MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.561
Gezelim diyor ama ben gezmek istemiyorum artık. Gündüz benimle çıkıyor, aksa. yine çıkacak bir sey buluyor. Ne hali vars görsün modundayim. Bu ay onun yaptigi gb maaşımı steve kendime harcayacağım. Bakalım nasıl oluyormuş görelim.Birlikte niye gezmiyormus sizinle . Arkadaslariylamj ciksr hep yoksa size de vakit ayirir mi o cocugun ona da ihtiyaci var . Benimki gezmez sukur bizden ayri ev is ama ypgun calisiyor diye erkenden uyur biz gene kizimla tek basimiza kaliriz bu sene sukur diger senelere gore daha cok kiziyla vajit geciriyor ama gene az yuzde 90 95 herseyiyle biz ilgilendigimiz ixin manevi acidan da bitkiniz aslinda
Bir adam gece 2 de dış doktoruna giderse, akşamın bir saati çıkıyorum ben diyip nereye gittiğini söylemezse ve dışarıdan her geldiginde duş alırsa ne düşünürsün?Birlikte niye gezmiyormus sizinle . Arkadaslariylamj ciksr hep yoksa size de vakit ayirir mi o cocugun ona da ihtiyaci var . Benimki gezmez sukur bizden ayri ev is ama ypgun calisiyor diye erkenden uyur biz gene kizimla tek basimiza kaliriz bu sene sukur diger senelere gore daha cok kiziyla vajit geciriyor ama gene az yuzde 90 95 herseyiyle biz ilgilendigimiz ixin manevi acidan da bitkiniz aslinda
Ya kuzu senn ne diyosunBir adam gece 2 de dış doktoruna giderse, akşamın bir saati çıkıyorum ben diyip nereye gittiğini söylemezse ve dışarıdan her geldiginde duş alırsa ne düşünürsün?
Işte bende aynini düşünüyorum ve soğuğum.Ya kuzu senn ne diyosun
Şüphelendiğin bir durum mu var cnmBir adam gece 2 de dış doktoruna giderse, akşamın bir saati çıkıyorum ben diyip nereye gittiğini söylemezse ve dışarıdan her geldiginde duş alırsa ne düşünürsün?
Davranışları beni şüphelenmeye itiyor.Şüphelendiğin bir durum mu var cnm
Hmmm biraz gözetim altında tut bakalım cnmDavranışları beni şüphelenmeye itiyor.
Hiç umrumda değil. Böyle bir durum olsun veya olmasın ayrılacağım sanırım. Çocuğumun ruh sağlığı için yapmalıyım bunu. Aynı zamanda kendi ruh sağlığı için de.Hmmm biraz gözetim altında tut bakalım cnm
Evladın için ve senin için hayırlısı neyse o olsunHiç umrumda değil. Böyle bir durum olsun veya olmasın ayrılacağım sanırım. Çocuğumun ruh sağlığı için yapmalıyım bunu. Aynı zamanda kendi ruh sağlığı için de.
Sormuyorum ki! Konuşmuyorum.E sorunca ne diyor cnm bu boyle mibdevam edecek yaa varya buz gbi oldm suan Allah yardmcin olsun cnm kucuk bebegne nasl bakabiliyor yuzune ama belkide gunahini aliyor olabilir misinki . Arkadaslarla cikiyorm dedgnde o arkadaslari taniyormusun. brnimkine evde uyuyo diye kizmaktan vazcaycam galba kuzm senden neler dokuldu bole
Anladim canim hakkinizda hayirlisi olsun insallahSormuyorum ki! Konuşmuyorum.
Amin.Anladim canim hakkinizda hayirlisi olsun insallah
Amin.Evladın için ve senin için hayırlısı neyse o olsun
Kız salla gitsin. Bu dünyaya dertlenmeye gelmedik. HobaaaCanm dhada skldi iste snr oluyorm erkeklere bazen , baznde bazi kadinlara elbet
Ogretmwnim. Tatil cumartesi baslayacak. Once kaynis gelecek. Esimin anneannesine gidecegiz. 5 gun kalip bizim tarafa egeye gececegiz. Anam babamla da aram yok ya. Yazlıkta linklerim herhalde. Herkesle de aram bozuk bu ara. Sorun bende olmasın :))))Malesef yok cnm su anlik. Belki bayramda bir memleket gezisi olur sende varmi al kizi git ohhh calisiyormussunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?