- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.001
Selam canımm nasılsın?pawlover Gel kuzum gel sohbete.
11 haftaligiz daha belli değil cinsiyetimis canım beklemedeyiz ınsllah sag salim kucağımıza alırız kolay gelsin temizlik zor annem yanımda o yaptı benimde esim görevde annemle duruyoruz şimdilikoh miss korkmuştur prensesim ee alis artik perim bendende ne beklenirkiii
gecmis olsun kuzum sicaga aldanip oluyor malesef muz ye kuzum. Iyi gelir ayağını sıcak tut.
op pamuğu.
ayyy insallah inşallah guzel mucizeyi bize verirsin birtanem o guzel haberi alalım insallah. Kuzum faydasini görmüşsün dur haberi bekliyom tamm mi ne olursa olsun üzülme nasip hersey.
Ayy kac aylik canim maşallah allahim sağlıkla almayı nasip etsin birtanem bende ev isler temizlik başladım. Bayramda yaklaşıyor. Isler gucler.cinsiyet ne kuzum.
Iyi ettin sen biraz kafani dinle sosyal ortam yap bisiler ugras caslis çevre yap atil ortama sakin içine kapanma gul gec kalk bi kahve yap. Icelim beraber üşenme keyif edelim.
Yarışmanın gıı yaz vallaben okudumda hayit tohumunu kari koca keciboynuzu hayıt tohumu yiyen faydasi olan görmüş yararli sperm yumurtaliklar için kullanan gördüm inşallah kuzum böyle güçlü olmanada sevindim.
Ne teşekkür mesaji kiz ben yazim senin yerine
Sincana çok geldim kuzum cevaevine fln demette de benim bekarken evim vardı orda biliyorum oraları cnmAhah aynen dogru demis kuzum sende sincana geldinmi hic eskiden amcam ordaydi babannemde demet evlerde benim.
Aman dikkat et 16 haftada net belli olur saglikli olsunda annenede selam söyle11 haftaligiz daha belli değil cinsiyetimis canım beklemedeyiz ınsllah sag salim kucağımıza alırız kolay gelsin temizlik zor annem yanımda o yaptı benimde esim görevde annemle duruyoruz şimdilik
20 dakkami almistir belki iyiyim kuzum sen nasılsın bakem napiyon bitanem .Kaç dakikanı aldı etiketlemek çok merak ettim
İyisin canım inşAllah❤
kkda takilmaca sohbet sen nasılsın canım neler yapiyorsun.Selam canımm nasılsın?
hangi yarisma bakem buludan teşekkür mesaji diye iletirirmYarışmanın gıı yaz valla
Sincan ceza evine bende ugradim cok ziyarete yaa sende ankaralisin desene.Sincana çok geldim kuzum cevaevine fln demette de benim bekarken evim vardı orda biliyorum oraları cnm
Napim kuzum dedem rahatsız memleketten geldi onun peşinde koşturmacalardayım. Uykusuz bi hortlak gibiyim20 dakkami almistir belki iyiyim kuzum sen nasılsın bakem napiyon bitanem .
kkda takilmaca sohbet sen nasılsın canım neler yapiyorsun.
hangi yarisma bakem buludan teşekkür mesaji diye iletirirm
Sincan ceza evine bende ugradim cok ziyarete yaa sende ankaralisin desene.
Dedeye selam iyi ediyon kuzum ama uykunu da al rasizmu deden canim kolay gelsin.Napim kuzum dedem rahatsız memleketten geldi onun peşinde koşturmacalardayım. Uykusuz bi hortlak gibiyim
Uykuyu alamıyorum malesef yaa. Sağool kuzum iyileşsin de uyurum inşallahDedeye selam iyi ediyon kuzum ama uykunu da al rasizmu deden canim kolay gelsin.
Canimsiniz artik okadar hafizada kaldiki sizler aklima geliyorsunuz canim bende iftarimi açtım kola sisirdi oturdum aldim elime teli kkda sizlerle keyif yapim sohbetin dibine vuralim dedim eee neler edersiniz naparsiniz bakalim menude neler vardi nasil gecti gununuz.
benimde hayatim oralarda gecti beybi dur sana angara birsey diyim gardaşssss ayansin
Ayni bende iyi oluyor kafamiz dağılıyor.İyiyim canım çok şükür ne olsun öyle takılıyorum nette
aynen sağlık önemli kuzum insallah sifayi tez bulur duzelir dedemiz. Benim şuan iyi gidiyor sıkıntı yok birtanem. Zorlu bir durumdu ama yolunda sukur.Uykuyu alamıyorum malesef yaa. Sağool kuzum iyileşsin de uyurum inşallahsenin durumlar nasıl daha iyi misin okuyorum takipteyim
Aynen bu ara bende istemiyorum bisi yapmak ya yemek bile istemiyorum.Bugün menüde mücver ve yoğurt vardı hava çok sıcak olunca insanın canı yemek bile yemek istemiyorrr
Gardaşın gurbannnn olsun laaaaa sanaaabenimde hayatim oralarda gecti beybi dur sana angara birsey diyim gardaşssss ayansin
gecmis olsun bebegim hayirli sonuçlarla gel aşkım bende dun misafir geldiya 12 gibi gece 9da haberi nasil aldiysam bir temizlik yaptim geldiler yemek yeyip gittiler 3 gibi bugunde ev temizdi ferah ferah yastiklardan başladım yıkamaya tek tek yorganlar havalandi basladim bugum temizlige.
ahhaah yok yok burda elleye olmaz kuzum rahat ol
Gecmis olsun kuzum. Allah kolaylık versin şifasını versin inşallah.
Aynen bu ara bende istemiyorum bisi yapmak ya yemek bile istemiyorum.
Allah tekrarını göstermesin inşallahaynen sağlık önemli kuzum insallah sifayi tez bulur duzelir dedemiz. Benim şuan iyi gidiyor sıkıntı yok birtanem. Zorlu bir durumdu ama yolunda sukur.
Aynen bu ara bende istemiyorum bisi yapmak ya yemek bile istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?