- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.641
Niye ee kizzKaçmıyorsun birakmiyom seniiii
of yavru ellerine sağlık eee pogaca ve pizza da bendenEki Görüntüle 2281962 çay var cayyyyyy
Aman sabahlar olmasın!! kilolar gelsin diyorsun!!Eki Görüntüle 2281962 çay var cayyyyyy
Geldiğim gibi gidiyorum balım ya uyku bastırdı.
gulme bigun kircazzz kafayi ..
hayırlı geceler askim.kizlar bn kacar hayirli geceler
ne iyi olur ama nirdeeee ruyamizdaaçolugu çocuğu bırakıp sokakta yaşayasım var. ya şu zengin hatunlar gibi evimizde yardımcı olsa ne iyi olurdu
benene yaa duruyorsun isteeeNiye ee kizz
ooooo senjn menude harikaaaof yavru ellerine sağlık eee pogaca ve pizza da benden
demi yaa daha veremedim yawww.boyle bogaz varkenn.Aman sabahlar olmasın!! kilolar gelsin diyorsun!!
Hemende git yanij zatennGeldiğim gibi gidiyorum balım ya uyku bastırdı.
Size iyi muhabbetler
Offfff offff bayildimmm.
Geçen vantilatörün önünde uyuya kalmışım kendimi affedemiyorumben gribinden aliyim bulasmazsam olmaz sana.
Bende oturuyom uyku gelmesin diye
Abovv baya kötü olmus kiz tutulmuş da heryer.Geçen vantilatörün önünde uyuya kalmışım kendimi affedemiyorum
Bi yerimde tutulma olmadı ama burun şakır şakır venedik kanalı gibiAbovv baya kötü olmus kiz tutulmuş da heryer.
hoş geldin yavrum❤Selam olsun gececiler
hoş geldin yavrum❤
Hoş buldum canım nasılsın napiyon ☺hoş geldin yavrum❤
iyiyim tsk ederim kuzum yorgunluk sigarası içip keyif yapıyorum sen nasılsın napıyosunHoş buldum canım nasılsın napiyon ☺
Bende iyi şükür eşim uyudu tek kaldım takiliyom öyleiyiyim tsk ederim kuzum yorgunluk sigarası içip keyif yapıyorum sen nasılsın napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?