MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.581
Memleket nereCanm dhada skldi iste snr oluyorm erkeklere bazen , baznde bazi kadinlara elbet
OlabilirOgretmwnim. Tatil cumartesi baslayacak. Once kaynis gelecek. Esimin anneannesine gidecegiz. 5 gun kalip bizim tarafa egeye gececegiz. Anam babamla da aram yok ya. Yazlıkta linklerim herhalde. Herkesle de aram bozuk bu ara. Sorun bende olmasın :))))
Bende soylemiyorum. Bolge veriyorum sadece :))Olabilirdermisim bazen ust uste denk gelir oyle yaa. Memleket vermiyim cno
Geldum geldimmm canisi
Hayırlı geceler canım.İyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin kızlar ☺☺❤❤
Ah canim sendede ne derdin varmis bitanem hakkinda hayirlisi olsun kuzum.Hiç umrumda değil. Böyle bir durum olsun veya olmasın ayrılacağım sanırım. Çocuğumun ruh sağlığı için yapmalıyım bunu. Aynı zamanda kendi ruh sağlığı için de.
Benimki yeni uyudu kizzzBu millet nerde?? Kocisleri uyutamadiniz mi giiii
Salla gitsin be kuzu:) nasilsin? Ozledik kizzAh canim sendede ne derdin varmis bitanem hakkinda hayirlisi olsun kuzum.
Gecmis olsun canimmmmGec kalkip gec yatiyo malesef cnm burdayim konusabiliriz adetm baslamak uzere cok gergin.ve sinirliyim canjm skkin mutsuzumm yaa
Bendee özledim canim sizi olmayinca burnumda tutuyorsunuzz.Salla gitsin be kuzu:) nasilsin? Ozledik kizz
Bugun neler yaptin? Hep evde miydin?Bendee özledim canim sizi olmayinca burnumda tutuyorsunuzz.
Bugün kuaföre gittim kas bıyık bakim ettim eve geldim toparladım esim geldi tokum dedi sende ac değilsen sonra yiyek dedi bende borek yaptım ihlamur kaynattim. Ictik bisiler yedik börek pisomce amcasi gil çağırdı bi tabak oraya görürdüm yedik içtik geldik 10 dakka önce esim yatti bende niyetlenirim. Kkya takilayim dedim. Sen naptin.Bugun neler yaptin? Hep evde miydin?
Gönlümün hanımefendisiReyyan__ Reyossss
Sabahtan ogleye seminerdeydim. Ardindan psikiyatrist gorusmeme gittim. Dun utuyu kirdigim icin bugun utu almaya gittim. Ardindan bir kas biyik seansi da ben yaptim. Ilaclarimi aldim ve eve dondum.Bugün kuaföre gittim kas bıyık bakim ettim eve geldim toparladım esim geldi tokum dedi sende ac değilsen sonra yiyek dedi bende borek yaptım ihlamur kaynattim. Ictik bisiler yedik börek pisomce amcasi gil çağırdı bi tabak oraya görürdüm yedik içtik geldik 10 dakka önce esim yatti bende niyetlenirim. Kkya takilayim dedim. Sen naptin.
Napiyon askimm nasılsınGönlümün hanımefendisi
Seyansmi yapiyon kuzum normalmi aliyonSabahtan ogleye seminerdeydim. Ardindan psikiyatrist gorusmeme gittim. Dun utuyu kirdigim icin bugun utu almaya gittim. Ardindan bir kas biyik seansi da ben yaptim. Ilaclarimi aldim ve eve dondum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?