Süpersin canim bende 3sene olcak nerdeyse hayat buldum arkadaslik dostluk herseyi paylasir elestiriye acik herşeye onay veren burda kizmamak pozitif olmak ogrendim öyleydim ama kontrol etmeyi umursamamayi ogrendim. Sende alistinmi birakamab zaten.

Bazen oluyo insan kendiyle bile konuşamadığı şeyleri paylaşıyo dimiii. Ayy ben çok sevdim seni kız

Yaa hayirdir nereye uzaklasiyonuzmu ayni semtlerdenmi.

Biraz daha merkeze gidiyorum canım daha büyük eve... Nasip olur da çocuk falan olursa istedim en çok büyük evi şuan oturduğum ev daha küçük komşularım da sıkıntılıydı Allah’ta karşımıza çıkardı çok şükür aynı kirada daha büyük eve

Ohh neguzel kendim taşınmış gibi sevindim kizz iyi ettin ferah ferah ohh ay içim açıldı iyi oldu kac ordan çabuk

Ne suyu kix catlakkkk o suyu isitirsam baska seyler olmaz anca kocamin basindan asagi dokerim ... cay icmeye disari ciktik gorumcemlrrle yeni geldik

Bi iki ederaem üşengeçlik geliyor her sabah basliycam sağlıklı şekilde diyom ama tin gerci 67 den 62 oldum ama oda yemedim içmedim kendiliginden. Harekette etmedim ac biraktim kendimj ama zarari iyi cikti yedim
Iyi vermissin ama dikkat et tatlım cook sagliksiz oyle yememek sonra daha çok yemek yersin. Kilo alırsın

Ne suyu kix catlakkkk o suyu isitirsam baska seyler olmaz anca kocamin basindan asagi dokerim ... cay icmeye disari ciktik gorumcemlrrle yeni geldik
ahahah sicak su içtin haneqqq afiyet olsunn kizzz bende kola cekurdek aliyom sohbetin dibine vurakkk.
Sağol canım benim Allah daha güzellerini sizlere nasip etsin
aminnn kuzum aminn ozaman topladinmi komple tasidinizmi hic.
Iyi vermissin ama dikkat et tatlım cook sagliksiz oyle yememek sonra daha çok yemek yersin. Kilo alırsın
Aynen bir kural koyup ekmegi azaltmiyom işte sorun orda. Göbek top gibi cikti 5 aylik resmen kiz vucutta sade göbek

Sana spor yaptiralim zorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…