Karadenize mi giriyor:))) benimki karadenizli. Bir daha dünyaya gelsem kendi memleketimden evlenirim. Aşk meşk boş işler bunlar. Duyun bacilarrrr
Yok kız Sakarya işte. Ddd bende görücü usulü evlendim ask meşk basta yoktu sonra asık olduk meşk yaptık

Zaten ask bitiyor :) varsa sevgi kaliyor bacim
Biz 5 senede sevgiye donduremedik demek ki! O seviyor da yani ben sevememişim demek ki! Adama karşı hissettiğim tek duygu var: o da NEFRET. Bir bunu demedim yüzüne.

Tabi kız azimli düzenliydin iki çocuklar her kadının harcı değil
Şimdi bile acıkınca uyandırıyor beni ben bi kafayı vursam 10 saat yatardım şimdi yiyip yatıyorum Mac. 6 saat sonra ayaktayız
Sağol canım benim,,,, sen daha dur şimdiden bu kadar acıkıyorsan son aylarda düşünemiyorum seniiiiiii buzdolabıyla yapışık gezersiniz artık

napim gülüm esimi gönderdim kahvalitiklsr topladim kk ya az takilayim dedim.
canim benim ys neler nelerle ugtssiyoruz allah yardimcin olsun bitanem. Yolun açık olsun.
Kayniş mii ? kakişş baaya amann canimcim oğlunu dolduruyor. Esimde onun agzina bakiyor malesefkiiii
Bizimkide azbucuk o yoldada ikilik ediyor anca toparlandı gibi sabirbisterse değişir insallah.

Sağol canım benim,,,, sen daha dur şimdiden bu kadar acıkıyorsan son aylarda düşünemiyorum seniiiiiii buzdolabıyla yapışık gezersiniz artık
Valla diyetisyen düşünsün hergün başının etini yerim şuan listeye uyamıyorum ara öğünler kaçıyor sanırım ondan acıkıyorum bu kadar kuzum

Kız ben o kadar kilo alamam ki erkenden doğuma alırlar
Sen o kiloları da verdin demi en son az bi fazlalık kalmıştı
Yokkkk kız biley olmaz arkadaşım 36 kilo almıştı düşün artık
Canım 60 kiloyla hamile kalmıştım
Takımda 58.8 ile izne ayrıldım,,,, ama şıanda da 60 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…