- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.681
Olsun kuzum ben gel gelme etiket ediyom seni canim selam versen yeter balim benim için.Yok kız bi yere yazdığım yok
TemizlikBugün ne ettin yavriim
Sağol annişimOlsun kuzum ben gel gelme etiket ediyom seni canim selam versen yeter balim benim için.
İyi geceler kuzucummben kaçar o zaman Hatunlar öpüyorum hepinizi allah'a emanet olun iyi geceler ❤
oh keyfe gelKulağımda kulaklık yatıyorum kuzular damar mood
Iyi geceler canımben kaçar o zaman Hatunlar öpüyorum hepinizi allah'a emanet olun iyi geceler ❤
Şuan Tuğçe kandemire geciş yaptımNe dinliyon gii bende dinlimmm
Yaparım çoğunlukla millet uyusun yeterkioh keyfe gel
bende ev topla kuaför gittim ordan ev is guc börek et esimin amcasına ugra falan aksamj ettik.Temizliksüpürdüm sildim çamaşırlar yıkanmıştı kurudu onları yerleştrdm anca sen naptın şekerim
Hayırlı geceler birtanemmmben kaçar o zaman Hatunlar öpüyorum hepinizi allah'a emanet olun iyi geceler ❤
Bende severim hatunuuuuqŞuan Tuğçe kandemire geciş yaptım
Oh oh eline sağlık canım benimbende ev topla kuaför
Sagol seninde bitanemm.Oh oh eline sağlık canım benim
Bende ise gidip geldim yorgunluktan ancak vakit buldum yazmaya. Misafirdi ev isiydinapim gülüm esimi gönderdim kahvalitiklsr topladim kk ya az takilayim dedim.
canim benim ys neler nelerle ugtssiyoruz allah yardimcin olsun bitanem. Yolun açık olsun.
Bizimkide azbucuk o yoldada ikilik ediyor anca toparlandı gibi sabirbisterse değişir insallah.
kolay gelsin kuzum iş bitmiyorki maleseff. Ne isi kuzu.Bende ise gidip geldim yorgunluktan ancak vakit buldum yazmaya. Misafirdi ev isiydi
Canimin içi ne edersin.Canimmmm
Kurumsal bir firmada calisiyorum canim. Cokk yoruyorkolay gelsin kuzum iş bitmiyorki maleseff. Ne isi kuzu.
Canimin içi ne edersin.
Allah yardimcin olsun kuzum cocuk varmıydı.Kurumsal bir firmada calisiyorum canim. Cokk yoruyor
Napim canim anamdayim anami yolcu etcem yarin dolma sardik misafir geldi onlara biseyler hazırladık sabah börek yapcaz atistirmalik biseyler yapcam kurabiye falan kardeslerim sever gitcekwlr 1 hafta 10gun kalicaklar dedim gelim hem kalim hemde biseyler hazirlim onlarakolay gelsin kuzum iş bitmiyorki maleseff. Ne isi kuzu.
Canimin içi ne edersin.
Annen nere gitcek iyi ettin kuzum. Vakitte gecer kafan dağılır.Napim canim anamdayim anami yolcu etcem yarin dolma sardik misafir geldi onlara biseyler hazırladık sabah börek yapcaz atistirmalik biseyler yapcam kurabiye falan kardeslerim sever gitcekwlr 1 hafta 10gun kalicaklar dedim gelim hem kalim hemde biseyler hazirlim onlara
Bekar bi hatunum bulamadim es. Es beni bulamadi yadaAllah yardimcin olsun kuzum cocuk varmıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?