- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.501
Ay bırakmazlar ki benımde oğlum var ilerde bende gelinime iyi Olcam anam yasadığımı yasamanın bana küfür etmesinAyy deme deme hiccc . Benden uzak allaha yakin olsun kocamida bıraksın yeter vallah.
Evet canım sürekli yer değiştiriyor. Pıt pıt hızlı hızlı vuruyor yağ gibi kayıyor bazendeAhahahahah kıyamamnasıl hissediyorsun dmi hareketlerini ikinci ya bi dee daha erken hissedilir
Sen iyi ol canimcim icin dışın bir olsun yeter. . Onlarin ici pis disida:)Ay bırakmazlar ki benımde oğlum var ilerde bende gelinime iyi Olcam anam yasadığımı yasamanın bana küfür etmesin
Maşallah maşallahEvet canım sürekli yer değiştiriyor. Pıt pıt hızlı hızlı vuruyor yağ gibi kayıyor bazendecadıı tam sen nasıl hsswdıyosun
Kaynanama istemsizce cöp kovası atmıstım o gündür bugündür delirtiyor beniSen iyi ol canimcim icin dışın bir olsun yeter. . Onlarin ici pis disida:)
Maşallah bebişeMaşallah maşallahbenim ki de öyle. Ben biraz tontiş olduğum için çok hissetmem diye düşünüyordum ama alakası yokmuş çok şükür bayağ hissediyorum maşallah
Sen ciddimisin yaa :) valla supersinKaynanama istemsizce cöp kovası atmıstım o gündür bugündür delirtiyor benio yüzden farklı alet edevatlarla gelinim de bana saldırsın istemem şayet ben çöpü kafasında kırarım dayanamam
Benim eşim anneci değil daima haklıyı savunur o yönden iyi bişeySen ciddimisin yaa :) valla supersinben bunu yapsam oğulcuğu yıkar ortalığı
Masallah masallah o bu değilde esini tebrik ederim en doğru en güzelini yapiyor maşallah..herkese hakettiği kadarBenim eşim anneci değil daima haklıyı savunur o yönden iyi bişeybende fazla sinirle herseyi atarım bilerek yaptı zaten keşke tam kafasına geceydi bazen üzülmüo değilim ay simdi beni taşlarlar burda kaynana avcısı diye
Köle değiliz sonucta o anasıysa bende anamın kızıyım Bi zahmet demi canımMasallah masallah o bu değilde esini tebrik ederim en doğru en güzelini yapiyor maşallah..herkese hakettiği kadar
Bence kaynana ya olan nefretin esinden soğutuyor adamcağız ne dedi simdiKv ile yolculuk hakkında fikri olan var mı? 8 saatlik bir yol. Cocukla 10-12 saati bulur. Arkada veya önde bıt bıt öten kaynana için ne önerirsiniz? Sussam gönül razı degil, susmasam... düşünmek dahi istemiyorum. Onu öyle yap, git bilmem kimin elini op, şunu giy... Düşündükçe cinlerim tepeme çıkıyor. Eşimde git gide ona benzemeye başladı. Sabah 10da kalkar. Biz kızla 7 de kalkıyoruz. Çocuğa kahvaltı yaptirdim mi diyor. Yok biz açlık orucu tutuyoruz diyecegim bir gün. Ya da kalkıp yatırsaydın mi desem? Çok öfke kin doluyum.
Muhteşemdin üstat :)) ulvi bilgilerinle aydınlat bizi. Ben genelde kendi kafamda kırıyorum sinirlenince. Ondan kafa gidik:)) enin taktiği deneyeceğim bundan sonra.Benim eşim anneci değil daima haklıyı savunur o yönden iyi bişeybende fazla sinirle herseyi atarım bilerek yaptı zaten keşke tam kafasına geceydi bazen üzülmüo değilim ay simdi beni taşlarlar burda kaynana avcısı diye
Kendıme kıyamam kız ben günah banaMuhteşemdin üstat :)) ulvi bilgilerinle aydınlat bizi. Ben genelde kendi kafamda kırıyorum sinirlenince. Ondan kafa gidik:)) enin taktiği deneyeceğim bundan sonra.
Bence bu icindekileri yuzune gulerek soyle .. Bende birkez yolculuk yaptim bende muhattap olmak istememistim midem ağrıyor dedim benle konusmadi dahaKv ile yolculuk hakkında fikri olan var mı? 8 saatlik bir yol. Cocukla 10-12 saati bulur. Arkada veya önde bıt bıt öten kaynana için ne önerirsiniz? Sussam gönül razı degil, susmasam... düşünmek dahi istemiyorum. Onu öyle yap, git bilmem kimin elini op, şunu giy... Düşündükçe cinlerim tepeme çıkıyor. Eşimde git gide ona benzemeye başladı. Sabah 10da kalkar. Biz kızla 7 de kalkıyoruz. Çocuğa kahvaltı yaptirdim mi diyor. Yok biz açlık orucu tutuyoruz diyecegim bir gün. Ya da kalkıp yatırsaydın mi desem? Çok öfke kin doluyum.
5 senede kaç kere güzellikle kavgayla neler neler konustuk. Olmuyor! Artık ne dese susuyorum. Sustukça daha cok konuşma gücü buluyor delirtiyor beni. Konuşunca oturup ağlıyor ben ne dedim diye! Ne yapsan olmaz , hani çaresiz kalırsın. Iste o haldeyim! O aileyle sülaleyle irtibatı koparmanın yolu eşle irtibatı koparmak. Bu benim düşüncem. Zaten eşim de git gide onlara benzemeye başladı.Bence bu icindekileri yuzune gulerek soyle .. Bende birkez yolculuk yaptim bende muhattap olmak istememistim midem ağrıyor dedim benle konusmadi daha
Benim kaynanam midemi elimde görse yine konusur hiç susturucu bir özelliği yok hayata karsı bu sekilde direnç sağlıyorBence bu icindekileri yuzune gulerek soyle .. Bende birkez yolculuk yaptim bende muhattap olmak istememistim midem ağrıyor dedim benle konusmadi daha
Nereli acep? Kamuoyu araştırması yapıyorum da :))))Benim kaynanam midemi elimde görse yine konusur hiç susturucu bir özelliği yok hayata karsı bu sekilde direnç sağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?