Allah yardimcin olsun canim kiyamam sana.

Hiç bilemiyorum. Eşimi çok seviyorum iyiki onunla evlendim ama aileye uzak olmak çok zor. Bi tek o yüzden pişmanım uzağa geldiğime.
Uzakta zor canim gerçekten ..

Cadaloz bir gelin olsan görürler Hanyayi Konya’yı

Gerçekten mi kizz!!

Derdi belli işte seni kıskanıyor. Oysa seni rakip değil bi arkadaş bi abla gibi görse ne kadar da güzel olurdu. Kendi kaybediyor
Aslında o benden büyük 2 yaş.abla olmak yerine aynen düşman oluyor.

Aman kocanla iyi ol yeter tinlama sana sahip arkandaysa boşver onu kendi kaybediyor inşallah ona bi görümce gelir bas edemez:))
Kocam arkamda sayılmaz. Ona sorunlarımi anlatmiyorum o yuzden. Hakli da olsam beni haksiz cikaeiyor hzuurumuz kaciyor .

Aynen katiliyorum.
Gecen kendi görümcemle konustum bu konuyu. Bana dedi ki iyi anlasmak icin iki tarafin da mücaedele etmesi gerekiyor. Görümce gelin gözüyle bakmamak gerekiyor
Ben hak verdim. Cok sükür iyi anlasiyoruz

Aynen canım katılıyorum..

Yok artikk!! Canim yaa !!

Bana da herkes dedi ki evlenmeden bu kız düzelmez . Empati yapamıyor çünkü. Başına gelince belki anlar.

Hiç bilemiyorum. Eşimi çok seviyorum iyiki onunla evlendim ama aileye uzak olmak çok zor. Bi tek o yüzden pişmanım uzağa geldiğime.
Bunu cok kisiden duydum. Benimde okadar uzak degil ama keske büyüdügüm yerde kalsaydim diyorum..

Ağlama canim ya !! Şimdi bende agliycam..!!
Sen aglama ben ikimizin yerine agliyorum sabahtan beri
Allah sabir ve kolaylik versin cnm. Evlilik kolay degil. Erkekler hep öyle nedense. Bizde örnek alip erkek cocuklarimizi öyle büyütmeyelim.

Cadaloz bir gelin olsan görürler Hanyayi Konya’yı
Valla bazen düsünüyorum cadoloz olmayi da icim el vermiyor yinede.. lanet olsun icimdeki insan sevgisine

Olabilir ... belki

Babam 3 hafta önce kalp krizi geçirdi ölebilirdi belki ama ben yanında olamadım bunlar çok koyuyor bana. Uçak biletleri çok pahalı anca 2 3 ay önce alıp gidebiliyorum

Gecmis olsun cnm durumu iyimi simdi?
Durum öyle gösteriyorsa mecbur gidilecek cnm. Baska care yok

Gecmis olsun cnm durumu iyimi simdi?
Durum öyle gösteriyorsa mecbur gidilecek cnm. Baska care yok
Ilaç kullanıyor 4 kere kalbi durmuş bana haber vermediler hamileyim diye daha sonra öğrendim. Babam iyiyim gelme şimdi o halinle dedi. Durumu şimdi iyi çok şükür

Sanirim ailesine en yakin benim .. bende kv tarafi bayramdan bayrama goruyorum onlar koyde ee hepte gidilmiyor.. annemle ayni yerde oturuyoruz.. ben zaten evlenmedende otarafa gitmem demistim isine gelirse hem evide babam aldi hem.bizimkiler yapicak hem gidip orda oturcam.oyle bi dunya yok oyuzden senede bikac kere yeterli. Hem.uzak olunca hicc ne laf duyuyorm ne bisey cok sukur bu halimize

Senin adına sevindim canim durumun iyiymiş

Ohh en güzeli :) bende zamanında ben değil sen gel demedigim için pişmanım ama nasipten öte köy yok derler ne yapalım çok şükür huzurluyum evimde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…