- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.141
Aynen kutlama şu bu neysede 5gün hastanede yatıtım bana morel olcaklarina göz yasiyla bitti hep morel hep morel yanimdaki hasta bile dedi nasil bi kaynana var esinle ağızları bir gibi biri ariyor biri kapatior seni düşünen yok ben disardam bukadarini gördüm ise sen hep alttan aliniyon ortalığı yatistiryon bunlar seni yiycekler dedi esini seviyon dedi ama seni sevselerdi bukadar uzmezlerdi fındık kabuğu doldurmaz bana yaptiklari kimselen konuşma dertlesme anlatma kendisi reklam ediyor demedigi kalmıyor burnumda geliyor dusuk yapsam bile ayni kalsam ayni hamile demiyorlar bigun iyiyse bigun oluyor bursuzluk kiskanclik
Aynen cnm benim ailem bizim icin herseyinyapar hatta 1. evlilik yildönümüz icin bi kücük altin hediye ettiler. Esimin ailesi kutlamadi bile. Ben aileme herseyi anlatmiyorum üzülecekler diye ama eger birgün icimde tutamazsam ozaman gör 3. dünya savasini. Sonucta esimizi sevdigimiz icin katlaniyoruz. Insallah mükafatini verir rabbimiz
Uzakta zor canim gerçekten ..Hiç bilemiyorum. Eşimi çok seviyorum iyiki onunla evlendim ama aileye uzak olmak çok zor. Bi tek o yüzden pişmanım uzağa geldiğime.
Cadaloz bir gelin olsan görürler Hanyayi Konya’yıAynen cnm benim ailem bizim icin herseyinyapar hatta 1. evlilik yildönümüz icin bi kücük altin hediye ettiler. Esimin ailesi kutlamadi bile. Ben aileme herseyi anlatmiyorum üzülecekler diye ama eger birgün icimde tutamazsam ozaman gör 3. dünya savasini. Sonucta esimizi sevdigimiz icin katlaniyoruz. Insallah mükafatini verir rabbimiz
Gerçekten mi kizz!!Aynen kutlama şu bu neysede 5gün hastanede yatıtım bana morel olcaklarina göz yasiyla bitti hep morel hep morel yanimdaki hasta bile dedi nasil bi kaynana var esinle ağızları bir gibi biri ariyor biri kapatior seni düşünen yok ben disardam bukadarini gördüm ise sen hep alttan aliniyon ortalığı yatistiryon bunlar seni yiycekler dedi esini seviyon dedi ama seni sevselerdi bukadar uzmezlerdi fındık kabuğu doldurmaz bana yaptiklari kimselen konuşma dertlesme anlatma kendisi reklam ediyor demedigi kalmıyor burnumda geliyor dusuk yapsam bile ayni kalsam ayni hamile demiyorlar bigun iyiyse bigun oluyor bursuzluk kiskanclik
Moral verecekleri yerde.. şimdi birşey derdim ama terbiyem müsaade etmez ...!! Çok sinirlendim şu an T Tatlianne20Gerçekten mi kizz!!
Aslında o benden büyük 2 yaş.abla olmak yerine aynen düşman oluyor.Derdi belli işte seni kıskanıyor. Oysa seni rakip değil bi arkadaş bi abla gibi görse ne kadar da güzel olurdu. Kendi kaybediyor
Kocam arkamda sayılmaz. Ona sorunlarımi anlatmiyorum o yuzden. Hakli da olsam beni haksiz cikaeiyor hzuurumuz kaciyor .Aman kocanla iyi ol yeter tinlama sana sahip arkandaysa boşver onu kendi kaybediyor inşallah ona bi görümce gelir bas edemez:))
Aynen katiliyorum.
Gecen kendi görümcemle konustum bu konuyu. Bana dedi ki iyi anlasmak icin iki tarafin da mücaedele etmesi gerekiyor. Görümce gelin gözüyle bakmamak gerekiyor
Ben hak verdim. Cok sükür iyi anlasiyoruz
Yok artikk!! Canim yaa !!
Bunu cok kisiden duydum. Benimde okadar uzak degil ama keske büyüdügüm yerde kalsaydim diyorum..Hiç bilemiyorum. Eşimi çok seviyorum iyiki onunla evlendim ama aileye uzak olmak çok zor. Bi tek o yüzden pişmanım uzağa geldiğime.
Sen aglama ben ikimizin yerine agliyorum sabahtan beriAğlama canim ya !! Şimdi bende agliycam..!!
Allah sabir ve kolaylik versin cnm. Evlilik kolay degil. Erkekler hep öyle nedense. Bizde örnek alip erkek cocuklarimizi öyle büyütmeyelim.Aynen kutlama şu bu neysede 5gün hastanede yatıtım bana morel olcaklarina göz yasiyla bitti hep morel hep morel yanimdaki hasta bile dedi nasil bi kaynana var esinle ağızları bir gibi biri ariyor biri kapatior seni düşünen yok ben disardam bukadarini gördüm ise sen hep alttan aliniyon ortalığı yatistiryon bunlar seni yiycekler dedi esini seviyon dedi ama seni sevselerdi bukadar uzmezlerdi fındık kabuğu doldurmaz bana yaptiklari kimselen konuşma dertlesme anlatma kendisi reklam ediyor demedigi kalmıyor burnumda geliyor dusuk yapsam bile ayni kalsam ayni hamile demiyorlar bigun iyiyse bigun oluyor bursuzluk kiskanclik
Valla bazen düsünüyorum cadoloz olmayi da icim el vermiyor yinede.. lanet olsun icimdeki insan sevgisineCadaloz bir gelin olsan görürler Hanyayi Konya’yı
Babam 3 hafta önce kalp krizi geçirdi ölebilirdi belki ama ben yanında olamadımUzakta zor canim gerçekten ..
Olabilir ... belkiAslında o benden büyük 2 yaş.abla olmak yerine aynen düşman oluyor.
Kocam arkamda sayılmaz. Ona sorunlarımi anlatmiyorum o yuzden. Hakli da olsam beni haksiz cikaeiyor hzuurumuz kaciyor .
Aynen canım katılıyorum..
Bana da herkes dedi ki evlenmeden bu kız düzelmez . Empati yapamıyor çünkü. Başına gelince belki anlar.
Babam 3 hafta önce kalp krizi geçirdi ölebilirdi belki ama ben yanında olamadımbunlar çok koyuyor bana. Uçak biletleri çok pahalı anca 2 3 ay önce alıp gidebiliyorum
Ah !! Canim çok üzüldüm Rabbim şifalar versin...Babam 3 hafta önce kalp krizi geçirdi ölebilirdi belki ama ben yanında olamadımbunlar çok koyuyor bana. Uçak biletleri çok pahalı anca 2 3 ay önce alıp gidebiliyorum
Babam 3 hafta önce kalp krizi geçirdi ölebilirdi belki ama ben yanında olamadımbunlar çok koyuyor bana. Uçak biletleri çok pahalı anca 2 3 ay önce alıp gidebiliyorum
Teşekkür ederim canım sağolGeçmiş olsun cnmm
Amin canim sağolAh !! Canim çok üzüldüm Rabbim şifalar versin...
Ilaç kullanıyor 4 kere kalbi durmuş bana haber vermediler hamileyim diye daha sonra öğrendim. Babam iyiyim gelme şimdi o halinle dedi. Durumu şimdi iyi çok şükürGecmis olsun cnm durumu iyimi simdi?
Durum öyle gösteriyorsa mecbur gidilecek cnm. Baska care yok
Senin adına sevindim canim durumun iyiymişSanirim ailesine en yakin benim .. bende kv tarafi bayramdan bayrama goruyorum onlar koyde ee hepte gidilmiyor.. annemle ayni yerde oturuyoruz.. ben zaten evlenmedende otarafa gitmem demistim isine gelirsehem evide babam aldi hem.bizimkiler yapicak hem gidip orda oturcam.oyle bi dunya yok oyuzden senede bikac kere yeterli. Hem.uzak olunca hicc ne laf duyuyorm ne bisey cok sukur bu halimize
Sgl cnm herkes iyi olsun insssSenin adına sevindim canim durumun iyiymiş
Ohh en güzeli :) bende zamanında ben değil sen gel demedigim için pişmanım ama nasipten öte köy yok derler ne yapalım çok şükür huzurluyum evimde :)Sanirim ailesine en yakin benim .. bende kv tarafi bayramdan bayrama goruyorum onlar koyde ee hepte gidilmiyor.. annemle ayni yerde oturuyoruz.. ben zaten evlenmedende otarafa gitmem demistim isine gelirsehem evide babam aldi hem.bizimkiler yapicak hem gidip orda oturcam.oyle bi dunya yok oyuzden senede bikac kere yeterli. Hem.uzak olunca hicc ne laf duyuyorm ne bisey cok sukur bu halimize
Tabi cnm.evin ici huzurluysa disardan bozmalarina izin vermemk lazim...Ohh en güzeli :) bende zamanında ben değil sen gel demedigim için pişmanım ama nasipten öte köy yok derler ne yapalım çok şükür huzurluyum evimde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?