- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.701
Aynn canim orduya gidicek arsa meselelerimz var babam vefat ettikten sonra ugrasamadik vekaleimi verdim annem ve kardeşlerim ilgilenceklerAnnen nere gitcek iyi ettin kuzum. Vakitte gecer kafan dağılır.
Anladım kuzum iyi etmissin canim benim.Aynn canim orduya gidicek arsa meselelerimz var babam vefat ettikten sonra ugrasamadik vekaleimi verdim annem ve kardeşlerim ilgilencekler
Eee senin es yapmis yine güzellik keske kirmasaymista gerek kalmasaymiss kuzum benim yaAnladım kuzum iyi etmissin canim benim.
Bence birazda ders oldu hatasini gormemde güzel oldu zaten biraz degismek üzereydi söz vermişti. Ama bu beni kaybetmek korkusu ona baya sindi çünkü bahanem oldu artık bitcekti.de oda baya etkilendi degisti melek oldu allahim ole gitsin inşallah yaa.Eee senin es yapmis yine güzellik keske kirmasaymista gerek kalmasaymiss kuzum benim ya
Insallah bitanem insallah o senin degerini sonradan anladi az sene degil 5sene oldu evliligin onsallah bu saaten sonra akillanir akli basiba. GelirBence birazda ders oldu hatasini gormemde güzel oldu zaten biraz degismek üzereydi söz vermişti. Ama bu beni kaybetmek korkusu ona baya sindi çünkü bahanem oldu artık bitcekti.de oda baya etkilendi degisti melek oldu allahim ole gitsin inşallah yaa.
Aminnn inşallah kuzum bana yardim eder oldu onceden sofra aninda kurulurdu şimdi bekliyor en basidi.Insallah bitanem insallah o senin degerini sonradan anladi az sene degil 5sene oldu evliligin onsallah bu saaten sonra akillanir akli basiba. Gelir
Insallah boyle devam eder kuzu yaa vallacok istiyorum araniz eskisind3n daha iyi olsunnnAminnn inşallah kuzum bana yardim eder oldu onceden sofra aninda kurulurdu şimdi bekliyor en basidi.
Sagol bitanem güzel arkadaşım allah razı olsun kardeşim.Insallah boyle devam eder kuzu yaa vallacok istiyorum araniz eskisind3n daha iyi olsunnn
CansinnnnnnmSagol bitanem güzel arkadaşım allah razı olsun kardeşim.
Ee anlat bakem konuşak eccuk uymiycazzCansinnnnnnm
Ne anlatim kuzu biraz parka gettuk voleybol oynadık ip atladik salincakta sallandum hazir kocam yok yapam dedim bwkar takilam dedimEe anlat bakem konuşak eccuk uymiycazz
Kıskançlıkları varmi halen aşırı kuzu.Ne anlatim kuzu biraz parka gettuk voleybol oynadık ip atladik salincakta sallandum hazir kocam yok yapam dedim bwkar takilam dedim
Ehhh canimm cok sukur size anlattigimdan biraz daha hafiflettik atlattık simdi kapimdaki parka giderim eltime giderim sorun yokkKıskançlıkları varmi halen aşırı kuzu.
Ohh cok sukur ya degise bilmek neguzel.Ehhh canimm cok sukur size anlattigimdan biraz daha hafiflettik atlattık simdi kapimdaki parka giderim eltime giderim sorun yokk
Aynn canim cok sukur atlattik birazda olsa önceden annemlere geldigim zaman bin kere arardi simdi öyle degilOhh cok sukur ya degise bilmek neguzel.
Ay cok şükür herseyin fazlasida zarar.Aynn canim cok sukur atlattik birazda olsa önceden annemlere geldigim zaman bin kere arardi simdi öyle degil
Evt canimm ama cookk sukurr bu günlereAy cok şükür herseyin fazlasida zarar.
Canim benim doger sıkıntıda olan arkadaslarida feraha çıkarsın rabbim.Evt canimm ama cookk sukurr bu günlere
Canim benim doger sıkıntıda olan arkadaslarida feraha çıkarsın rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?