- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.021
bebeye bah heleGardaşın gurbannnn olsun laaaaa sanaaa
Devreler yandi ahahaha canimsin aman tek yalnış anliyim şükür kolay gelsin canım sizeee. Naptin senin durum .Kız babam iyi çok şükür. Eczacı babam, bu gece bizim eczanede nöbet sırası. Hastane yanında olduğumuz İçin çok yoğun olur gece. O yüzden yanına geldik yardım olsun diye. ❤ Kalbi güzel arkadaşım benim
Tam bunun üstünede işsiz kaldm ya iş bakıyorum yarın kuzene falan gtcem biraz kafa dağıtmam lazm kendimle kalmamak en iyisi haklisinIyi ettin sen biraz kafani dinle sosyal ortam yap bisiler ugras caslis çevre yap atil ortama sakin içine kapanma gul gec kalk bi kahve yap. Icelim beraber üşenme keyif edelim.
aynen vallaha bugum melemen le.gecirdik disari çıkalım dedim bende niyetli olunca neyse yarn çıkak dedi işi çıkınca melemen yedim yemegimde vardi yemedim.O kadar sıcak ki su oldunu yeter diyor insan, en güzeli akşam için salata yada kavun karpuz peynir :)
Mubbet edek kiz özlüyorum sizi illa cagircam sizi unuturmuyum yumoss.T Tatlianne20 slm canım nasılsın unutmamışsın valla beni de
Aminn canim aminn sen neler yapiyon bakem nasil geçiyor günün.Allah tekrarını göstermesin inşallah
aynen olmazsa burayada yaz kafan dağılsın ben burda attim kafami uzgun animda burdayim hep. Iyi edersin kuzum.Tam bunun üstünede işsiz kaldm ya iş bakıyorum yarın kuzene falan gtcem biraz kafa dağıtmam lazm kendimle kalmamak en iyisi haklisin
Ahahah ayiks kucukken ne derdim kavgada falan .Bebe fena ya laaaaa
Hoşgeldin bebiş katil sende ortama yaw ne yapiyon canimmAilesi yakını hasta olan herkese Allah şifa versin inşallah@Tatlianne20 ellerin dert görmesin kuzuş harikasın
Afiyet şifa olsun olsun çok güzel oluyor akşamları menemen hele bide acıysa :)aynen vallaha bugum melemen le.gecirdik disari çıkalım dedim bende niyetli olunca neyse yarn çıkak dedi işi çıkınca melemen yedim yemegimde vardi yemedim.
.
Hemen sorguya cekiyom seni bugun neler yaptin bakemmBen geldiiiiiiiiiiiiiim hay maşallah etikeler kabarık
Ramazan sofraları tamam öyle yapalım20 dakkami almistir belki iyiyim kuzum sen nasılsın bakem napiyon bitanem .
kkda takilmaca sohbet sen nasılsın canım neler yapiyorsun.
hangi yarisma bakem buludan teşekkür mesaji diye iletirirm
Sincan ceza evine bende ugradim cok ziyarete yaa sende ankaralisin desene.
Hoşgeldin bebiş katil sende ortama yaw ne yapiyon canimm
Sütçüyü bekledimHemen sorguya cekiyom seni bugun neler yaptin bakemm
Bu arada Allah kabul etsin inşallah canım orucunu .Sütçüyü bekledimsütü aldım dondurma yaptım yoğurt mayaladım misafirim geldi onu ağırladım yemek yaptım çayımı içtim eşimi uyuttum yanınıza geldim özledim sizleri
Mesleki durumu bilemiyorum ama canım sıkılacaksa takılma derimKızlar ya kafama takıldı size sorayım. Sevgilimin mesleği asker şuan görevde. Bugünde görev gereği WhatsApp fotoğrafını kaldırması gerekmiş kaldırdı bana da söyledi ama benim kafama takıldı. İkimizin fotoğrafı değil zaten kendi vardı. Zaman zaman diyo da telefonlar takip ediliyor her şeyi konuşamıyorum diye.takılsam mı bilemedim
aci turşuda guzel gider bide kola actim yaninda.Afiyet şifa olsun olsun çok güzel oluyor akşamları menemen hele bide acıysa :)
tamm canim görüşürz kendine iyi bak birtanem görüşürz aeo.
ahaha gülerler bana ahha oy verenleremi teşekkür edecen.Ramazan sofraları tamam öyle yapalım
canım insallah biran once topla az kalmis çalış aklinda bilgi kalsin ne sıkıntın varsada rabbim feraha çıkarsın sağlığın yerinde olsunda kuzum. Bende kkda takılıyorum kuzum kafa dağıtıyorum.Hepi topu 3 4 hafta sonra kpss gircem ama gel gör kii koptum hiiç dersin başına oturamıyorum sıkıntılardayıımsen nasılsın canım bakiimm
vayyy hamarat hatuna bak dondurma hee immm ellerine sağlık nasil yaptın bakem ohhh bizde özledik vallaha muckssSütçüyü bekledimsütü aldım dondurma yaptım yoğurt mayaladım misafirim geldi onu ağırladım yemek yaptım çayımı içtim eşimi uyuttum yanınıza geldim özledim sizleri
sagol kuzum bugun biraz is yaptım pekde değil de yikancaklar yikandi ev topluydu. Kkda takildim hep sen naptin bebegim durumlar nasıl sende bakem.T Tatlianne20 canım merhaba. Nasılsın ? Allah kabul etsin.
Kuzum suan ortalikda karisik belki takibe alinor resim falan dagitilir diyede düşünür. Takma birtanem kafana takilcak durum yok kendide koysa koymasada skinti yok.Kızlar ya kafama takıldı size sorayım. Sevgilimin mesleği asker şuan görevde. Bugünde görev gereği WhatsApp fotoğrafını kaldırması gerekmiş kaldırdı bana da söyledi ama benim kafama takıldı. İkimizin fotoğrafı değil zaten kendi vardı. Zaman zaman diyo da telefonlar takip ediliyor her şeyi konuşamıyorum diye.takılsam mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?