- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.521
AdapazarlıNereli acep? Kamuoyu araştırması yapıyorum da :))))
Sahh bunu bi benimKöle değiliz sonucta o anasıysa bende anamın kızıyım Bi zahmet demi canım
Hadi yaaa zalim kadınBenim kaynanam midemi elimde görse yine konusur hiç susturucu bir özelliği yok hayata karsı bu sekilde direnç sağlıyor
Sahh bunu bi benim
Hadi yaaa zalim kadıno zman icecege uyku ilacı antidepresan tarzi biseyler tmmdr o is
Karadenize mi giriyor:))) benimki karadenizli. Bir daha dünyaya gelsem kendi memleketimden evlenirim. Aşk meşk boş işler bunlar. Duyun bacilarrrrAdapazarlı
Ahahhaah aynenvericen kırbacı
Yok kız Sakarya işte. Ddd bende görücü usulü evlendim ask meşk basta yoktu sonra asık olduk meşk yaptıkKaradenize mi giriyor:))) benimki karadenizli. Bir daha dünyaya gelsem kendi memleketimden evlenirim. Aşk meşk boş işler bunlar. Duyun bacilarrrr
Zaten ask bitiyor :) varsa sevgi kaliyor bacimKaradenize mi giriyor:))) benimki karadenizli. Bir daha dünyaya gelsem kendi memleketimden evlenirim. Aşk meşk boş işler bunlar. Duyun bacilarrrr
Rabbim daim etsin.Yok kız Sakarya işte. Ddd bende görücü usulü evlendim ask meşk basta yoktu sonra asık olduk meşk yaptık
Amin canımRabbim daim etsin.
Biz 5 senede sevgiye donduremedik demek ki! O seviyor da yani ben sevememişim demek ki! Adama karşı hissettiğim tek duygu var: o da NEFRET. Bir bunu demedim yüzüne.Zaten ask bitiyor :) varsa sevgi kaliyor bacim
Yaaa uzuldum canimcim.. ne diyecegimi bilemedimBiz 5 senede sevgiye donduremedik demek ki! O seviyor da yani ben sevememişim demek ki! Adama karşı hissettiğim tek duygu var: o da NEFRET. Bir bunu demedim yüzüne.
Siz benim yaşadıklarımi yaşamayın inşallah. Bir-çok sınavdan geçtik beraber ,çok sabretti. Hala sabrediyor. Ama benim tahammülüm kalmadı.Yaaa uzuldum canimcim.. ne diyecegimi bilemedim
Seninle konusmayi isterim canimcim allah hepimeze yardım etsin tez zamanda konusalim bacim. Simdi uyuyorumSiz benim yaşadıklarımi yaşamayın inşallah. Bir-çok sınavdan geçtik beraber ,çok sabretti. Hala sabrediyor. Ama benim tahammülüm kalmadı.
Sağol canım benim,,,, sen daha dur şimdiden bu kadar acıkıyorsan son aylarda düşünemiyorum seniiiiiii buzdolabıyla yapışık gezersiniz artıkTabi kız azimli düzenliydin iki çocuklar her kadının harcı değil
Şimdi bile acıkınca uyandırıyor beniben bi kafayı vursam 10 saat yatardım şimdi yiyip yatıyorum Mac. 6 saat sonra ayaktayız
Uyumuşum günaydın bitanemGeldim ayy :)
napim gülüm esimi gönderdim kahvalitiklsr topladim kk ya az takilayim dedim.Nasilsin tatlisim T Tatlianne20
canim benim ys neler nelerle ugtssiyoruz allah yardimcin olsun bitanem. Yolun açık olsun.Olmuyor. Bu benim düşüncem ona ağustos sonu eylül başı gb söyleyeceğim. Yoruldum biktim. Kv ayrı kocası ayrı anam babam ayrı dert... Cocugumla kendimi herkesten soyutlayıp yeni bir hayata yelken açmayı planlıyorum.
Bizimkide azbucuk o yoldada ikilik ediyor anca toparlandı gibi sabirbisterse değişir insallah.Kayniş mii ?kakişş baaya amann canimcim oğlunu dolduruyor. Esimde onun agzina bakiyor malesefkiiii
Valla diyetisyen düşünsün hergün başının etini yerimSağol canım benim,,,, sen daha dur şimdiden bu kadar acıkıyorsan son aylarda düşünemiyorum seniiiiiii buzdolabıyla yapışık gezersiniz artık
İlk kızımda 22 ikinci kızımda 22.5 kilo aldımmmmmValla diyetisyen düşünsün hergün başının etini yerimşuan listeye uyamıyorum ara öğünler kaçıyor sanırım ondan acıkıyorum bu kadar kuzum
Kız ben o kadar kilo alamam ki erkenden doğuma alırlarİlk kızımda 22 ikinci kızımda 22.5 kilo aldımmmmm
Yokkkk kız biley olmaz arkadaşım 36 kilo almıştı düşün artıkKız ben o kadar kilo alamam ki erkenden doğuma alırlar
Sen o kiloları da verdin demi en son az bi fazlalık kalmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?