Şimdi esimin hakkını yemeyin el üstünde tutar sigarası hariç ev işi yemek hersey yapar ama bazı erkekler mesela babam gibi deyim böyle erkek çok

Sorma ya kiz uyuynca oturasm geliyo tamam ama gecede kac kez uyaniyo sonra sabah erken.uyaniyo ben uyumadigima pisman oluyorm gunduzu de dha sabirsiz oluyorum bu sefer . Gerenk yok diye kac gndur bende yatiyorm o uyynca

kabizlik aksatma ilac verir doktor sen hamiyleyken ikinmada.
Ütüm bitti sıra mutfak dolaplarındaa
kolay gelsin ohhh masallah
Abuuuu hayatta yiyemem Spor yapsana anacim
bugun başladık bakalim dua et anamm
Oldu bide kqri kiz olsun benmkde oyle Kahveye gitmem biyere gitmem evdej ise isten eve bi sigaram var der . Benim o da yok peki napicaz ...
nede güzel soyledin bizimki oyunu bıraktı allahtan 2ay bi dadanmisti.
Bir uyumuşum var ya dünyayla ilişkiyi kesmişimbebiş için tedavi görüyorum ya kuzmm
insallah insallah tutsun bebegim.
Erkenden gelsenize suraya sohbete yaaa gec vakte kdr oturamiyoruz biz
accık temizlik şart buraya
Aferin sanaaaa

Tabiki bitirmedim ahaha herkes uyusun bitircem inşallah

İlac verdı doktor ama oldum resmen. Kabızlık tan buda bizim sınavımız galiba 5 aydır tup bebek aşamaları 4yildir bebek isteği sukur yinede ama zormuş

eee anneligin zorlugu kuzum.

Eee naptin bakalim görüşmeyeli
Ben bu kadar zor olacağını düşünmemiştim. Tup bebekte ilk kan verdik artacak mı sonra kese var mı sonra kalp atışı sonra kanamam oldu şimdi sürekli yataktayım bizimle kalsi' diye dua ediyorum allahım kimseyi sinamasin çok zormuş buda geçer ınslalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…