- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.181
Aman dikkatAllahtan mideyi bozmadım bir kase zorla yedim limonda tüm ne mide beeee
Ramazandan önce tatlılarda 9 kişi pro olmustu oy verenOy verincedemi oluyor.
Hadi görüşürz canım öpüyorum kolay gelsin kuzumAman dikkatben temizliğe kaçayım ev beni bekliyo
Oylar devami pekiRamazandan önce tatlılarda 9 kişi pro olmustu oy veren
Ramazan sofraları bildiriminde oy vereninde kazanacagı diyordu öyle hatırlıyorum yanlıs hatırlamıyorsam
Kolay gelsinAman dikkatben temizliğe kaçayım ev beni bekliyo
Evet canım 30 u son :)Oylar devami peki
Kuzu bakim ben kullanmismiyim lin atarmsiin bana.Evet canım 30 u son :)
Bildirimide buldum oy verende kazanıyor diyor ama işte 1000 kişi oy kullanmıs düşük ihtimal ama belli olmaz :))
Tamam canım atayım bulayım daKuzu bakim ben kullanmismiyim lin atarmsiin bana.
Kuzu bakim ben kullanmismiyim lin atarmsiin bana.
Aminn ben zaten buyıl gecsin diyom yeni dogum yapıp vefat etti ya bu yıl atlatayim.Inslalah Rabbım her isteyene hayırlı evlat nasip eder burda olup da evlat hasreti çekenler bu sene hayırlı haber alırlarbize uğurlu geldi 2019 herkese gelir ınslalah
Teşekkür ederim askim.Popüler Konu - Ramazan Sofraları
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz Mercimek Çorbası-Karnıyarık-Künefe-Sütaş Sponsorluğunda:KK56: Ev Yapımı Lahmacun...www.kadinlarkulubu.com
Rica ederim canım ❤Teşekkür ederim askim.
Oy vermissin kafadan birine oda düşük sayisi zatenPopüler Konu - Ramazan Sofraları
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz Mercimek Çorbası-Karnıyarık-Künefe-Sütaş Sponsorluğunda:KK56: Ev Yapımı Lahmacun...www.kadinlarkulubu.com
Olsun canım önemli olan vermen :))Oy vermissin kafadan birine oda düşük sayisi zaten
ahahah beni secer inşallah kk duysun beni..Olsun canım önemli olan vermen :))
Bende daldan dala bitmez kuzumMuhabbet akıyor yineeeeee
Hadi görüşürz canım öpüyorum kolay gelsin kuzum
Sağolun kızlarKolay gelsin
Nerdesin geleyim hemen :)))Sağolun kızlarkoşun yardıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?