Gezelim diyor ama ben gezmek istemiyorum artık. Gündüz benimle çıkıyor, aksa. yine çıkacak bir sey buluyor. Ne hali vars görsün modundayim. Bu ay onun yaptigi gb maaşımı steve kendime harcayacağım. Bakalım nasıl oluyormuş görelim.

Bir adam gece 2 de dış doktoruna giderse, akşamın bir saati çıkıyorum ben diyip nereye gittiğini söylemezse ve dışarıdan her geldiginde duş alırsa ne düşünürsün?

E sorunca ne diyor cnm bu boyle mibdevam edecek yaa varya buz gbi oldm suan Allah yardmcin olsun cnm kucuk bebegne nasl bakabiliyor yuzune ama belkide gunahini aliyor olabilir misinki . Arkadaslarla cikiyorm dedgnde o arkadaslari taniyormusun. brnimkine evde uyuyo diye kizmaktan vazcaycam galba kuzm senden neler dokuldu bole

Hmmm biraz gözetim altında tut bakalım cnm
Hiç umrumda değil. Böyle bir durum olsun veya olmasın ayrılacağım sanırım. Çocuğumun ruh sağlığı için yapmalıyım bunu. Aynı zamanda kendi ruh sağlığı için de.

Hiç umrumda değil. Böyle bir durum olsun veya olmasın ayrılacağım sanırım. Çocuğumun ruh sağlığı için yapmalıyım bunu. Aynı zamanda kendi ruh sağlığı için de.
Evladın için ve senin için hayırlısı neyse o olsun

Sormuyorum ki! Konuşmuyorum.

Canm dhada skldi iste snr oluyorm erkeklere bazen , baznde bazi kadinlara elbet
Kız salla gitsin. Bu dünyaya dertlenmeye gelmedik. Hobaaa dans dans dans
Düşün düşün b.ktur işin. Güzel şeylerden bahsedelim. Havalar da açtı masallah. Tatil planı falan var mı?

Malesef yok cnm su anlik. Belki bayramda bir memleket gezisi olur sende varmi al kizi git ohhh calisiyormussunda
Ogretmwnim. Tatil cumartesi baslayacak. Once kaynis gelecek. Esimin anneannesine gidecegiz. 5 gun kalip bizim tarafa egeye gececegiz. Anam babamla da aram yok ya. Yazlıkta linklerim herhalde. Herkesle de aram bozuk bu ara. Sorun bende olmasın :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…