- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.141
Bende el acmasi yaltim kol böreği 3kere açma falan aklima esince yaparım maşallah kuzu bil ama gösterme ahahah
Bi kez denedmde zor geldi usengeclik ... ben yatar cnm ya iyi geceler size biseyler yapalm hrp beraber kilo verme icin
Çok teşekkür ederim..Giden yıllarına üzülmek yerine zararın neresinden dönülse kârdır diyip önüne bak hakkında hayırlısı olsn
Nasılsın annemmohh iyi ettin nezamandir berabersiniz bakemm birtanemm
kolay gelsin bakem kuzum ne isidi senin. Bende ev hayati var sosyal faliyet kk
aynen öyle biz kadinlar her seylerine katlanıyoruz malesef bize yasattiklari acimasiz insan eder haline getiriyor.
Enerji içeceğim gelmissssss
Gobek eritmek icin geceleri yatmadan yoğurt kuru yiyebilirsin tabiki midende sıkıntı yoksa canimne sporu öneriyonuz hocam zor böyle üşengeçle ahahah başımda biri dikilcek ama yaptır kiz bana öneriler
Salma kendinj güçlü tut tüp bebekmi canım nedeni ney demedimj doktor kuzum.
napim kuzum oturuyom uykum var yok ama düşünüyorm yatsammj.Nasılsın annemm
Yogurt bol var acaba tarcın falan diyorlar ya alsammiki.Gobek eritmek icin geceleri yatmadan yoğurt kuru yiyebilirsin tabiki midende sıkıntı yoksa canim
Sonra da bolgesel hareketler yapabilirsin twist,plank.mekik gibi :))
Yogurt .pulbiber zencefil gibi degisik yapilan cesitleri var canim istersen bir arastirnapim kuzum oturuyom uykum var yok ama düşünüyorm yatsammj.
Yogurt bol var acaba tarcın falan diyorlar ya alsammiki.
Bilmiyorum artık gebelik olduğunu sanmıyorum hiç şüpheli değer bir değildi demek ki gebelik yok dedi direk hemşire snrm adet olurum hyrlisi ve kuzum napalimOlacağına emin miyiz ki
AZ DA olsa uykun varsa uyu bence kaçtı mı gelmiyor .napim kuzum oturuyom uykum var yok ama düşünüyorm yatsammj.
Yogurt bol var acaba tarcın falan diyorlar ya alsammiki.
Evett canimmGorusuruz insallah kuzum oyunmu oynuyor.
ne iyi demis eskileri dinlemek gerekk:Rahmetli anneannem derdi öğrendiğin sana kalsın yaptığın banaöğrendim artık kolay kolay göstermem
Ay bu ara bende başladım kilo almaya taşınca ilk işim spor salonuna başlamak olacak ben evde asla tek başıma bişey yapamıyorum ancak spor yapınca kendimi tutuyorum sağlıklı besleniyorum birbirimizi spora da teşvik edelim gerçekten çok iyi oluyor
ay kuzu bende aratiriyordum zaten yoğurt kürü etkili olduğunu gördüm. Bende evde olanla yedim ama kuscam nerdeyse yogurt pulbiber karabiber tarcin limon sıktım ama yakti resmen deniycem birsüre sabahda mekik yapcam işe yararmi ki bayrama kadar az inse göbek.Yogurt .pulbiber zencefil gibi degisik yapilan cesitleri var canim istersen bir arastir
kacti gibi niyetlencem sonra.AZ DA olsa uykun varsa uyu bence kaçtı mı gelmiyor .
sen direk dal konuya ahahahMasAllah kızlar hızına yetişemiyorum ben fazla bol sohbetler size okuyorum ama mevzuya nereden dalsam bilemiorum
Napim bebis ya kür yaptim kendime yandi agzim boğazım.
As canım kız erkek farketmex sag salim olsunda 4 yıl bekledim ben tek başıma çok zorluk çektim esim hep gorevdeydi şimdi sukur tutunacak dal verdi Rabbım tek duam kucağımıza allalim hayırlıcaAman dikkat et 16 haftada net belli olur saglikli olsunda annenede selam söyle
Tatlımm cook fazla cesit koymussunne iyi demis eskileri dinlemek gerekk:
ay kuzu bende aratiriyordum zaten yoğurt kürü etkili olduğunu gördüm. Bende evde olanla yedim ama kuscam nerdeyse yogurt pulbiber karabiber tarcin limon sıktım ama yakti resmen deniycem birsüre sabahda mekik yapcam işe yararmi ki bayrama kadar az inse göbek.
kacti gibi niyetlencem sonra.
sen direk dal konuya ahahah
Napim bebis ya kür yaptim kendime yandi agzim boğazım.
Ise yarasinda bakalim zencefil etkilimis bide bi cay vardi neydi o ondan aldirarayim sabah akşam içeyim. Kuzu bu kur işe yararmiki.Tatlımm cook fazla cesit koymussun
Yogurt,pul biber ve limon suyu ile dene sadece belki o kadar kötu olmaz
Düzenli kullanırsan işe yarar canım ama yinede midene dikkat etIse yarasinda bakalim zencefil etkilimis bide bi cay vardi neydi o ondan aldirarayim sabah akşam içeyim. Kuzu bu kur işe yararmiki.
Stresten yükselmiş olabilir belki stres etkiliyomuş kuzum inşallah öyle bişey değildir tabi ama sen önlemini alBasim ağrımıyor göğüsler hasas agriyor sikoncada sütler akiyor bu ilaci bsladigimdan beri ama acaba skintiya girdim strest ondanmiki bence gidim ben gec olmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?