- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.161
Tatlım yapma ama sıkmaBasim ağrımıyor göğüsler hasas agriyor sikoncada sütler akiyor bu ilaci bsladigimdan beri ama acaba skintiya girdim strest ondanmiki bence gidim ben gec olmadan.
Alışır canım sen rahat ol akışına bırakİnşallahhh kuzum zaten hırçın bir çocuk değil beni düşündüren onun gözünde ben nasıl olurum ister istemez bebekle ben ilgilenecem önünde. Kurban olduğum elimde büyüdü o da kızım gibi benim müzik açılsa direk beni arar gözleri oynayalım diye anneyle anneanneyle çok oynamaz bide her hareketimi taklit ediyor annem seni örnek alıyor diyor onu da ilgimden mahrum etmek istemiyorum öyle karışık duygular içindeyim
İnşallahhh canım takılırsam sizden destek alırımAlışır canım sen rahat ol akışına bırak
Kizz niye yandınne iyi demis eskileri dinlemek gerekk:
ay kuzu bende aratiriyordum zaten yoğurt kürü etkili olduğunu gördüm. Bende evde olanla yedim ama kuscam nerdeyse yogurt pulbiber karabiber tarcin limon sıktım ama yakti resmen deniycem birsüre sabahda mekik yapcam işe yararmi ki bayrama kadar az inse göbek.
kacti gibi niyetlencem sonra.
sen direk dal konuya ahahah
Napim bebis ya kür yaptim kendime yandi agzim boğazım.
Tabiki de tatlım her zamanİnşallahhh canım takılırsam sizden destek alırım
unutmam bitanem Hoş geldin nasılsın kuzum.Benim tatlıannem seni seviyorum unutmamışsın beni ♥
aminnm sagsalim alda darisi bize arkadaslarima.As canım kız erkek farketmex sag salim olsunda 4 yıl bekledim ben tek başıma çok zorluk çektim esim hep gorevdeydi şimdi sukur tutunacak dal verdi Rabbım tek duam kucağımıza allalim hayırlıca
tamm yapacam kuzu yaa az oldu ama niyetliyimya su icemedim bol bol icersen hafif ogunlerler alışırım.Düzenli kullanırsan işe yarar canım ama yinede midene dikkat et
Yesilcay içebilirsin canım ödem atmada etkili
Stresten yükselmiş olabilir belki stres etkiliyomuş kuzum inşallah öyle bişey değildir tabi ama sen önlemini al
Gogusleriji sikip tetikleme cnm bu iyi biseu degil. O hormonu olcturmeye gitmeden onceki gun bile dokunmaman gerek pek .
tamm kozlar gidecem kadin doguma randevu alcaktim ne olduğunu haber ederim.T
Tatlım yapma ama sıkma
Zayiflama kürüKizz niye yandınNe kür'ü yaptın ki ?
Allah kabul etsin canım ❤tamm yapacam kuzu yaa az oldu ama niyetliyimya su icemedim bol bol icersen hafif ogunlerler alışırım.
Sen cocuk varmıydı acaba kuzi.Allah kabul etsin canım ❤
Yok tatlım evli değilimSen cocuk varmıydı acaba kuzi.
Hafıza hatlari karistiya benimYok tatlım evli değilim
Olur o kadar canım dün tüm kk yı etiketlemissin hepsini tanıyorsun maşallahHafıza hatlari karistiya benim
Yoğurt limon pul biber de etkili. Yakmıyo da fazla ben de yiyorumunutmam bitanem Hoş geldin nasılsın kuzum.
aminnm sagsalim alda darisi bize arkadaslarima.
tamm yapacam kuzu yaa az oldu ama niyetliyimya su icemedim bol bol icersen hafif ogunlerler alışırım.
tamm kozlar gidecem kadin doguma randevu alcaktim ne olduğunu haber ederim.
Zayiflama kürü
Yogurt
Pulbiber
Tarcin
Karabiber
Limon
Ictim.
Daha etiketmediklerim sonra geliyor hepsiyle konuşmuş lugumu merabaligim var beni biliyon gördüğümü etiket edip cekiyom sorguyaOlur o kadar canım dün tüm kk yı etiketlemissin hepsini tanıyorsun maşallah
Kız ben 1 cay kaşığı dolusu hapsinden koydum uyustum resmenYoğurt limon pul biber de etkili. Yakmıyo da fazla ben de yiyorum
Oo çok koymuşsunKız ben 1 cay kaşığı dolusu hapsinden koydum uyustum resmen
Allahtan mideyi bozmadım bir kase zorla yedim limonda tüm ne mide beeeeOo çok koymuşsunben yarım limon bi çay kaşığı tepeleme olmadan pul biber atıyorum o kadar
En son mesajlara düşüyor o yüzden gelen cook olur :))Daha etiketmediklerim sonra geliyor hepsiyle konuşmuş lugumu merabaligim var beni biliyon gördüğümü etiket edip cekiyom sorguya
Ayyy kizz aklimdan geçmedi degil kk duysun sesimi pro etsin beni hazirlancam yemeklere pro olana kadar ahahahEn son mesajlara düşüyor o yüzden gelen cook olur :))
En güzelini yapıyorsun valla sohbet güzel:))
Birde pro üye olsan topikde kimler var onlarıda görüp etiketlersin
Oy verdin belki sansına cıkar canım :))Ayyy kizz aklimdan geçmedi degil kk duysun sesimi pro etsin beni hazirlancam yemeklere pro olana kadar ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?