Bir sene oldu bizim kuzuum ama başka sorunlar da oldu bizde onları yeni yoluna giriyo. Bide uzaktayız.

Evet kuzu oylama bi bitsinde 1 saat uğrascaz gariiim :))
tamm ugrasirim ben sana blue Perii usenmis de derim teşekkkür ediyor size ahahah
Amiin hepimize inşallah yok kuzum olmuyo iki yıldır
olsun kuzum üzülme benimde yok 5yil olcak okadar dusuk kayip herseyde var bkr hayir zamani var demek olsada olmasada takma askim. Allahim oteki dunyadada anne baba olmayi nasip edermiş bize.
Bir sene oldu bizim kuzuum ama başka sorunlar da oldu bizde onları yeni yoluna giriyo. Bide uzaktayız.
Sorunsuz insan yoktur kuzum insallah rayina oturur bitanem takma bizde soruardan buralara kadar geldik. Insallah seninde guzel haberini duyarim rabbim kavustursun.

Tatlım ne yapmışsın böyle ya

Yaa canım benim amin inşallah inşallah buradan duyuracağım günler gelseeee
Çok doğru diyosuun kuzuum. Ben dee durumlar böyle iştee. Çalışıyordum işten ayrılmam gerekti evlerdeyiim napiim sınavda bitsin iyice rahatlıcam sende ne var ne yok başka bakiimm tatlış

Artık bekarligima bekarlık kattım kızlar. 3 yıllık ilişkim btti .. evlenmekten korkan anasının laflarına bakan bir adam iste ne beklersin.. giden yıllarıma uzuluyorum sadece. Hakkımı da asla helal etmiyorum
Giden yıllarına üzülmek yerine zararın neresinden dönülse kârdır diyip önüne bak hakkında hayırlısı olsn

içime sigdiramadim seni kiz tastin taştın ne ediyon bakemmm
Oh boyle enerjine bayildim. Bugunlerde iş ayran çok cokta sey etme bulursun insallah kafan dinlensin bi masa basinda
Bekar arkadaslarim evlenince uçtular burdam sende uçmasın inşallah
Ben bazen huzun bazen mutlu bazen deli dolu kendi doktoru olan bir insanım kafami burda dağıtıyorum iyi geliyor canim.

Bendede vardi önceden de demekki yerine gelmiş hoşgeldin birtanem nasılsın naptin bakemm.

Yook canım ben çok sevdiim artık buralardayım inşallah sen zaten o enerjini geçiriyosun kuzuum kıız ben aslında burdan konu takip ediyodum hee sonra dedim niye ben de üye olmuyorum iyiki de olmuşum süpersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…