- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.081
Süpersin canim bende 3sene olcak nerdeyse hayat buldum arkadaslik dostluk herseyi paylasir elestiriye acik herşeye onay veren burda kizmamak pozitif olmak ogrendim öyleydim ama kontrol etmeyi umursamamayi ogrendim. Sende alistinmi birakamab zaten.Yook canım ben çok sevdiim artık buralardayım inşallahsen zaten o enerjini geçiriyosun kuzuum kıız ben aslında burdan konu takip ediyodum hee sonra dedim niye ben de üye olmuyorum iyiki de olmuşum süpersin canım ❤❤
Yaa hayirdir nereye uzaklasiyonuzmu ayni semtlerdenmi.Hoşbuldum canım teşekkür ederimiyiyim çok şükür bugün taşınma kararı aldık taşınma telaşına girdim bi anda sen nasılsın nasıl gidiyor?
Spor aleti olmadan evdede yapabilirsin canimBende dusebilsem ne iyi olcak burda spor aletleri olsa surekli yapardım göbek çalışması.
Süpersin canim bende 3sene olcak nerdeyse hayat buldum arkadaslik dostluk herseyi paylasir elestiriye acik herşeye onay veren burda kizmamak pozitif olmak ogrendim öyleydim ama kontrol etmeyi umursamamayi ogrendim. Sende alistinmi birakamab zaten.
Bi iki ederaem üşengeçlik geliyor her sabah basliycam sağlıklı şekilde diyom ama tin gerci 67 den 62 oldum ama oda yemedim içmedim kendiliginden. Harekette etmedim ac biraktim kendimj ama zarari iyi cikti yedimSpor aleti olmadan evdede yapabilirsin canim
Sagol bitanem bende sevdim herkesi severim canimin dışı ahaha içi içiBazen oluyo insan kendiyle bile konuşamadığı şeyleri paylaşıyo dimiii. Ayy ben çok sevdim seni kız
Yaa hayirdir nereye uzaklasiyonuzmu ayni semtlerdenmi.
Suyu ısıttın mi gizzz bakem nerde kaldınnGeldimmm naptiniz neler konustunuz
Can kuşumiyi ettin kuzum etiket ediyon aklima gelmiyon degil nasil gidiyor diyet canım başarıyon mu.
Aşkitom mmmmm
Ohh neguzel kendim taşınmış gibi sevindim kizz iyi ettin ferah ferah ohh ay içim açıldı iyi oldu kac ordan çabukBiraz daha merkeze gidiyorum canım daha büyük eve... Nasip olur da çocuk falan olursa istedim en çok büyük evi şuan oturduğum ev daha küçük komşularım da sıkıntılıydı Allah’ta karşımıza çıkardı çok şükür aynı kirada daha büyük eve
Iki gözümün çiçeği napiyon kuşum.Can kuşum
Ohh neguzel kendim taşınmış gibi sevindim kizz iyi ettin ferah ferah ohh ay içim açıldı iyi oldu kac ordan çabuk
Iyi vermissin ama dikkat et tatlım cook sagliksiz oyle yememek sonra daha çok yemek yersin. Kilo alırsınBi iki ederaem üşengeçlik geliyor her sabah basliycam sağlıklı şekilde diyom ama tin gerci 67 den 62 oldum ama oda yemedim içmedim kendiliginden. Harekette etmedim ac biraktim kendimj ama zarari iyi cikti yedim
ahahah sicak su içtin haneqqq afiyet olsunn kizzz bende kola cekurdek aliyom sohbetin dibine vurakkk.Ne suyu kix catlakkkko suyu isitirsam baska seyler olmaz anca kocamin basindan asagi dokerim ... cay icmeye disari ciktik gorumcemlrrle yeni geldik
aminnn kuzum aminn ozaman topladinmi komple tasidinizmi hic.Sağol canım benimAllah daha güzellerini sizlere nasip etsin
Aynen bir kural koyup ekmegi azaltmiyom işte sorun orda. Göbek top gibi cikti 5 aylik resmen kiz vucutta sade göbekIyi vermissin ama dikkat et tatlım cook sagliksiz oyle yememek sonra daha çok yemek yersin. Kilo alırsın
aminnn kuzum aminn ozaman topladinmi komple tasidinizmi hic.
Yok canım daha bugün baktım karar verdim akşam biraz toparlanmaya başladım yarın oruca niyet edicem nasipse eşim gelince o daha çok toplar bende iftardan sonra yardım ederim ona
Bizimki disarsa kapida oturuyorlar mahalledekiler bkraz reklam arasi verip gelebilirim sonra. Cikarsa uyuyana denk ahaha cocuklar napiyor kuzum.Vuralm bakm uykum gelene dek...
Sana spor yaptiralim zorlaahahah sicak su içtin haneqqq afiyet olsunn kizzz bende kola cekurdek aliyom sohbetin dibine vurakkk.
aminnn kuzum aminn ozaman topladinmi komple tasidinizmi hic.
Aynen bir kural koyup ekmegi azaltmiyom işte sorun orda. Göbek top gibi cikti 5 aylik resmen kiz vucutta sade göbek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?