- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.261
Tövbe bismillah valla her önüne gelen de abuk subuk konular açmaya başladı bi sınırlama gelmelibnde kopyala yapmaya calisdim olmadi kuzum.
cok deisik bi konu ya yazmis dardar dede diye biri var ona dilek dileyin in bilmem princ pisirin dagitin okuyun fln dilegin kabul oluyo.
bnde dedim cok sacma inanmam bole seylere oda bana atar yapti bnde ona oyuzden yani
uyuz oldum ya bide ban yedik üstüne suan sinirmi cikarcam ozel msj atcmda tutyom kendimiTövbe bismillah valla her önüne gelen de abuk subuk konular açmaya başladı bi sınırlama gelmeli
Aman dur sakın kız ekran görüntüsü neyim atar muneye yeme yine ban :))uyuz oldum ya bide ban yedik üstüne suan sinirmi cikarcam ozel msj atcmda tutyom kendimi
bu kez tutaciiim kendimiAman dur sakın kız ekran görüntüsü neyim atar muneye yeme yine ban :))
Bencede yoksa banların süresi artacak hiç gelemiciiiiin bacımbu kez tutaciiim kendimi
aynen kanki sen npyon nevar ne yok fistik npiyoBencede yoksa banların süresi artacak hiç gelemiciiiiin bacım
Uyur balım bende TV ,KK takılıyom bi bardak kola eşliğinde sen napan minnak uyudu sanırımaynen kanki sen npyon nevar ne yok fistik npiyo
uyudu kuzum bnde uyucam brzdanUyur balım bende TV ,KK takılıyom bi bardak kola eşliğinde sen napan minnak uyudu sanırım
Uyu kuzucum dinlen ,minnakıda bir öpyaa prensesin benim gitmiyor gözümden sıpa maşallahuyudu kuzum bnde uyucam brzdan
Iyim. Valizleri boşalttım .DüzenlediM. Evi temizledim biraz.sen naptın
Ohhhhhh mis missssssIyim. Valizleri boşalttım .DüzenlediM. Evi temizledim biraz.sen naptın
Ay evet ya Allah kimseyi evinden ayırmasînOhhhhhh mis missssss
Özledin dimi kız evini
Hoş geldin. CanimAy evet ya Allah kimseyi evinden ayırmasîn
Kuzum şükür iyiyim eşimle biraz mesafem koruyorumm ama değişti epey hemde epey ama boyle kalmasi için herseyi veririm. Belkide verdim. Suan kendimi duztiyom kafama takmamaya morel yüksek tutmaya çalışıyom. Sen nasılsın.❤❤❤❤❤❤❤
Hayırlı geceler canım nasılsın, herşey yolunda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?