- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.101
Biz elimizden geleni yapalım olmazsa nasip tabi, boynumuz kıldan incetamm ugrasirim ben sana blue Perii usenmis de derim teşekkkür ediyor size ahahah
olsun kuzum üzülme benimde yok 5yil olcak okadar dusuk kayip herseyde var bkr hayir zamani var demek olsada olmasada takma askim. Allahim oteki dunyadada anne baba olmayi nasip edermiş bize.
Sorunsuz insan yoktur kuzum insallah rayina oturur bitanem takma bizde soruardan buralara kadar geldik. Insallah seninde guzel haberini duyarim rabbim kavustursun.
Ahahah oda güzel bian karar hayirli olur kuzum ins sendemi sevval ayi orucu tutuyon kuzum.
ne sporu öneriyonuz hocam zor böyle üşengeçle ahahah başımda biri dikilcek ama yaptır kiz bana önerilerSana spor yaptiralim zorla
Salma kendinj güçlü tut tüp bebekmi canım nedeni ney demedimj doktor kuzum.Biz elimizden geleni yapalım olmazsa nasip tabi, boynumuz kıldan inceilk başlarda çok üzülüyodum da şimdi saldım gitti canım, temmuzdaki adetle tedaviye başlicaz nasipse bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. Sen de kavuşursun inşallah yavruna evlat özlemi zor
Napim canim simdi teli esime vercem giremiycem buraya sonra konusurz bebegimIki gözümün çiçeği napiyon kuşum.
Benim yarin 3gun olcak kuzum 8gun kaldi allahtan yetişiyor allah kabul etsin bitanem. Insallah.Evet canım Allah kabul ederse son iki günüm kaldı Perşembe Cuma tutup bitecek inşallahsende mi tutuyorsun yoksa?
Gorusuruz insallah kuzum oyunmu oynuyor.Napim canim simdi teli esime vercem giremiycem buraya sonra konusurz bebegim
Benim 1 tane kizim vqr cnm biz girdik eve uyuttum kizi benmkide kapida adamlarla sohbette . Bizle konusacak sey bulamazlar bize gelince yorgunlar actirma.agzimi zaten sinirliyim cokk biktim herseyden yaaaaBizimki disarsa kapida oturuyorlar mahalledekiler bkraz reklam arasi verip gelebilirim sonra. Cikarsa uyuyana denk ahaha cocuklar napiyor kuzum.
Benim yarin 3gun olcak kuzum 8gun kaldi allahtan yetişiyor allah kabul etsin bitanem. Insallah.
Aman salla gitsin bizim muhabetimiz daha iyi sariyor kiz tinlama aşkım beni sevmiyonmu kocandan daha iyiyimBenim 1 tane kizim vqr cnm biz girdik eve uyuttum kizi benmkide kapida adamlarla sohbette . Bizle konusacak sey bulamazlar bize gelince yorgunlar actirma.agzimi zaten sinirliyim cokk biktim herseyden yaaaa
Yemek napcan bakem naptin bugunde.Amin canım benim Rabbim hepimizin ibadetlerini kabul etsin inşallah
Ezo gelin çorbam var canım pilav yanına tavuk artık taşınma telaşı başladığı için fazla giremiyorum menülereYemek napcan bakem naptin bugunde.
Aman disardan yiyin aradada kaynat eşineEzo gelin çorbam var canım pilav yanına tavuk artık taşınma telaşı başladığı için fazla giremiyorum menülere
Aman disardan yiyin aradada kaynat eşine
Ay ne iyi kiz vallaha benimki oyle degil son zamanlar istiriyom arada alissin yeter 3 ogun yemek yapmakdan sıkılır oldum aslinda severek alıştımda onu hakketmiyor şuan ara ara kendime vakit ayircam.Eşim Allahtan yemeğe çok düşkün değil patates bile kızartsam ona yeter
Sende bendensin ayni kader yemeksiz asla illa bir çorba eksik olmaz sulu yemek kuru salata turşu tatlida nadir.Benim kocam boğaza düşkün hergün yaparım ben 3 çeşit salata hariç tatlıda haftada 3 kere yaparim
Sagol bitanem bende sevdim herkesi severim canimin dışı ahaha içi içi
Hadi hayırlı geceler bitanem kolay gelsin iyi uykular bebisCanımcıım ben uyuyayım yarın erken kalkıp çalışam barii iyii geceleerr kuzuş Allaha emanet oll. Çok teşekkür ederim desteğin için ❤
Tüpe ekimde başlamayı düşünüyorum devlet hastanesinde başlıyoruz heralde klomen falan başlarlar. Hipofiz bezimde adenom var. Prolaktinim yükseliyo o yüzden, ilaçla da 0a düşüyo. Bi dengede kalamadı, senin sebebi belli mi canım?ne sporu öneriyonuz hocam zor böyle üşengeçle ahahah başımda biri dikilcek ama yaptır kiz bana öneriler
Salma kendinj güçlü tut tüp bebekmi canım nedeni ney demedimj doktor kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?