Bende el acmasi yaltim kol böreği 3kere açma falan aklima esince yaparım maşallah kuzu bil ama gösterme ahahah

Rahmetli anneannem derdi öğrendiğin sana kalsın yaptığın bana öğrendim artık kolay kolay göstermem
Bi kez denedmde zor geldi usengeclik ... ben yatar cnm ya iyi geceler size biseyler yapalm hrp beraber kilo verme icin

Ay bu ara bende başladım kilo almaya taşınca ilk işim spor salonuna başlamak olacak ben evde asla tek başıma bişey yapamıyorum ancak spor yapınca kendimi tutuyorum sağlıklı besleniyorum birbirimizi spora da teşvik edelim gerçekten çok iyi oluyor

Nasılsın annemm

ne sporu öneriyonuz hocam zor böyle üşengeçle ahahah başımda biri dikilcek ama yaptır kiz bana öneriler

Salma kendinj güçlü tut tüp bebekmi canım nedeni ney demedimj doktor kuzum.
Gobek eritmek icin geceleri yatmadan yoğurt kuru yiyebilirsin tabiki midende sıkıntı yoksa canim
Sonra da bolgesel hareketler yapabilirsin twist,plank.mekik gibi :))

ne iyi demis eskileri dinlemek gerekk:
Yogurt .pulbiber zencefil gibi degisik yapilan cesitleri var canim istersen bir arastir
ay kuzu bende aratiriyordum zaten yoğurt kürü etkili olduğunu gördüm. Bende evde olanla yedim ama kuscam nerdeyse yogurt pulbiber karabiber tarcin limon sıktım ama yakti resmen deniycem birsüre sabahda mekik yapcam işe yararmi ki bayrama kadar az inse göbek.
AZ DA olsa uykun varsa uyu bence kaçtı mı gelmiyor .
kacti gibi niyetlencem sonra.
MasAllah kızlar hızına yetişemiyorum ben fazla bol sohbetler size okuyorum ama mevzuya nereden dalsam bilemiorum
sen direk dal konuya ahahah
Napim bebis ya kür yaptim kendime yandi agzim boğazım.

Aman dikkat et 16 haftada net belli olur saglikli olsunda annenede selam söyle
As canım kız erkek farketmex sag salim olsunda 4 yıl bekledim ben tek başıma çok zorluk çektim esim hep gorevdeydi şimdi sukur tutunacak dal verdi Rabbım tek duam kucağımıza allalim hayırlıca

Tatlımm cook fazla cesit koymussun
Yogurt,pul biber ve limon suyu ile dene sadece belki o kadar kötu olmaz

Basim ağrımıyor göğüsler hasas agriyor sikoncada sütler akiyor bu ilaci bsladigimdan beri ama acaba skintiya girdim strest ondanmiki bence gidim ben gec olmadan.
Stresten yükselmiş olabilir belki stres etkiliyomuş kuzum inşallah öyle bişey değildir tabi ama sen önlemini al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…