- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.621
Op kokulumu teyzesinden geldi de.
Epey bir yorulmuşsun dinlenmek hakkın yarin yine devam bitmeyen ev işleri yapmışlariyi geceler kuzum❤
oyle bakiniyorum reyyanimm nasilsinBalımböcüğüm de burdaymış
aynen öyle valla kuzucumEpey bir yorulmuşsun dinlenmek hakkın yarin yine devam bitmeyen ev işleri yapmışlar
Kaçmıyorsun birakmiyom seniiiiBiz kizimla annemlere kahvaltiya gittik sonra parka ordan hep bir dondurmaciya sonra mutlu son evvneyse kizlar ben yatar iyugeceler hepnze
napam tatlisim yatmaya hazirlanyom senkadınların bitmeyen klasik işleri desene aman bitmez kuzum bitmez .
Gülüm napiyon bakemm
Kafan kirilcak kizEpey bir yorulmuşsun dinlenmek hakkın yarin yine devam bitmeyen ev işleri yapmışlar
İyiyim balım aynen bendeoyle bakiniyorum reyyanimm nasilsin
ben gribinden aliyim bulasmazsam olmaz sana.İyi geceler beybiler. Gribim bana fazla yaklaşmayın size de bulaşmasın
Bende oturuyom uyku gelmesin diyenapam tatlisim yatmaya hazirlanyom sen
hoşgeldin canısı öperim ben ya aman senin gribinden nolacakİyi geceler beybiler. Gribim bana fazla yaklaşmayın size de bulaşmasın
2kiside bitmiyor bir kişide is hep işbitmiyor ya ömür bitiyor iş bitmiyor yavrum
çolugu çocuğu bırakıp sokakta yaşayasım var. ya şu zengin hatunlar gibi evimizde yardımcı olsa ne iyi olurdu2kiside bitmiyor bir kişide is hep iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?