Biz elimizden geleni yapalım olmazsa nasip tabi, boynumuz kıldan ince ilk başlarda çok üzülüyodum da şimdi saldım gitti canım, temmuzdaki adetle tedaviye başlicaz nasipse bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. Sen de kavuşursun inşallah yavruna evlat özlemi zor

Sana spor yaptiralim zorla
ne sporu öneriyonuz hocam zor böyle üşengeçle ahahah başımda biri dikilcek ama yaptır kiz bana öneriler
Salma kendinj güçlü tut tüp bebekmi canım nedeni ney demedimj doktor kuzum.

Bizimki disarsa kapida oturuyorlar mahalledekiler bkraz reklam arasi verip gelebilirim sonra. Cikarsa uyuyana denk ahaha cocuklar napiyor kuzum.
Benim 1 tane kizim vqr cnm biz girdik eve uyuttum kizi benmkide kapida adamlarla sohbette . Bizle konusacak sey bulamazlar bize gelince yorgunlar actirma.agzimi zaten sinirliyim cokk biktim herseyden yaaaa

Benim 1 tane kizim vqr cnm biz girdik eve uyuttum kizi benmkide kapida adamlarla sohbette . Bizle konusacak sey bulamazlar bize gelince yorgunlar actirma.agzimi zaten sinirliyim cokk biktim herseyden yaaaa
Aman salla gitsin bizim muhabetimiz daha iyi sariyor kiz tinlama aşkım beni sevmiyonmu kocandan daha iyiyim

Benim kocam boğaza düşkün hergün yaparım ben 3 çeşit salata hariç tatlıda haftada 3 kere yaparim

Eşim Allahtan yemeğe çok düşkün değil patates bile kızartsam ona yeter
Ay ne iyi kiz vallaha benimki oyle degil son zamanlar istiriyom arada alissin yeter 3 ogun yemek yapmakdan sıkılır oldum aslinda severek alıştımda onu hakketmiyor şuan ara ara kendime vakit ayircam.

ne sporu öneriyonuz hocam zor böyle üşengeçle ahahah başımda biri dikilcek ama yaptır kiz bana öneriler

Salma kendinj güçlü tut tüp bebekmi canım nedeni ney demedimj doktor kuzum.
Tüpe ekimde başlamayı düşünüyorum devlet hastanesinde başlıyoruz heralde klomen falan başlarlar. Hipofiz bezimde adenom var. Prolaktinim yükseliyo o yüzden, ilaçla da 0a düşüyo. Bi dengede kalamadı, senin sebebi belli mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…