- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.541
Kuzucum beni korkutan fıtıklar yoksa ponçik bedenim kiloyu çok severYokkkk kız biley olmaz arkadaşım 36 kilo almıştı düşün artık
Canım 60 kiloyla hamile kalmıştım
Takımda 58.8 ile izne ayrıldım,,,, ama şıanda da 60 kiloyum
Aynen canım ama ben 59.9 u seviyorumKuzucum beni korkutan fıtıklar yoksa ponçik bedenim kiloyu çok sever
Takımlayken ister istemez disiplin oluyor ama çok almamışsın 60 candır
Kendine küçük sürprizler var o zaman kuzum sabah çiş yap tartılAynen canım ama ben 59.9 u seviyorum
Aynen kızzzzKendine küçük sürprizler var o zaman kuzum sabah çiş yap tartıl
Adam kişisi ben çıkıyorum diye cıktı. Bizde kizimla önce taksiyle kafeye gittik ardından yürüyerek eve donduk. Yenice eve girdim. Sen ne yapiyorsun canım?Napiyosunuzz kizlarrrrr
Bizim adam kisisi de uykuda bizde kizimla gunduz gezdikte simdi oyun oynuyoruz birazdan yatiririm oyle iste .Adam kişisi ben çıkıyorum diye cıktı. Bizde kizimla önce taksiyle kafeye gittik ardından yürüyerek eve donduk. Yenice eve girdim. Sen ne yapiyorsun canım?
Ben yolda uyuttum. Hadi uyut gel dedikodunun dibine vuralımBizim adam kisisi de uykuda bizde kizimla gunduz gezdikte simdi oyun oynuyoruz birazdan yatiririm oyle iste .
Allah bagislasin. Kac yasinda?Bizim adam kisisi de uykuda bizde kizimla gunduz gezdikte simdi oyun oynuyoruz birazdan yatiririm oyle iste .
Amin canim cumlesininkini 3 dolacak az kaldiAllah bagislasin. Kac yasinda?
Dönemsel mi can sıkan şeyler mi var? Çikolata ye mutluluk hormonların tavan yapsinGec kalkip gec yatiyo malesef cnm burdayim konusabiliriz adetm baslamak uzere cok gergin.ve sinirliyim canjm skkin mutsuzumm yaa
Masallah. Benimki 2 olacak. Çocuk büyütmek zor zanaat.Amin canim cumlesininkini 3 dolacak az kaldi
Kesinlikleee okadar cok cocuk seven bir insanim ama apayri biseymis anne olup kendj cocugun olmasi her yonden sprumlulugun sende olmasi .Masallah. Benimki 2 olacak. Çocuk büyütmek zor zanaat.
Bende bikkinlik var. Cozulebilir konular ama cozmeye yanasmiyorum artık.Kesinlikleee okadar cok cocuk seven bir insanim ama apayri biseymis anne olup kendj cocugun olmasi her yonden sprumlulugun sende olmasi .
Ya reglden heralde herseyi buyutuyorm sacma sapan seylerle kocami bogdum dunden beri ama cocuklarda bu sicaklarda bunaltiyor benimki seninknden buyuk ama 5 dk brnden bisey istemeden duramaz kendi kendne oyun oynamaz oyy oyyy. Sende de skntilar var sanki cnm bnden daha ciddi sanirim
Galiba bi zaman sonra oyle oluyor insan ciddi seyler yoksa akisina birak bakalimBende bikkinlik var. Cozulebilir konular ama cozmeye yanasmiyorum artık.
Akmıyor ki:))) Elektrikler kesikGaliba bi zaman sonra oyle oluyor insan ciddi seyler yoksa akisina birak bakalim
Ev arkadaşımla yaşarken en azindan bir şeylerin ucundan tutuyordu. Bu ne ise yarıyor???Galiba bi zaman sonra oyle oluyor insan ciddi seyler yoksa akisina birak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?