- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.661
Uyu o zaman canm uyku geldi mi hemen uyuyacan yoksa gidiyoçok uykum var
Kusura bamyaaa beybiler bizi uyutmuyorken uyumaliyiz himenn sabah dikilirler tepemize .gulme bigun kircazzz kafayi ..
hayırlı geceler askim.
ne iyi olur ama nirdeeee ruyamizdaa
benene yaa duruyorsun isteee
ooooo senjn menude harikaaa
demi yaa daha veremedim yawww.boyle bogaz varkenn.
Hemende git yanij zatenn
oh mis kafanı dinle kuzum.bende eşimin ve bebeğimin gözünün içine bakıyorum uyusalar da dinlensem diye.Ama bana dinlenmek haram onlar uyuyunca ancak işleri yapabiliyorumBende iyi şükür eşim uyudu tek kaldım takiliyom öyle
öyle valla kuzum bide yapı olarak çok zor uyuyan biriyim yatakta bi saat dolanıp duruyorumUyu o zaman canm uyku geldi mi hemen uyuyacan yoksa gidiyo
Öyle dinleniyorum valla bebiş bu saatte kadar iyi ayktaoh mis kafanı dinle kuzum.bende eşimin ve bebeğimin gözünün içine bakıyorum uyusalar da dinlensem diye.Ama bana dinlenmek haram onlar uyuyunca ancak işleri yapabiliyorum
ahah güldürdün kiz taylot ic iyi gelir kuzu.Bi yerimde tutulma olmadı ama burun şakır şakır venedik kanalı gibi
hayirli geceler tertippSelam olsun gececiler
farkedilir ama dayanamiyotsan yetttben çaktırmadan tüysem fark edilir mi acep
Tamm kuzum şaka ediyom hayırlı geceler bitanem.Kusura bamyaaa beybiler bizi uyutmuyorken uyumaliyiz himenn sabah dikilirler tepemize .
He mi oda zor ya ben şuan başımı yastığa koysam 5 10 dk içinde giderimöyle valla kuzum bide yapı olarak çok zor uyuyan biriyim yatakta bi saat dolanıp duruyorum
Bendeee ayniiiii kizzzzöyle valla kuzum bide yapı olarak çok zor uyuyan biriyim yatakta bi saat dolanıp duruyorum
Sık sık gelemiyorum burayada annişahah güldürdün kiz taylot ic iyi gelir kuzu.
hayirli geceler tertipp
farkedilir ama dayanamiyotsan yettt
Tamm kuzum şaka ediyom hayırlı geceler bitanem.
Çok önermiyorlar bitanem thaylotu. Az önce limonlu su yaptım kendime onu içtimahah güldürdün kiz taylot ic iyi gelir kuzu.
gece cayi vermesem hiç uyumayacak yaramaz gece çayı sayesinde 4 5 saat kesintisiz uyurÖyle dinleniyorum valla bebiş bu saatte kadar iyi aykta
belki belli buraya yetisemiyon degmiqqqq.Sık sık gelemiyorum burayada anniş
Anladim kuzum sen ihmal etmede tez iles taflimmÇok önermiyorlar bitanem thaylotu. Az önce limonlu su yaptım kendime onu içtim
hayatımda tek kıskandığım insan başını yastığa koyar koymaz uyuyan insandır. eşimesinir oluyorum bu yüzdenBendeee ayniiiii kizzzz
Ne dinliyon gii bende dinlimmmKulağımda kulaklık yatıyorum kuzular damar mood
Amin kuzucumm inşallahbelki belli buraya yetisemiyon degmiqqqq.
Anladim kuzum sen ihmal etmede tez iles taflimm
Bizimkindede var i huy kiz erkekler aynimi hephayatımda tek kıskandığım insan başını yastığa koyar koymaz uyuyan insandır. eşimesinir oluyorum bu yüzden
Yok kız bi yere yazdığım yokbelki belli buraya yetisemiyon degmiqqqq.
Anladim kuzum sen ihmal etmede tez iles taflimm
Amin kuzucumm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?