sızılı zor bir gebelik olacak gibisaglikli olsunda kuzum kiz erkek hic farketmez
sagsalim dunyaya gelsin insallah
bnde ozledim balim ya sinir oldum dengesizin sacma konusu yuzunden banlandim uyuz oldum
Hangi konuydu kuzu kızlar böcük kötü bişeydw yazmamış dediler. Pisi pisine ban yiyon aman dikkat etbos
bnde ozledim balim ya sinir oldum dengesizin sacma konusu yuzunden banlandim uyuz oldum
benimkide oyleydi dogana kadar neler cektim bi ben bilirim bi Allah. Rabbim yardimcin oksun cnm bnmÖyle kuzum valla ağrılı sızılı zor bir gebelik olacak gibi
Allah razı olsun kuzumbenimkide oyleydi dogana kadar neler cektim bi ben bilirim bi Allah. Rabbim yardimcin oksun cnm bnm
Dileyen Karşılık Bulmuş:) adli konuydu cnmHangi konuydu kuzu kızlar böcük kötü bişeydw yazmamış dediler. Pisi pisine ban yiyon aman dikkat et
Merak ettim baktım bulamadım neyse kuzu aman dikkat et degmezDileyen Karşılık Bulmuş:) adli konuydu cnm
bnde kopyala yapmaya calisdim olmadi kuzum.Merak ettim baktım bulamadım neyse kuzu aman dikkat et degmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?