Gardaşın gurbannnn olsun laaaaa sanaaa
bebeye bah hele
Devreler yandi ahahaha canimsin aman tek yalnış anliyim şükür kolay gelsin canım sizeee. Naptin senin durum .

Iyi ettin sen biraz kafani dinle sosyal ortam yap bisiler ugras caslis çevre yap atil ortama sakin içine kapanma gul gec kalk bi kahve yap. Icelim beraber üşenme keyif edelim.
Tam bunun üstünede işsiz kaldm ya iş bakıyorum yarın kuzene falan gtcem biraz kafa dağıtmam lazm kendimle kalmamak en iyisi haklisin

O kadar sıcak ki su oldunu yeter diyor insan, en güzeli akşam için salata yada kavun karpuz peynir :)
aynen vallaha bugum melemen le.gecirdik disari çıkalım dedim bende niyetli olunca neyse yarn çıkak dedi işi çıkınca melemen yedim yemegimde vardi yemedim.
T Tatlianne20 slm canım nasılsın unutmamışsın valla beni de
Mubbet edek kiz özlüyorum sizi illa cagircam sizi unuturmuyum yumoss.
Allah tekrarını göstermesin inşallah
Aminn canim aminn sen neler yapiyon bakem nasil geçiyor günün.

Tam bunun üstünede işsiz kaldm ya iş bakıyorum yarın kuzene falan gtcem biraz kafa dağıtmam lazm kendimle kalmamak en iyisi haklisin
aynen olmazsa burayada yaz kafan dağılsın ben burda attim kafami uzgun animda burdayim hep. Iyi edersin kuzum.
Bebe fena ya laaaaa
Ahahah ayiks kucukken ne derdim kavgada falan .

Ramazan sofraları tamam öyle yapalım

Kızlar ya kafama takıldı size sorayım. Sevgilimin mesleği asker şuan görevde. Bugünde görev gereği WhatsApp fotoğrafını kaldırması gerekmiş kaldırdı bana da söyledi ama benim kafama takıldı. İkimizin fotoğrafı değil zaten kendi vardı. Zaman zaman diyo da telefonlar takip ediliyor her şeyi konuşamıyorum diye. takılsam mı bilemedim

Mesleki durumu bilemiyorum ama canım sıkılacaksa takılma derim

Afiyet şifa olsun olsun çok güzel oluyor akşamları menemen hele bide acıysa :)
aci turşuda guzel gider bide kola actim yaninda.
T Tatlianne20
Tamam canm çok sağolun yazarım biraz kendime gelince..
tamm canim görüşürz kendine iyi bak birtanem görüşürz aeo.
Ramazan sofraları tamam öyle yapalım
ahaha gülerler bana ahha oy verenleremi teşekkür edecen.
Hepi topu 3 4 hafta sonra kpss gircem ama gel gör kii koptum hiiç dersin başına oturamıyorum sıkıntılardayıım sen nasılsın canım bakiimm
canım insallah biran once topla az kalmis çalış aklinda bilgi kalsin ne sıkıntın varsada rabbim feraha çıkarsın sağlığın yerinde olsunda kuzum. Bende kkda takılıyorum kuzum kafa dağıtıyorum.
Sütçüyü bekledim sütü aldım dondurma yaptım yoğurt mayaladım misafirim geldi onu ağırladım yemek yaptım çayımı içtim eşimi uyuttum yanınıza geldim özledim sizleri
vayyy hamarat hatuna bak dondurma hee immm ellerine sağlık nasil yaptın bakem ohhh bizde özledik vallaha muckss
T Tatlianne20 canım merhaba. Nasılsın ? Allah kabul etsin.
sagol kuzum bugun biraz is yaptım pekde değil de yikancaklar yikandi ev topluydu. Kkda takildim hep sen naptin bebegim durumlar nasıl sende bakem.

Kuzum suan ortalikda karisik belki takibe alinor resim falan dagitilir diyede düşünür. Takma birtanem kafana takilcak durum yok kendide koysa koymasada skinti yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…