- 24 Aralık 2018
- 1.399
- 10.565
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.301
Mutlu gecelerin olsun kuzucum
Olsun ben yinede sesleneyim seni eksik etmem.Mutlu gecelerin olsun kuzucumçağırdın ama her an gidebilirim
Sen varya senOlsun ben yinede sesleneyim seni eksik etmem.
Aminn tum anne adaylarina insallah kuzum. Neguzel kuzum.Öyleler canım Rabbim hayırlısıyla sanada nasip etsin inşAllah .. Günüm çocuklarla geçer benim park ev park ev bu şekilde T Tatlianne20
Olsun kuzum allahtan utansinlar kuzim allah var gam yokSen varya sensenin kıymetini bilmeyenler utansın!!
Aynen balım.. ne güzel dedin!!Olsun kuzum allahtan utansinlar kuzim allah var gam yok
Amiiin canım çook amin .. Gönülden isteyen hak eden tüm anne adaylarınaAminn tum anne adaylarina insallah kuzum. Neguzel kuzum.
Bitanemsin benim teyzesinin gülü napiyor.Aynen balım.. ne güzel dedin!!
O çoktan uyudu rüyalardaBitanemsin benim teyzesinin gülü napiyor.
Bitanem benim senin güzelliğinin iyikide geldin burda arkadaşlarımız hep samimi gercek dostluk var. Sende alistinmi kopamiycakin.Amiiin canım çook amin .. Gönülden isteyen hak eden tüm anne adaylarına.. Yeniyim ben burda ama çok samimi ve çok sıcak kanlısın ne güzel kalbinin temizliği yansıyor yansıtabiliyosun ❤
Bizde kabuslardayiz ahahaO çoktan uyudu rüyalarda
Bitanem benim senin güzelliğinin iyikide geldin burda arkadaşlarımız hep samimi gercek dostluk var. Sende alistinmi kopamiycakin.
Anamm ben ilklerde buranin bekcisi oldum sandim arada birde tutar beni gündüz geceNe güzel,çok güzeell ❤ evet ilk günler bi anlayamadım sonra baktım gece uykumu bile çalıyor
AHAHHAHAAnamm ben ilklerde buranin bekcisi oldum sandim arada birde tutar beni gündüz gece
Suan nasilsam ilkde öyleydi çabuk arkadas dostluk kurdum. Ve cok giden gelen oldu burda giden de gercek hayatta gibi aranıyor:)AHAHHAHAçabuk alıştın o zaman
Suan nasilsam ilkde öyleydi çabuk arkadas dostluk kurdum. Ve cok giden gelen oldu burda giden de gercek hayatta gibi aranıyor:)
iyim kuzum yatmaya hazirlaniyom senbaldir onlar bal onlar melekler.bugun ne ettin bakem.
Nasılsın bocukum.
erkek yoktur tabi ama arada kacak oluyor oda hemen farkedip kapatılır. Sen gerceksen şuan bende okadar gercekcigim kuzumNe güzel ben de severim sohbet etmeyi konuşmayı ama bu ortamlarda biraz çekiniyorum acaba gerçek mi değil mi diye
Bende şimdi yatcam kuzum.iyim kuzum yatmaya hazirlaniyom sen
iy geceler fistigimerkek yoktur tabi ama arada kacak oluyor oda hemen farkedip kapatılır. Sen gerceksen şuan bende okadar gercekcigim kuzum
Bende şimdi yatcam kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?