Hamdolsun canım bende iyiyim biraz zor bir gün geçirdim azıcık keyif yapıp öyle uyuyayım bari derken sizi gördüm tatlı tatlı haydi çıkın gelin diye başlığı görünce koştum geldim
Iyi oluyor ya çeşit cesit insaar dertler sohbetler taniyoz kafa dağılıyor ya. Senin çocuk varmi kuzum

Kizlar ya beni yatmam lazim erken kalkip borek yapicam evi temizligim gitmeden temiz kalsin yarına isim var bugun erken zorlim bari kendimi bende yerimi yadirgan bi insanim bakalim yatmaya calisim

Dinlen tabi bende birazdan yatacağım gözlerimi zor açıyorum nerdeyse Hayırlı geceler dilerim
Iyi oluyor ya çeşit cesit insaar dertler sohbetler taniyoz kafa dağılıyor ya. Senin çocuk varmi kuzum

Ay evet gerçekten strese birebir konuşup dertleşmek derde ortak olmak fikirler alıp öngörüleri genişletmek iyi oluyor. Çocuk yok canım benim henüz daha 8 aylık evliyim nasip olursa bundan sonra inşallah

Aman olsunn daha erkende olsada olmasada nasip tintin.

Saol bitanemm öpüyorum

Geçen ay çok hevesliydim bu ay artık ya nasip dedim hayırlı zamanda hayırlısını versin Rabbim herkese
bende 5sene olcak zamanj bekljyoz kuzum zaman olmazsada şükür yine.
Sadece annem ablam bide kalbimi acıtan bir sevgilim var başkada brseyim yok hatta bugun de işsiz kaldım üstüne muhteşem bir gece yaşıyorum
Oh oh ne güzel aman aaa kötü olmus yaw hayirdir niye çıktın.

Huzursuz bir işim vardı müdürle sikintiliydik malesef. Sapk gbi birseydi kısaca bende korktum ve çıktım diyeyim . Bu devirde güzel işte bulunmuyor

bende 5sene olcak zamanj bekljyoz kuzum zaman olmazsada şükür yine.

Oh oh ne güzel aman aaa kötü olmus yaw hayirdir niye çıktın.

İmtihan kuzum buda... benim bi kuzenimin 9 sene çocuğu olmadı mide kanseri oldu yarısını aldılar iyileşti derken kendiliğinden hamile kaldı doktora kesinlikle doğuramazsın kemoterapi aldığı için sakat olma riski var bünyen kaldıramaz vs diye binbir sebep sundular ama kuzenim asla vazgeçmedi Allah verdi Allah alır ancak dedi bir değil iki tane sapasağlam çocuğu oldu yani biz kullar biraz aceleciyiz kuzum Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur ümitsizlik yok

Cok güzel birşey işte buna allahımin mucizesi derim.kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…