Yokkkk kız biley olmaz arkadaşım 36 kilo almıştı düşün artık
Canım 60 kiloyla hamile kalmıştım
Takımda 58.8 ile izne ayrıldım,,,, ama şıanda da 60 kiloyum
Kuzucum beni korkutan fıtıklar yoksa ponçik bedenim kiloyu çok sever
Takımlayken ister istemez disiplin oluyor ama çok almamışsın 60 candır

Merhaba hatunlar. Hayatı benim gibi başına buyruk yaşayan var mı? Kafa nereye ben oraya devrine geri dönüş :)) Tabiki artık kızimla daha keyifli:)))))

Adam kişisi ben çıkıyorum diye cıktı. Bizde kizimla önce taksiyle kafeye gittik ardından yürüyerek eve donduk. Yenice eve girdim. Sen ne yapiyorsun canım?
Bizim adam kisisi de uykuda bizde kizimla gunduz gezdikte simdi oyun oynuyoruz birazdan yatiririm oyle iste .

Masallah. Benimki 2 olacak. Çocuk büyütmek zor zanaat.
Kesinlikleee okadar cok cocuk seven bir insanim ama apayri biseymis anne olup kendj cocugun olmasi her yonden sprumlulugun sende olmasi .
Ya reglden heralde herseyi buyutuyorm sacma sapan seylerle kocami bogdum dunden beri ama cocuklarda bu sicaklarda bunaltiyor benimki seninknden buyuk ama 5 dk brnden bisey istemeden duramaz kendi kendne oyun oynamaz oyy oyyy. Sende de skntilar var sanki cnm bnden daha ciddi sanirim

Bende bikkinlik var. Cozulebilir konular ama cozmeye yanasmiyorum artık.

Galiba bi zaman sonra oyle oluyor insan ciddi seyler yoksa akisina birak bakalim
Akmıyor ki:))) Elektrikler kesik Ben anası ya da kız kardeşi değilim. O geç saatlere kadar gezecek, ben evde bekleyeceğim. Çocuk evde sadece benim ilgi alanında olacak, o milletin yanında ilgili baba rolüyle takdir toplayacak. Bu ikiyuzlulugune sınır oluyorum zaten. Merkezin biraz dişine oturuyoruz. Taksiyi cagirdim, kizimla her zaman gittiğimiz karemize gittik. Anlasin diye de bebek arabasini kapının önünde bıraktım, anahtarı kapının arkasinda:))))

Birlikte niye gezmiyormus sizinle . Arkadaslariylamj ciksr hep yoksa size de vakit ayirir mi o cocugun ona da ihtiyaci var . Benimki gezmez sukur bizden ayri ev is ama ypgun calisiyor diye erkenden uyur biz gene kizimla tek basimiza kaliriz bu sene sukur diger senelere gore daha cok kiziyla vajit geciriyor ama gene az yuzde 90 95 herseyiyle biz ilgilendigimiz ixin manevi acidan da bitkiniz aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…