- 10 Şubat 2019
- 874
- 2.978
- 68
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.121
Aynen öyle canisi yemek yapmayı çok severim hayır işi pasta börek mutfak bana terapi gibi geliyor ev işi de öyleSende bendensin ayni kader yemeksiz asla illa bir çorba eksik olmaz sulu yemek kuru salata turşu tatlida nadir.
Hayata karşı tutumumBende telefona gobek eritme programi indirim 10 gun oluyo her gun hatirlatiyor ama ben daha 1. Gun egzersizini bile yapmadim. Program kendj kendine de gobegmi eritmiyo
benim bisi cikmadi sebeb kuzu genetik falan yumurtalia bakildi bakalim cocuk düşünmeden once kontrollerden geccez kuzu prolaktin sutmu geliyor göğüsten öle biliyorum . Benimde süt gelmeye başladı ama sakinlestiri kullandigimdan beri basladj ama bendedemi hormon yüksek olduki yoksa ilactanmj korktum bak önemsemedim.Tüpe ekimde başlamayı düşünüyorum devlet hastanesinde başlıyoruz heralde klomen falan başlarlar. Hipofiz bezimde adenom var. Prolaktinim yükseliyo o yüzden, ilaçla da 0a düşüyo. Bi dengede kalamadı, senin sebebi belli mi canım?
ayyy neguzel ellerine saglik ben bazen skliyirojm esim tatli tarzi yemez pek sutlac muhallebi yer pasta borekde patates ispanakli oda yemek skiyor bazen.Aynen öyle canisi yemek yapmayı çok severim hayır işi pasta börek mutfak bana terapi gibi geliyor ev işi de öyle
Kiz baslayak artik bi yerlerden beraber olmuyor böyle .Bende telefona gobek eritme programi indirim 10 gun oluyo her gun hatirlatiyor ama ben daha 1. Gun egzersizini bile yapmadim. Program kendj kendine de gobegmi eritmiyo
Ay ne iyi kiz vallaha benimki oyle degil son zamanlar istiriyom arada alissin yeter 3 ogun yemek yapmakdan sıkılır oldum aslinda severek alıştımda onu hakketmiyor şuan ara ara kendime vakit ayircam.
Ben bi göbek eritme gordum herkes memnunmuş levis mi ne adi yabancilarda ama türklerde yapıp ise yaramış erimiş göbek.Baslayalim
Iyi demissin cevabida guzel olmus ohhhhhBende başlarda beyfendi ikinci gün aynı yemeği yemiyor diye her gün 3 öğün yapıp üstüne tatlısını da yapardım sonra bunu benim vazifemmiş gibi görünce anasının evinde bunu mu gördü deyip biraz vazgeçtim o durumdanHiç unutmam ilk aylar sırf el açması börek seviyor diye kendi başıma yaptım biraz yağlı olmuştu ama oldu yani bu yağlı olmuş biraz dedi anan gibi yılların kadını değilim zamanla oturacak bu daha acemilik dedim bi gün kayınvalideye söyledi börek açtığımı hangisi güzel benim yaptığım mı onun yaptığımı dedi kaynanam, benim kocada annenin yaptığı gibi olmaz tabi deyince bida al sana börek dedim
Benden gelmiyo ama yüksek değerlerde geliyomuş. Bide adet gecikmesi belli süre olmama durumu falan oluyomuş. Bi yaptır hormon testi bakalım orda çıkar kuzum. Çok illet bişey ihmal etmeebenim bisi cikmadi sebeb kuzu genetik falan yumurtalia bakildi bakalim cocuk düşünmeden once kontrollerden geccez kuzu prolaktin sutmu geliyor göğüsten öle biliyorum . Benimde süt gelmeye başladı ama sakinlestiri kullandigimdan beri basladj ama bendedemi hormon yüksek olduki yoksa ilactanmj korktum bak önemsemedim.
ayyy neguzel ellerine saglik ben bazen skliyirojm esim tatli tarzi yemez pek sutlac muhallebi yer pasta borekde patates ispanakli oda yemek skiyor bazen.
Kiz baslayak artik bi yerlerden beraber olmuyor böyle .
Bende okudum da ben 4 5 gündür sakinlestirici içtiğimden beri oldj bu hasaslasti ağrıdı bende bir baktirayim olmazsa zormu bu test yaptırmak.Benden gelmiyo ama yüksek değerlerde geliyomuş. Bide adet gecikmesi belli süre olmama durumu falan oluyomuş. Bi yaptır hormon testi bakalım orda çıkar kuzum. Çok illet bişey ihmal etmee
Iyi demissin cevabida guzel olmus ohhhhh
Yok yok bildiğin hormon testi işte kan vercen. Benim yüksek çıktığı için sonrasında mr falan da çekildi ama inşallah öyle bişey çıkmazBende okudum da ben 4 5 gündür sakinlestirici içtiğimden beri oldj bu hasaslasti ağrıdı bende bir baktirayim olmazsa zormu bu test yaptırmak.
Bende el acmasi yaltim kol böreği 3kere açma falan aklima esince yaparım maşallah kuzu bil ama gösterme ahahahRekabeti asla sevmiyorum üstelik kaynana asla yani... ama benim kaynana genç olduğundan benle yarışa giriyor müstakbel eşimde buna fırsat yaratıyor cidden uzun süre ona yapmadım ve kendimi geliştirdim el açmasında şimdi yalvarıyor yapsana diye git anan yapsın ananın yaptığı gibi olmaz şimdi diyorum
Leslie sansone miBen bi göbek eritme gordum herkes memnunmuş levis mi ne adi yabancilarda ama türklerde yapıp ise yaramış erimiş göbek.
Ayy bende çıkarsa ne olur acaba hamelige engelmiki bu.Yok yok bildiğin hormon testi işte kan vercen. Benim yüksek çıktığı için sonrasında mr falan da çekildi ama inşallah öyle bişey çıkmaz
Heee ondan kizzzzLeslie sansone mi
Malesef.. iki yıldır bu illetle uğraşıyorum işte. Başın sık ağrır mı?Ayy bende çıkarsa ne olur acaba hamelige engelmiki bu.
Aynen caba göstermek lazim inşallah kuzum veririz öpüyorum hadi kuzjm hayirli gecelerBi kez denedmde zor geldi usengeclik ... ben yatar cnm ya iyi geceler size biseyler yapalm hrp beraber kilo verme icin
Basim ağrımıyor göğüsler hasas agriyor sikoncada sütler akiyor bu ilaci bsladigimdan beri ama acaba skintiya girdim strest ondanmiki bence gidim ben gec olmadan.Malesef.. iki yıldır bu illetle uğraşıyorum işte. Başın sık ağrır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?