Aynn canimm uyku problemi gercekten en basi bas agrisinin

Aynen öyle canım ama ağrı kesiciyi fazla abartmamakta lazım. Ben bir tek adet ağrılarıma saklıyorum ağrı kesicileri bünyeyi alıştırmamak lazım yan etkileri de fazla görünen sadece adetin az gelmesi ama görünmeyen neler oluyor kim bilir

Aynn canim bende kullanmam oyle adetliykende kullanamiyorum kesiyoo b3ni tamamiyle bi kere icim 2 3saat once adet oldum gorumcemdeydim basim catliyordu yarim majezik ictimm allahim oldum sancidan adet yokk agri var o ay 2 3saatlik adetle kaldim

Bende zor kalmazsam oda cok zor yoksam içmem.

Aynn canim bende kullanmam oyle adetliykende kullanamiyorum kesiyoo b3ni tamamiyle bi kere icim 2 3saat once adet oldum gorumcemdeydim basim catliyordu yarim majezik ictimm allahim oldum sancidan adet yokk agri var o ay 2 3saatlik adetle kaldim

Başka ilaç ismi vermem doğru olmaz ama majezik yerine başka bir ilaç almayı deneseniz ya da doktora gidip bunun için adetinizi kesmeden kullanacağınız bi ilaç isteseniz sizin açınızdan daha rahat olacaktır. Bana da majezik asla fayda etmiyor ağrımı hafifletmediği gibi kesmek bi kenara çoğaltıyor doktorun önerisiyle başka kullandım ama ayda 5 kez mümkün olduğu kadar içme dedi ben ilk iki gün kullanıp sonra rahatlıyorum çok şükür...
Hoşgeldin balimmm benim uyumadikk ki

Hoşbuldum teşekkür ederim T Tatlianne20

• Nasılsın bakem gulum sende katilisindir insalalh balimm

Yok canim asla hic bi ilac kullanamiyorum hepsi kesiyo beni o gunde misafirdim mecbur kaldim ama bu kadar çabuk kesebilecegini dusnmedim bide yarim eocmeme ragmen

Kizlar ya beni yatmam lazim erken kalkip borek yapicam evi temizligim gitmeden temiz kalsin yarına isim var bugun erken zorlim bari kendimi bende yerimi yadirgan bi insanim bakalim yatmaya calisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…