- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.201
İstanbuldayım canım buralardaysan koş totomu kaldıramadım yine kk galip geldiNerdesin geleyim hemen :)))
Hadi inşallah canım 3 gün sonra belli olur :)ahahah beni secer inşallah kk duysun beni..
Bende daldan dala bitmez kuzum
Uzaksın canımm Ankaradayım ben gelene kadar aksam olurİstanbuldayım canım buralardaysan koş totomu kaldıramadım yine kk galip geldi
Tüh bahtsızlığım üstümde yineUzaksın canımm Ankaradayım ben gelene kadar aksam olur
hayilimi gönderdim yoldaaSağolun kızlarkoşun yardıma
Bakalim hayirlisi olmazsa katilirim yemeklere bayramdan sonra.Hadi inşallah canım 3 gün sonra belli olur :)
1 temmuzda belli olacak kategori canım mutlaka katıl yemegini yapıp gelirsin buraya :))hayilimi gönderdim yoldaa
Bakalim hayirlisi olmazsa katilirim yemeklere bayramdan sonra.
Kiz ankaraya geliyorum temmuz ortasi.
Basin sag olsun Rabbim tekrarına nsip etsin ınslalah hayırlıcaAminn ben zaten buyıl gecsin diyom yeni dogum yapıp vefat etti ya bu yıl atlatayim.
Aminnn canimm aminm mide bulantin varmi.Basin sag olsun Rabbim tekrarına nsip etsin ınslalah hayırlıca
Bu haftaya kadar çok vardı canım hiç birsey yiyemiyordum şu 5 gündür falan sakinleri biraz bu gun az kasiklarim agrıyor 12 haftaya gıtcez nasıpse birde kanamam olmuştu 2 hafta önce hala onun korkusuda var ama Allah büyükAminnn canimm aminm mide bulantin varmi.
Dahil olamıyorum ki kuzum hastahaneden çıktım saat sabah 7.30 dan 2.5 kadar oradaydim yoruldum vallahaahahah beni secer inşallah kk duysun beni..
Bende daldan dala bitmez kuzum
Yerlesme olmus demek nişan denir bizde sıkıntı olmaz inşallah kuzum.Bu haftaya kadar çok vardı canım hiç birsey yiyemiyordum şu 5 gündür falan sakinleri biraz bu gun az kasiklarim agrıyor 12 haftaya gıtcez nasıpse birde kanamam olmuştu 2 hafta önce hala onun korkusuda var ama Allah büyük
Neyin var hayurdur kuzum gecmis olsunn.Dahil olamıyorum ki kuzum hastahaneden çıktım saat sabah 7.30 dan 2.5 kadar oradaydim yoruldum vallaha
Çok oldu kanamam biran görünce bebegım gitti diye bagirlisimYerlesme olmus demek nişan denir bizde sıkıntı olmaz inşallah kuzum.
Ayy allahim emeğinizin karışıklığını verir inşallah 3 4 ayindan sonra korkma yorma dinlen bol bol du tuket sute faydali.Tup bebekle oldu bebegımiz tedirginlik var ama Allaha bağladık gönlümüzü ne yapalım hersey Allahtan sukur halimize
Ayy aman allahim ne aci bisi yaa.Çok oldu kanamam biran görünce bebegım gitti diye bagirlisimallahım kimseye yaşatmasın ınslalah hayırlıca kavuşuruz yavrumuza
Annem yanımda hiç kalkmadan yatıyorum ilaçlar iğneler devam ınslalah geçecek bu günlerde Rabbım kimseyi evladiyla sinamasinAyy allahim emeğinizin karışıklığını verir inşallah 3 4 ayindan sonra korkma yorma dinlen bol bol du tuket sute faydali.
Hiç sorma çok zormuş annemi anlıyorum şimdi anne olmak çok zormuş şimdiden anladımAyy aman allahim ne aci bisi yaa.
Annem yanımda hiç kalkmadan yatıyorum ilaçlar iğneler devam ınslalah geçecek bu günlerde Rabbım kimseyi evladiyla sinamasin
Annelik bu işte emek istiyor hep.Hiç sorma çok zormuş annemi anlıyorum şimdi anne olmak çok zormuş şimdiden anladım
Sonrada kabızlık başladı 3 ay olavak ama 5 aydır bu surecteyiz çok zormuş ama daha zor olan şeyler vardır Rabbım herkese yardım etsin evlat sahibi olmak çok güzel bisey ınslalah sizinde istediğiniz zaman tekrar nasip eder rabbimAnnelik bu işte emek istiyor hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?