- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #51.721
Hosgeldinn canimmmSizi görünce bir selam vereyim dedimbenim gibi uyumayanları görünce sevindim
Hosgeldinn canimmm
Iyi cok sukur bitanem suan keyfliyimm cok sukurÇok hoşbuldum teşekkür ederimnasılsınız, inşallah uyumamanızın sebebi sadece keyfidir
Sen nasilisn tatlimmÇok hoşbuldum teşekkür ederimnasılsınız, inşallah uyumamanızın sebebi sadece keyfidir
Iyi cok sukur bitanem suan keyfliyimm cok sukur
Sen
Sen nasilisn tatlimm
Ayyn canim benimde basil. Cok agriyirdu adetliykenhayatta ilac icmeyen ben iciverdim zatn az. Geliyo jesiliyorsa kesilsinOh maşallah Allah daim etsinhamdolsun bende iyiyim baş ağrısını saymazsak
Ayyn canim benimde basil. Cok agriyirdu adetliykenhayatta ilac icmeyen ben iciverdim zatn az. Geliyo jesiliyorsa kesilsin
Aynn canimm uyku problemi gercekten en basi bas agrisininGerçekten insan baş ağrısına tahammül edemiyor. Benimki biraz sinirsel birazda uyku düzeni bozukluğundan oldu sanırım. Uyuyunca geçecek diye umuyorum
Aynn canimm uyku problemi gercekten en basi bas agrisinin
Aynn canim bende kullanmam oyle adetliykende kullanamiyorum kesiyoo b3ni tamamiyle bi kere icim 2 3saat once adet oldum gorumcemdeydim basim catliyordu yarim majezik ictimm allahim oldum sancidan adet yokk agri var o ay 2 3saatlik adetle kaldimAynen öyle canım ama ağrı kesiciyi fazla abartmamakta lazım. Ben bir tek adet ağrılarıma saklıyorum ağrı kesicileri bünyeyi alıştırmamak lazım yan etkileri de fazla görünen sadece adetin az gelmesi ama görünmeyen neler oluyor kim bilir
Hoşgeldin balimmm benim uyumadikk kiSizi görünce bir selam vereyim dedimbenim gibi uyumayanları görünce sevindim
Bende zor kalmazsam oda cok zor yoksam içmem.Aynen öyle canım ama ağrı kesiciyi fazla abartmamakta lazım. Ben bir tek adet ağrılarıma saklıyorum ağrı kesicileri bünyeyi alıştırmamak lazım yan etkileri de fazla görünen sadece adetin az gelmesi ama görünmeyen neler oluyor kim bilir
Keyiften şükür kuzum keyiffÇok hoşbuldum teşekkür ederimnasılsınız, inşallah uyumamanızın sebebi sadece keyfidir
Aynn canim bende kullanmam oyle adetliykende kullanamiyorum kesiyoo b3ni tamamiyle bi kere icim 2 3saat once adet oldum gorumcemdeydim basim catliyordu yarim majezik ictimm allahim oldum sancidan adet yokk agri var o ay 2 3saatlik adetle kaldim
Hoşgeldin balimmm benim uyumadikk ki
Keyiften şükür kuzum keyiff
Başka ilaç ismi vermem doğru olmaz ama majezik yerine başka bir ilaç almayı deneseniz ya da doktora gidip bunun için adetinizi kesmeden kullanacağınız bi ilaç isteseniz sizin açınızdan daha rahat olacaktır. Bana da majezik asla fayda etmiyor ağrımı hafifletmediği gibi kesmek bi kenara çoğaltıyor doktorun önerisiyle başka kullandım ama ayda 5 kez mümkün olduğu kadar içme dedi ben ilk iki gün kullanıp sonra rahatlıyorum çok şükür...
Hoşbuldum teşekkür ederim T Tatlianne20
- Nasılsın bakem gulum sende katilisindir insalalh balimm
Yok canim asla hic bi ilac kullanamiyorum hepsi kesiyo beni o gunde misafirdim mecbur kaldim ama bu kadar çabuk kesebilecegini dusnmedim bide yarim eocmeme ragmenBaşka ilaç ismi vermem doğru olmaz ama majezik yerine başka bir ilaç almayı deneseniz ya da doktora gidip bunun için adetinizi kesmeden kullanacağınız bi ilaç isteseniz sizin açınızdan daha rahat olacaktır. Bana da majezik asla fayda etmiyor ağrımı hafifletmediği gibi kesmek bi kenara çoğaltıyor doktorun önerisiyle başka kullandım ama ayda 5 kez mümkün olduğu kadar içme dedi ben ilk iki gün kullanıp sonra rahatlıyorum çok şükür...
Hoşbuldum teşekkür ederim T Tatlianne20
Yok canim asla hic bi ilac kullanamiyorum hepsi kesiyo beni o gunde misafirdim mecbur kaldim ama bu kadar çabuk kesebilecegini dusnmedim bide yarim eocmeme ragmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?