vayyy hamarat hatuna bak dondurma hee immm ellerine sağlık nasil yaptın bakem ohhh bizde özledik vallaha muckss
Sağol canım salep,süt,şeker,vanilya ile yapıyorum çok güzel oluyor vanilyalı ve vişneli yaptım yakın olsaydık getirirdim sanada sanırım çok uzağız
 
Seminer ardından kuaför ardından alışveriş... Dışarıda konustuk. Sorun sende dedi, ben ikimizde dedim. Iletişim kuramıyoruz elindeki telefondan diye ekledim. Oyunlarına sınır getireceğine söz verdi. Cocukla daha ilgili olacak inşallah. Iki gündür barış ilan ettik. Tabii bu arada yüklü miktarda kiyafet alışverişi yaptım. Çalışıyorum alacağım dedim. Tamam haklısın dedi. Hayatımda ilk defa böyle yüklü bir miktar ödedim bez parçalarına. Ama erkek milletiyle iyi geçinmek için süründürmek lazım. Her şeyi ben yaparım moduna geçince salıyorlar kendilerini.
 
Kuzum suan ortalikda karisik belki takibe alinor resim falan dagitilir diyede düşünür. Takma birtanem kafana takilcak durum yok kendide koysa koymasada skinti yok.

Çok takıyorum ben de böyle şeylere yanlış mı ediyorum bilemedim kuzum. Sabahtan beri düşündüm durdum görevde diye birşey de demedim zaten iş gereği dedi diye. Kaldı öyle. Sağooll kuzum yarın oturcam masa başına inşallah
 
nekadar sevindim senin adina cokkkkkkkk hemde cokkk iyinetmissin ya ne zor bisi bu boşanmak yaa insallah güzel geçer hepde boyle birtanemm.
Bulcammm ugramaz oldun nerelerdesin birtanemmm sennn
 
Oh masallah eline mesleğini alirsin sinavinada bi iki saat ayir vakit kuzum kafani takma. Yapsada kendine eder kaybeder seni takma sen. Boyle şeyler de işi gereği birsey diyemiyeceğim.
 
Napim canım evden çalışıyorum ben, iş olunca bilgisayar başındayım iş olmayınca temizlik yemek derken geçiyo günler Sen neler yapıyosun
 
Tatlı annemmmm
 
nekadar sevindim senin adina cokkkkkkkk hemde cokkk iyinetmissin ya ne zor bisi bu boşanmak yaa insallah güzel geçer hepde boyle birtanemm.

Bulcammm ugramaz oldun nerelerdesin birtanemmm sennn
iyiyim canım pek girmiyorum bu ara balkonda uzandım bir bakayım dedim :) sen nasılsın
 
Çok sağol tatlı annem ayyy paylaştım rahatladım sen dee heep iyi oll canım benim ❤
ohh iyi ettin nezamandir berabersiniz bakemm birtanemm
Napim canım evden çalışıyorum ben, iş olunca bilgisayar başındayım iş olmayınca temizlik yemek derken geçiyo günler Sen neler yapıyosun
kolay gelsin bakem kuzum ne isidi senin. Bende ev hayati var sosyal faliyet kk
T Tatlianne20 sagol canım. Amin. Hepimiz mutlu huzurlu olalım inşallah. Cidden zor isler. Erkek milletine surekli hatirlatmak gerekiyor.
aynen öyle biz kadinlar her seylerine katlanıyoruz malesef bize yasattiklari acimasiz insan eder haline getiriyor.
Enerji içeceğim gelmissssss
 
Yazılımcıyım canım, hep evde de bunalıyo insan valla şöyle bol bol gezmeli bi hayatımız olaymış
 
Evet kuzu oylama bi bitsinde 1 saat uğrascaz gariiim :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…