- 17 Aralık 2018
- 849
- 5.218
- 68
- 41
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.041
Sağol canım salep,süt,şeker,vanilya ile yapıyorum çok güzel oluyor vanilyalı ve vişneli yaptım yakın olsaydık getirirdim sanada sanırım çok uzağızvayyy hamarat hatuna bak dondurma hee immm ellerine sağlık nasil yaptın bakem ohhh bizde özledik vallaha muckss
Seminer ardından kuaför ardından alışveriş... Dışarıda konustuk. Sorun sende dedi, ben ikimizde dedim. Iletişim kuramıyoruz elindeki telefondan diye ekledim. Oyunlarına sınır getireceğine söz verdi. Cocukla daha ilgili olacak inşallah. Iki gündür barış ilan ettik. Tabii bu arada yüklü miktarda kiyafet alışverişi yaptım. Çalışıyorum alacağım dedim. Tamam haklısın dedi. Hayatımda ilk defa böyle yüklü bir miktar ödedim bez parçalarına. Ama erkek milletiyle iyi geçinmek için süründürmek lazım. Her şeyi ben yaparım moduna geçince salıyorlar kendilerini.aci turşuda guzel gider bide kola actim yaninda.
tamm canim görüşürz kendine iyi bak birtanem görüşürz aeo.
ahaha gülerler bana ahha oy verenleremi teşekkür edecen.
canım insallah biran once topla az kalmis çalış aklinda bilgi kalsin ne sıkıntın varsada rabbim feraha çıkarsın sağlığın yerinde olsunda kuzum. Bende kkda takılıyorum kuzum kafa dağıtıyorum.
vayyy hamarat hatuna bak dondurma hee immm ellerine sağlık nasil yaptın bakem ohhh bizde özledik vallaha muckss
sagol kuzum bugun biraz is yaptım pekde değil de yikancaklar yikandi ev topluydu. Kkda takildim hep sen naptin bebegim durumlar nasıl sende bakem.
Sağol canım salep,süt,şeker,vanilya ile yapıyorum çok güzel oluyor vanilyalı ve vişneli yaptım yakın olsaydık getirirdim sanada sanırım çok uzağız
Kuzum suan ortalikda karisik belki takibe alinor resim falan dagitilir diyede düşünür. Takma birtanem kafana takilcak durum yok kendide koysa koymasada skinti yok.
nekadar sevindim senin adina cokkkkkkkk hemde cokkk iyinetmissin ya ne zor bisi bu boşanmak yaa insallah güzel geçer hepde boyle birtanemm.Seminer ardından kuaför ardından alışveriş... Dışarıda konustuk. Sorun sende dedi, ben ikimizde dedim. Iletişim kuramıyoruz elindeki telefondan diye ekledim. Oyunlarına sınır getireceğine söz verdi. Cocukla daha ilgili olacak inşallah. Iki gündür barış ilan ettik. Tabii bu arada yüklü miktarda kiyafet alışverişi yaptım. Çalışıyorum alacağım dedim. Tamam haklısın dedi. Hayatımda ilk defa böyle yüklü bir miktar ödedim bez parçalarına. Ama erkek milletiyle iyi geçinmek için sürdürmek lazım. Her şeyi ben yaparım moduna geçince salıyorlar kendilerini.
Bulcammm ugramaz oldun nerelerdesin birtanemmm sennnT Tatlianne20 iyi akşamlar canım
Oh masallah eline mesleğini alirsin sinavinada bi iki saat ayir vakit kuzum kafani takma. Yapsada kendine eder kaybeder seni takma sen. Boyle şeyler de işi gereği birsey diyemiyeceğim.Çok takıyorum ben de böyle şeylere yanlış mı ediyorum bilemedim kuzum. Sabahtan beri düşündüm durdum görevde diye birşey de demedim zaten iş gereği dedi diye. Kaldı öyle. Sağooll kuzum❤❤ yarın oturcam masa başına inşallah
Oh masallah eline mesleğini alirsin sinavinada bi iki saat ayir vakit kuzum kafani takma. Yapsada kendine eder kaybeder seni takma sen. Boyle şeyler de işi gereği birsey diyemiyeceğim.
Napim canım evden çalışıyorum ben, iş olunca bilgisayar başındayım iş olmayınca temizlik yemek derken geçiyo günleraynen vallaha bugum melemen le.gecirdik disari çıkalım dedim bende niyetli olunca neyse yarn çıkak dedi işi çıkınca melemen yedim yemegimde vardi yemedim.
Mubbet edek kiz özlüyorum sizi illa cagircam sizi unuturmuyum yumoss.
Aminn canim aminn sen neler yapiyon bakem nasil geçiyor günün.
Tatlı annemmmm@adel8893Blue_Peri @Reyyan__ @MaviKuplik @balbocuuu @AnneAslan @Dilos06 @ecesaygi @kitapkahvehuzur @kahvesevmemben @Kara_gozlum @Limonsuzzcay @Ufukta_bebek @Ada duru @minik kalp0753 bulca @imzaben @drdotty @2014prenseslerim2015 @2019 mutluluk @hizuran @RosSsS @Yarimm66 @Brunello Cicinelli @Browni_intense @EternaaLLove @Esseteacher @Temmuz07 @Nnuurrr @Bayan Papatya @Gunyeli @kukrim27 @Busraa00 @Asi00 @ignores @Birmabelsakizi @deniz us Umutlu Anne Bekleyiste @Kutsalll BULUT @Kutsal Tiramisu @Pembeemzik @Tulparr @ilginc Kiz @Cay6 M MutluHuzurluBereketli @HemGevezeHemDeli @Kmsl Hnd HayatSevinceGuzel @slnkhrmn008 @gulse14 @SaryamV @SeviyomHee @safari_go @_Marla_ @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @Oeksuez @38his @1s3m @ailemm @Anneyim @Annelerin en yorgunu @Antepfistiklicikolata @arzum123 @Ask-Erim @Ayas19 @benmarian @bi prenses annesi @Birbardakcay @Bitki Doktoru @Jenna16 @BlueCape @brn88 @bide bele cek @Cennetul Mualla @Cennet Annesi @Culhagibi @CinnetNur Cozuttu @Elif @ChocoLate @Chocolita @Delikelebek22 @Deniz_us Khaleesi @Dil-i bitab @ertugrulunhalimesi @minnakhatun01 @Eren61 @Erva Yaren @Eses07 @EsaretinBedeli @Finr @Evham Perisi @hicmakam hicmet16 @Ilayburak2 @IsikOlsun @kevsersoylu @sivastrabzon @kkaderim @Kavimlergocu @Krmzblk @lavantakokulusandik @Mavim- @Lice_sss @Lilaseverr @Lunapark Kedisi @Memleketsevdalisi @Madammor @Mavidenizz01 @Maviguverciin @melankolimm @Minikriko @nly92 @Nurov @nyks_42 @ParteMoralll @poyrazinmelegi @pinkhouse34 @Pembis Hayaller @Rakika @R4bi4 @Senden Gelen @sedanur91 @Senfonim @SAliOsmanF @Silent Scream @Sumeyye-F @TamBirRabia @terelelli34 @tuzsuz_ruh @Vinka [USE @Zeytintanem @Yarimm66
iyiyim canım pek girmiyorum bu ara balkonda uzandım bir bakayım dedim :) sen nasılsınnekadar sevindim senin adina cokkkkkkkk hemde cokkk iyinetmissin ya ne zor bisi bu boşanmak yaa insallah güzel geçer hepde boyle birtanemm.
Bulcammm ugramaz oldun nerelerdesin birtanemmm sennn
ohh iyi ettin nezamandir berabersiniz bakemm birtanemmÇok sağol tatlı annem ayyy paylaştım rahatladımsen dee heep iyi oll canım benim ❤
kolay gelsin bakem kuzum ne isidi senin. Bende ev hayati var sosyal faliyet kkNapim canım evden çalışıyorum ben, iş olunca bilgisayar başındayım iş olmayınca temizlik yemek derken geçiyo günlerSen neler yapıyosun
aynen öyle biz kadinlar her seylerine katlanıyoruz malesef bize yasattiklari acimasiz insan eder haline getiriyor.T Tatlianne20 sagol canım. Amin. Hepimiz mutlu huzurlu olalım inşallah. Cidden zor isler. Erkek milletine surekli hatirlatmak gerekiyor.
Enerji içeceğim gelmissssssTatlı annemmmm
Iyi ettin keyifler başladı desene ama özletme kendini neler yaptin görüşmeyeli bakemmmiyiyim canım pek girmiyorum bu ara balkonda uzandım bir bakayım dedim :) sen nasılsın
Yazılımcıyım canım, hep evde de bunalıyo insan valla şöyle bol bol gezmeli bi hayatımız olaymışohh iyi ettin nezamandir berabersiniz bakemm birtanemm
kolay gelsin bakem kuzum ne isidi senin. Bende ev hayati var sosyal faliyet kk
aynen öyle biz kadinlar her seylerine katlanıyoruz malesef bize yasattiklari acimasiz insan eder haline getiriyor.
Enerji içeceğim gelmissssss
Hiçbir değişiklik yok aynı canımIyi ettin keyifler başladı desene ama özletme kendini neler yaptin görüşmeyeli bakemmm
masallah sana kuzum keske olsa ne iyi olurdu. Yaw insallah guzel mertebeler olur bol kazancli cocuk varmiydi.Yazılımcıyım canım, hep evde de bunalıyo insan valla şöyle bol bol gezmeli bi hayatımız olaymış
Tamm bitanem güle güle git gel.Hatunlar benim biraz isim var. Tekrardan gelmeye çalışacağım.
Hiç miiiq yoqkkkk bendedeeeeeHiçbir değişiklik yok aynı canımsen nasılsın ne var yok
Evet kuzu oylama bi bitsinde 1 saat uğrascaz gariiim :))aci turşuda guzel gider bide kola actim yaninda.
tamm canim görüşürz kendine iyi bak birtanem görüşürz aeo.
ahaha gülerler bana ahha oy verenleremi teşekkür edecen.
canım insallah biran once topla az kalmis çalış aklinda bilgi kalsin ne sıkıntın varsada rabbim feraha çıkarsın sağlığın yerinde olsunda kuzum. Bende kkda takılıyorum kuzum kafa dağıtıyorum.
vayyy hamarat hatuna bak dondurma hee immm ellerine sağlık nasil yaptın bakem ohhh bizde özledik vallaha muckss
sagol kuzum bugun biraz is yaptım pekde değil de yikancaklar yikandi ev topluydu. Kkda takildim hep sen naptin bebegim durumlar nasıl sende bakem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?