- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.061
Amiin hepimize inşallahmasallah sana kuzum keske olsa ne iyi olurdu. Yaw insallah guzel mertebeler olur bol kazancli cocuk varmiydi.
Tamm bitanem güle güle git gel.
ohh iyi ettin nezamandir berabersiniz bakemm birtanemm
kolay gelsin bakem kuzum ne isidi senin. Bende ev hayati var sosyal faliyet kk
aynen öyle biz kadinlar her seylerine katlanıyoruz malesef bize yasattiklari acimasiz insan eder haline getiriyor.
Enerji içeceğim gelmissssss
tamm ugrasirim ben sana blue Perii usenmis de derim teşekkkür ediyor size ahahahEvet kuzu oylama bi bitsinde 1 saat uğrascaz gariiim :))
olsun kuzum üzülme benimde yok 5yil olcak okadar dusuk kayip herseyde var bkr hayir zamani var demek olsada olmasada takma askim. Allahim oteki dunyadada anne baba olmayi nasip edermiş bize.Amiin hepimize inşallahyok kuzum olmuyo iki yıldır
Sorunsuz insan yoktur kuzum insallah rayina oturur bitanem takma bizde soruardan buralara kadar geldik. Insallah seninde guzel haberini duyarim rabbim kavustursun.Bir sene oldu bizim kuzuum ama başka sorunlar da oldu bizde onları yeni yoluna giriyo. Bide uzaktayız.
Tatlım ne yapmışsın böyle ya@adel8893 @Blue_Perii @Reyyan__ @MaviKuplik @balbocuuu @AnneAslan @Dilos06 @ecesaygi @kitapkahvehuzur @kahvesevmembenKara_gozlum Limonsuzzcay @Ufukta_bebek @Ada duru @minik kalp0753 @bulca @imzaben @drdotty @2014prenseslerim2015 @2019 mutluluk @hizuran @RosSsS @Yarimm66 @Brunello Cicinelli @Browni_intense @EternaaLLove @Esseteacher @Temmuz07 @Nnuurrr @Bayan Papatya @Gunyeli @kukrim27 @Busraa00 @Asi00 I ignores @Birmabelsakizi @deniz us @Kutsalll Enerjiii @Kutsalll BULUT @Kutsal Tiramisu @Pembeemzik @Tulparr @ilginc Kiz @Cay6 @Albunualalalal @HemGevezeHemDeli @Kmsl Hnd HayatSevinceGuzel BettyRuble @gulse14 @SaryamV @SeviyomHee @safari_go @_Marla_ @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @Oeksuez @38his @1s3m @ailemm @Anneyim @Annelerin en yorgunu @Antepfistiklicikolata @arzum123 @Ask-Erim @Ayas19 @benmarian @bi prenses annesi @Birbardakcay @Bitki Doktoru @Jenna16 @BlueCape @brn88 @bide bele cek @Cennetul Mualla @Cennet Annesi @Culhagibi @CinnetNur Cozuttu @Elif @ChocoLate @Chocolita @Delikelebek22 @Deniz_us Khaleesi @Dil-i bitab @ertugrulunhalimesi @minnakhatun01 @Eren61 @Erva Yaren @Eses07 @EsaretinBedeli @Finr @Evham Perisi @hicmakam @hicmet16 @Ilayburak2 @IsikOlsun @kevsersoylu @sivastrabzon @kkaderim @Kavimlergocu @Krmzblk @lavantakokulusandik @Mavim- @Lice_sss @Lilaseverr @Lunapark Kedisi @Memleketsevdalisi @Madammor @Mavidenizz01 @Maviguverciin @melankolimm @Minikriko @nly92 @Nurov @nyks_42 @ParteMoralll @poyrazinmelegi @pinkhouse34 @Pembis Hayaller @Rakika @R4bi4 @Senden Gelen @sedanur91 @Senfonim @SAliOsmanF @Silent Scream @Sumeyye-F @TamBirRabia @terelelli34 @tuzsuz_ruh @Vinka [USE @Zeytintanem @Yarimm66
Canimin içi yirim sizi yirimmmTatlım ne yapmışsın böyle ya
Ayy okadar sevindimki galiba etiket etmedim seni hoşgeldin kuzumm nasilsin arkadaşım.
Canimin içi yirim sizi yirimmm
[/QUOTE
Yi bizi
tamm ugrasirim ben sana blue Perii usenmis de derim teşekkkür ediyor size ahahah
olsun kuzum üzülme benimde yok 5yil olcak okadar dusuk kayip herseyde var bkr hayir zamani var demek olsada olmasada takma askim. Allahim oteki dunyadada anne baba olmayi nasip edermiş bize.
Sorunsuz insan yoktur kuzum insallah rayina oturur bitanem takma bizde soruardan buralara kadar geldik. Insallah seninde guzel haberini duyarim rabbim kavustursun.
Hosbuldum canim en son mesajlarda gorunce bakayim dedim.Ayy okadar sevindimki galiba etiket etmedim seni hoşgeldin kuzumm nasilsin arkadaşım.
Giden yıllarına üzülmek yerine zararın neresinden dönülse kârdır diyip önüne bak hakkında hayırlısı olsnArtık bekarligima bekarlık kattım kızlar. 3 yıllık ilişkim btti .. evlenmekten korkan anasının laflarına bakan bir adam iste ne beklersin.. giden yıllarıma uzuluyorum sadece. Hakkımı da asla helal etmiyorum
Oh boyle enerjine bayildim. Bugunlerde iş ayran çok cokta sey etme bulursun insallah kafan dinlensin bi masa basindaYaa canım benim amin inşallah inşallahburadan duyuracağım günler gelseeee
Çok doğru diyosuun kuzuum. Ben dee durumlar böyle iştee. Çalışıyordum işten ayrılmam gerekti evlerdeyiim napiim sınavda bitsin iyice rahatlıcamsende ne var ne yok başka bakiimm tatlış
iyi ettin kuzum etiket ediyon aklima gelmiyon degil nasil gidiyor diyet canım başarıyon mu.Hosbuldum canim en son mesajlarda gorunce bakayim dedim.
Iyiyim canım sen nasılsın bu ara takım yogun sürekli takimdayim gelemdim buralara :)
Aşkitom mmmmmKuzulaarrr
Bendede vardi önceden de demekki yerine gelmiş hoşgeldin birtanem nasılsın naptin bakemm.T Tatlianne20 tebrik ederim seni canım b12 eksikliğinden ben bazen kendi adım neydi falan diye düşünürken sen bu kadar insanı tek tek hatırladınbeni de unutmadığın için ayrıca teşekkür ederim hayırlı akşamlar cümleten
Olsun canım gormusken ben geldimiyi ettin kuzum etiket ediyon aklima gelmiyon degil nasil gidiyor diyet canım başarıyon mu.
Aşkitom mmmmm
içime sigdiramadim seni kiz tastin taştın ne ediyon bakemmm
Oh boyle enerjine bayildim. Bugunlerde iş ayran çok cokta sey etme bulursun insallah kafan dinlensin bi masa basinda
Bekar arkadaslarim evlenince uçtular burdam sende uçmasın inşallah
Ben bazen huzun bazen mutlu bazen deli dolu kendi doktoru olan bir insanım kafami burda dağıtıyorum iyi geliyor canim.
Bende dusebilsem ne iyi olcak burda spor aletleri olsa surekli yapardım göbek çalışması.Olsun canım gormusken ben geldim
Valla uzun zamandir diyet modunda degilim canim 54 kiloyum daha fazla almamaya calisiyorum :)))
Bendede vardi önceden de demekki yerine gelmiş hoşgeldin birtanem nasılsın naptin bakemm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?