- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.161
Off bu tarzAilenin tek geliniyim şuan.
Babasını benden kıskanıyormuş. Evin kızı gibi oldum diye.
Yok nişanlıyken bana bohçaya koydukları gözüne batıyormuş.
Abisiyle gezmemizi bile kıskanıyormuş. Oysa kac defa cagirdim. Gelmedi.
Hamur işini tatlıyı kahveyi kes. Ekmek kahvaltı dışında yeme. Düzenli beslen daha çok meyve ağırlıklı beslen. Bol su iç inşallah verirsin hemen :)Kizlar 2 haftada ne yapsam 2 kilo verebilirm
Bir de bol hareket tabiKizlar 2 haftada ne yapsam 2 kilo verebilirm
Sabret canim allah buyuk bakalim kisa bir surecten geciyosun biraz zamanla belki duzelir insallahKuzum bende öle gittigimizde annemde bigun kalsam kvde 3 gün misal zoruma gidiyor kvde neymis kocan nerde sen orda gibisinde alttan laf sokuyor aman kızlar ne surecten geçiyom sabrediyom inşallah rabbim mulafatlandirir ailem benim için susuyor ama biter de patlatlik verir bende son sans kaldi sabirmi bozcam inşallah olmaz ama bigun kötü haber almazsaniz iyi esimle beraberken iyi ama aile konusunda benim aiem ne yasada yaranmaz dünyalar alanda bana hep kendi aile susuyom biyerde patlar baska mevzularda var alttan birazdaha aliyom kafama koydum seviyorum çok hemde çok ama suan yavrum için bisi demiyom
Pazartesi samsuna gidicem kuzenim dugune 2 hafta var esim ozman ggeicek o gelene kdr vereyim diyorum hergun yuruyrmde inss ise yararHamur işini tatlıyı kahveyi kes. Ekmek kahvaltı dışında yeme. Düzenli beslen daha çok meyve ağırlıklı beslen. Bol su iç inşallah verirsin hemen :)
bosver herkes hak ettigini muhakkat hilur ve kimse yaptiklarinin bedelini bu dunyada odemeden gitmez sen esini ve bebisi tek duşun insalah bundan sonra hersey yoluna girerAynen kutlama şu bu neysede 5gün hastanede yatıtım bana morel olcaklarina göz yasiyla bitti hep morel hep morel yanimdaki hasta bile dedi nasil bi kaynana var esinle ağızları bir gibi biri ariyor biri kapatior seni düşünen yok ben disardam bukadarini gördüm ise sen hep alttan aliniyon ortalığı yatistiryon bunlar seni yiycekler dedi esini seviyon dedi ama seni sevselerdi bukadar uzmezlerdi fındık kabuğu doldurmaz bana yaptiklari kimselen konuşma dertlesme anlatma kendisi reklam ediyor demedigi kalmıyor burnumda geliyor dusuk yapsam bile ayni kalsam ayni hamile demiyorlar bigun iyiyse bigun oluyor bursuzluk kiskanclik
Çok gecmiş olsun allahim babalarimizi başimizdan eksik etmesinBabam 3 hafta önce kalp krizi geçirdi ölebilirdi belki ama ben yanında olamadımbunlar çok koyuyor bana. Uçak biletleri çok pahalı anca 2 3 ay önce alıp gidebiliyorum
Hamur isi paketli yiyecekler ve gece gec yemek yeme biraz bol su ic spor yurus hareket yap ekmehi olabildigince az tuket ve odem atmak icin bol maydoniz ye ve yesil cay ic bu arada gunde bir den fazla meyvede kilo aldiriyorPazartesi samsuna gidicem kuzenim dugune 2 hafta var esim ozman ggeicek o gelene kdr vereyim diyorum hergun yuruyrmde inss ise yarar
Ya yesillik sevmiyorm ama yesil cayi denerim aktardan mi bakayimHamur isi paketli yiyecekler ve gece gec yemek yeme biraz bol su ic spor yurus hareket yap ekmehi olabildigince az tuket ve odem atmak icin bol maydoniz ye ve yesil cay ic bu arada gunde bir den fazla meyvede kilo aldiriyor
Amin canim Allah razı olsunÇok gecmiş olsun allahim babalarimizi başimizdan eksik etmesin
Aynen öle kızlar allaha emanetim kendimi ona teslim ettim ❤
Öle canım şuan ufak şeyler deyip gözardı ediyom biyerde rabbime bıraktım karar vercem.Teslimiyet en guzel sey ne guzel yapmissin
Esseteacher zarifinci @Pembegomlek @_nurunnisa_ gulse14 ilginc Kiz B Bitterlokumu Dil-i bitab huhu kızlar gelin eccuk sohbete hep üzgün olmuyor beaa
Kuzum ben hamile kaliyordum düşük oluyordu hep 3 ay once kurtaj oldum ama sogan kuru falan kullandim canimTatlis sen kur falan yapmis miydin hamile kalmak icin kendiliginden mi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?