- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.281
Hayırlı geceler balım
Hayırlı geceler balım ❤
Nasılsıniniz bitanelerim.Hayırlı geceler canım
Canıııımmmm nasılsın
Geldim geldimm
İyiyim canım, bende telaş hiç bitmiyor çocukların keyfinde bi hayatım var.Kuzum şükür iyiyim eşimle biraz mesafem koruyorumm ama değişti epey hemde epey ama boyle kalmasi için herseyi veririm. Belkide verdim. Suan kendimi duztiyom kafama takmamaya morel yüksek tutmaya çalışıyom. Sen nasılsın.
sizden kopamıyorum ki ancak burasi bana iyi geliyor kafam dağılıyor.Canıııımmmm nasılsın ❤
hosgeldin ecos nasildin hanefendiGeldim geldimm
şuan inan kendi morelim ve beyin sagliligi gerçekten onemli ben bunu yasadim asla bende eskisi gibi hayatin devam ettiğini normal olduğunu kendi kendime morelimjde yuksek tutmaya çalışıyom.İyiyim canım, bende telaş hiç bitmiyor çocukların keyfinde bi hayatım var.
Tabiki moralini yüksek tut, hiç takmadığını artık kendi kararlarını uygulayacağını hissettir. Senin değerini bilmiyorsa sen kendi değerini bil, eşine de hissettir.
Bundan sonra herşey daha iyi olsun
Bende şükür bebesimim takiliyom azcik sizlerlen. Teyzeside kurban olsun onA kac aylikti.İyi çok şükür canım küçüğü uyutuyorum
Sen nasılsın iyisin inşAllah ❤
Ben pek bisi etmedim dolma sar is de etmedim topladim tek ortaligi.Bugunde gelen giden oldu.ayni temizlik bulasik bulasik temizlik
Kopma zaten balım bende burası sayesinde gözümü açtım dünyayasizden kopamıyorum ki ancak burasi bana iyi geliyor kafam dağılıyor.
hosgeldin ecos nasildin hanefendi
şuan inan kendi morelim ve beyin sagliligi gerçekten onemli ben bunu yasadim asla bende eskisi gibi hayatin devam ettiğini normal olduğunu kendi kendime morelimjde yuksek tutmaya çalışıyom.
Bende şükür bebesimim takiliyom azcik sizlerlen. Teyzeside kurban olsun onA kac aylikti.
Haftasonu zaten yaptigin iste gozukmuyo . Iyi olnus afiyey olsun kuzimBen pek bisi etmedim dolma sar is de etmedim topladim tek ortaligi.
Ay Allah korusunn ❤ 1.5 yaşında teyzesisizden kopamıyorum ki ancak burasi bana iyi geliyor kafam dağılıyor.
hosgeldin ecos nasildin hanefendi
şuan inan kendi morelim ve beyin sagliligi gerçekten onemli ben bunu yasadim asla bende eskisi gibi hayatin devam ettiğini normal olduğunu kendi kendime morelimjde yuksek tutmaya çalışıyom.
Bende şükür bebesimim takiliyom azcik sizlerlen. Teyzeside kurban olsun onA kac aylikti.
aynen ya ilac gibi yetisiyor dostlar sagolsun ne ettin bugun.Kopma zaten balım bende burası sayesinde gözümü açtım dünyaya❤
komsuya sardik gii ama yedikde ahahHaftasonu zaten yaptigin iste gozukmuyo . Iyi olnus afiyey olsun kuzim
Sağol kuzum masallah tamda sevilmelik fıstık uyumuyormu.Ay Allah korusunn ❤ 1.5 yaşında teyzesi
aynen ya ilac gibi yetisiyor dostlar sagolsun ne ettin bugun.
komsuya sardik gii ama yedikde ahah
Sağol kuzum masallah tamda sevilmelik fıstık uyumuyormu.
hayirli geceler bebemm
baldir onlar bal onlar melekler.bugun ne ettin bakem.Sağol canımaslında bu saatlerde çoktan uyumuş olurdu ama sıcak nem uyutmuyor şimdi uyudu
Nasılsın bocukum.hayirli geceler bebemm
ŞÜKÜR kuzum benim sen nasılsın?Nasılsıniniz bitanelerim.
Bende çok şükür iyiyim canım iyi olalım.ŞÜKÜR kuzum benim sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?