Off bu tarz
gorumce benim kardesimde de vardi sanirsin kardesi degil kuma allahim sen affrt ama inan herşeyde benle olsun benle konuşsun bana danişsin yani eşle yapilan herseyde kendini one atardi ve laf sokardi o yuzden cok iyi anliyom allah biyle gorumcelerden korusun

Sabret canim allah buyuk bakalim kisa bir surecten geciyosun biraz zamanla belki duzelir insallah

Hamur işini tatlıyı kahveyi kes. Ekmek kahvaltı dışında yeme. Düzenli beslen daha çok meyve ağırlıklı beslen. Bol su iç inşallah verirsin hemen :)
Pazartesi samsuna gidicem kuzenim dugune 2 hafta var esim ozman ggeicek o gelene kdr vereyim diyorum hergun yuruyrmde inss ise yarar

bosver herkes hak ettigini muhakkat hilur ve kimse yaptiklarinin bedelini bu dunyada odemeden gitmez sen esini ve bebisi tek duşun insalah bundan sonra hersey yoluna girer

Babam 3 hafta önce kalp krizi geçirdi ölebilirdi belki ama ben yanında olamadım bunlar çok koyuyor bana. Uçak biletleri çok pahalı anca 2 3 ay önce alıp gidebiliyorum
Çok gecmiş olsun allahim babalarimizi başimizdan eksik etmesin

Pazartesi samsuna gidicem kuzenim dugune 2 hafta var esim ozman ggeicek o gelene kdr vereyim diyorum hergun yuruyrmde inss ise yarar
Hamur isi paketli yiyecekler ve gece gec yemek yeme biraz bol su ic spor yurus hareket yap ekmehi olabildigince az tuket ve odem atmak icin bol maydoniz ye ve yesil cay ic bu arada gunde bir den fazla meyvede kilo aldiriyor

Hamur isi paketli yiyecekler ve gece gec yemek yeme biraz bol su ic spor yurus hareket yap ekmehi olabildigince az tuket ve odem atmak icin bol maydoniz ye ve yesil cay ic bu arada gunde bir den fazla meyvede kilo aldiriyor
Ya yesillik sevmiyorm ama yesil cayi denerim aktardan mi bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…