- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.221
Ütüm bitti sıra mutfak dolaplarındaahayilimi gönderdim yoldaa
Bakalim hayirlisi olmazsa katilirim yemeklere bayramdan sonra.
Kiz ankaraya geliyorum temmuz ortasi.
Sağlıkla kucağına al inşallah tekrarı olmasınAnnem yanımda hiç kalkmadan yatıyorum ilaçlar iğneler devam ınslalah geçecek bu günlerde Rabbım kimseyi evladiyla sinamasin
Abuuuu hayatta yiyememunutmam bitanem Hoş geldin nasılsın kuzum.
aminnm sagsalim alda darisi bize arkadaslarima.
tamm yapacam kuzu yaa az oldu ama niyetliyimya su icemedim bol bol icersen hafif ogunlerler alışırım.
tamm kozlar gidecem kadin doguma randevu alcaktim ne olduğunu haber ederim.
Zayiflama kürü
Yogurt
Pulbiber
Tarcin
Karabiber
Limon
Ictim.
Amin canim ınslalah hayırlıcaSağlıkla kucağına al inşallah tekrarı olmasın
Kolay gelsin sıcakta temizlik çok zorÜtüm bitti sıra mutfak dolaplarındaa
Bide temizlik yapmayı sevmeyen birine zulümKolay gelsin sıcakta temizlik çok zor
Ben cok severim ama esımle yapmayıBide temizlik yapmayı sevmeyen birine zulümsağooll süpür sil kaldı inşallah bitiyo
Önceden bizde öyleydik ama benim tatlı(!!) eşim oyun bağımlısına dönüştüğü için asla o evdeyken yapmıyorum yoksa ellerini kırıp telefonun üstünde zıplayasım geliyoBen cok severim ama esımle yapmayı
Önceden bizde öyleydik ama benim tatlı(!!) eşim oyun bağımlısına dönüştüğü için asla o evdeyken yapmıyorum yoksa ellerini kırıp telefonun üstünde zıplayasım geliyo
[/QUOTE en oyun yasakladım zaten cok oynamiyordu ama ben kk giriyorum onun yanında diyor buda bir oyun sende onu bırak gel sana kaynana derdi okuyum diyorum dinliyor unutuyorşimdide yanımda yok canım kocam anneme kaldı temizlik
Ay bu erkeklerin bir oyunum var demesi beni deli ediyor ya biz ne yapalım o zmanCıks benimki asla bırakmıyo oyunu bi oyunu varmış başka bişeyi yokmuş biraz anlayışmışannem zaten uzakta el mahkum bana Yarimm66
Benim annemde cokkk uzakta ama mecburiyetten geldi oruç ilk haftası gelmişti hala yanımda evinden babamdan uzakta garibimCıks benimki asla bırakmıyo oyunu bi oyunu varmış başka bişeyi yokmuş biraz anlayışmışannem zaten uzakta el mahkum bana Yarimm66
Benimkide bi sigaram var der sinirrrAy bu erkeklerin bir oyunum var demesi beni deli ediyor ya biz ne yapalım o zman
Bende esim sinir edince sigarasını derim karı kız var sanki birtek o der bende susarım ama evde içmez yanımda içmez galiba haksızlık yapıyorum gibiBenimkide bi sigaram var der sinirrr
Benimki de şimdi gelmiyo bahçem var diyo tüp bebeğe başlayınca gelirsin diyince tabiii diyo bence torun olunca işler değişiyoBenim annemde cokkk uzakta ama mecburiyetten geldi oruç ilk haftası gelmişti hala yanımda evinden babamdan uzakta garibim ☺evlat olunca işler değişiyor demekkı
Bende annemi getirteliyordum bizde tup bebek sayesinde annemizi gördük bahçe falanda yok ama babam bırakamazBenimki de şimdi gelmiyo bahçem var diyo tüp bebeğe başlayınca gelirsin diyince tabiii diyo bence torun olunca işler değişiyo
Bende oyle diyorum biz kadınlar ne yapalım onlar öyle diyorlarOldu bide kqri kiz olsun benmkde oyle Kahveye gitmem biyere gitmem evdej ise isten eve bi sigaram var der . Benim o da yok peki napicaz ...
Hep sindirilmis kadinlarimiz yuzunden genel bi anlayis var iste erkege karisma ise gidiyosa tamamdir seni ac birakmiyosa acikta birakmjyosa tamamdir . Ee sohbet bekle suclusun ilgi belk le suclusun ev isinde yardm iste suclusun . Daha bisuru sey onlar insan da biz neyiz ...Bende oyle diyorum biz kadınlar ne yapalım onlar öyle diyorlar
Bir uyumuşum var ya dünyayla ilişkiyi kesmişimNeyin var hayurdur kuzum gecmis olsunn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?