- 11 Ekim 2017
- 1.144
- 12.753
- 128
- 34
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.601
Askim hoşgeldin hayatim hayirdir niye yoruldun melegim.herkese merhaba hanımlar ölüyorum yorgunluktan zor attım kendimi buraya.
Sen geçiyordun aklımdan ki bildirimi gördümNapiyon askimm nasılsın
15 günde bir gidiyorum işte. Seans dediğime bakma :))Seyansmi yapiyon kuzum normalmi aliyon
İyi geceler adacimherkese merhaba hanımlar ölüyorum yorgunluktan zor attım kendimi buraya.
hoş buldum beybim evi topladım bulaşıkla makinadan çıkardım çamaşır astim bi dünya çamaşır katladim ancak bitti isimAskim hoşgeldin hayatim hayirdir niye yoruldun melegim.
iyi geceler kuzum❤İyi geceler adacim
Nettin gizzzherkese merhaba hanımlar ölüyorum yorgunluktan zor attım kendimi buraya.
bende ozledim senle muhabeeti yaa vallaha konusmayi özledim kuzum benim fındık napiyor.Sen geçiyordun aklımdan ki bildirimi gördümiyiyim balım ayni iste..
Benimde gür kuzum çabuk çıkıyor.15 günde bir gidiyorum işte. Seans dediğime bakma :))
Balımböcüğüm de burdaymışiy geceler gülüm
Ben evde yaşamaya karşıyım zaten :)))hiç bitmeyen ev işi canım
iyi geceler canımBen uyumaya gidiyorum hatun kişiler. Oyu geceleee, datlu rüyalara :)))
kadınların bitmeyen klasik işleri desene aman bitmez kuzum bitmez .hoş buldum beybim evi topladım bulaşıkla makinadan çıkardım çamaşır astim bi dünya çamaşır katladim ancak bitti isim
Gülüm napiyon bakemmiy geceler gülüm
bende ozledim senle muhabeeti yaa vallaha konusmayi özledim kuzum benim fındık napiyor.
Benimde gür kuzum çabuk çıkıyor.
Haydi hayırlı geceler bitanem gene gell.Ben uyumaya gidiyorum hatun kişiler. Oyu geceleee, datlu rüyalara :)))
bende hele ki çocuk olunca elim ayağım dolaşıyor bazen istifa etmek istiyorum da müdür yokBen evde yaşamaya karşıyım zaten :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?