11 haftaligiz daha belli değil cinsiyetimis canım beklemedeyiz ınsllah sag salim kucağımıza alırız kolay gelsin temizlik zor annem yanımda o yaptı benimde esim görevde annemle duruyoruz şimdilik

Yarışmanın gıı yaz valla

11 haftaligiz daha belli değil cinsiyetimis canım beklemedeyiz ınsllah sag salim kucağımıza alırız kolay gelsin temizlik zor annem yanımda o yaptı benimde esim görevde annemle duruyoruz şimdilik
Aman dikkat et 16 haftada net belli olur saglikli olsunda annenede selam söyle

Kaç dakikanı aldı etiketlemek çok merak ettim

İyisin canım inşAllah❤
20 dakkami almistir belki iyiyim kuzum sen nasılsın bakem napiyon bitanem .
Selam canımm nasılsın?
kkda takilmaca sohbet sen nasılsın canım neler yapiyorsun.
Yarışmanın gıı yaz valla
hangi yarisma bakem buludan teşekkür mesaji diye iletirirm
Sincana çok geldim kuzum cevaevine fln demette de benim bekarken evim vardı orda biliyorum oraları cnm
Sincan ceza evine bende ugradim cok ziyarete yaa sende ankaralisin desene.

Napim kuzum dedem rahatsız memleketten geldi onun peşinde koşturmacalardayım. Uykusuz bi hortlak gibiyim

Bugün menüde mücver ve yoğurt vardı hava çok sıcak olunca insanın canı yemek bile yemek istemiyorrr

Uykuyu alamıyorum malesef yaa. Sağool kuzum iyileşsin de uyurum inşallah senin durumlar nasıl daha iyi misin okuyorum takipteyim
aynen sağlık önemli kuzum insallah sifayi tez bulur duzelir dedemiz. Benim şuan iyi gidiyor sıkıntı yok birtanem. Zorlu bir durumdu ama yolunda sukur.
Bugün menüde mücver ve yoğurt vardı hava çok sıcak olunca insanın canı yemek bile yemek istemiyorrr
Aynen bu ara bende istemiyorum bisi yapmak ya yemek bile istemiyorum.

Kız babam iyi çok şükür. Eczacı babam, bu gece bizim eczanede nöbet sırası. Hastane yanında olduğumuz İçin çok yoğun olur gece. O yüzden yanına geldik yardım olsun diye. Kalbi güzel arkadaşım benim

Allah tekrarını göstermesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…