- 25 Kasım 2016
- 3.420
- En iyi cevaplar
- 1
- 10.317
- 208
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.241
Şimdi esimin hakkını yemeyin el üstünde tutar sigarası hariç ev işi yemek hersey yapar ama bazı erkekler mesela babam gibi deyim böyle erkek çokHep sindirilmis kadinlarimiz yuzunden genel bi anlayis var iste erkege karisma ise gidiyosa tamamdir seni ac birakmiyosa acikta birakmjyosa tamamdir . Ee sohbet bekle suclusun ilgi belk le suclusun ev isinde yardm iste suclusun . Daha bisuru sey onlar insan da biz neyiz ...
Bacım bizim hatunlar gececi sabaha kadar kaynatiyorlarrrErkenden gelsenize suraya sohbete yaaa gec vakte kdr oturamiyoruz biz
kabizlik aksatma ilac verir doktor sen hamiyleyken ikinmada.Sonrada kabızlık başladı 3 ay olavak ama 5 aydır bu surecteyiz çok zormuş ama daha zor olan şeyler vardır Rabbım herkese yardım etsin evlat sahibi olmak çok güzel bisey ınslalah sizinde istediğiniz zaman tekrar nasip eder rabbim
kolay gelsin ohhh masallahÜtüm bitti sıra mutfak dolaplarındaa
bugun başladık bakalim dua et anammAbuuuu hayatta yiyememSpor yapsana anacim
nede güzel soyledin bizimki oyunu bıraktı allahtan 2ay bi dadanmisti.Oldu bide kqri kiz olsun benmkde oyle Kahveye gitmem biyere gitmem evdej ise isten eve bi sigaram var der . Benim o da yok peki napicaz ...
Hep sindirilmis kadinlarimiz yuzunden genel bi anlayis var iste erkege karisma ise gidiyosa tamamdir seni ac birakmiyosa acikta birakmjyosa tamamdir . Ee sohbet bekle suclusun ilgi belk le suclusun ev isinde yardm iste suclusun . Daha bisuru sey onlar insan da biz neyiz ...
insallah insallah tutsun bebegim.Bir uyumuşum var ya dünyayla ilişkiyi kesmişimbebiş için tedavi görüyorum ya kuzmm
Erkenden gelsenize suraya sohbete yaaa gec vakte kdr oturamiyoruz biz
Aferin sanaaaaaccık temizlik şart buraya
Kk sörf yapıyorumHayırlı geceler kizlar ee napiyoniz bakalim.
Tabiki bitirmedim ahahakabizlik aksatma ilac verir doktor sen hamiyleyken ikinmada.
kolay gelsin ohhh masallah
bugun başladık bakalim dua et anamm
nede güzel soyledin bizimki oyunu bıraktı allahtan 2ay bi dadanmisti.
insallah insallah tutsun bebegim.
Aferin sanaaaa
kk yüzüyorum bogulcam az kaldi. Özledim senuuuKk sörf yapıyorumsen napionnnn bakem görüşmeyeliiii
Aman gece cekilmez kiz utude.Tabiki bitirmedim ahahaherkes uyusun bitircem inşallah
kabizlik aksatma ilac verir doktor sen hamiyleyken ikinmada.
kolay gelsin ohhh masallah
bugun başladık bakalim dua et anamm
nede güzel soyledin bizimki oyunu bıraktı allahtan 2ay bi dadanmisti.
insallah insallah tutsun bebegim.
Aferin sanaaaa
Bende seniiii özledim mm tatlişşşkk yüzüyorum bogulcam az kaldi. Özledim senuuu
eee anneligin zorlugu kuzum.İlac verdı doktor ama oldum resmen. Kabızlık tan buda bizim sınavımız galiba 5 aydır tup bebek aşamaları 4yildir bebek isteği sukur yinede ama zormuş
Eee naptin bakalim görüşmeyeliBende seniiii özledim mm tatlişşş
Ben bu kadar zor olacağını düşünmemiştim. Tup bebekte ilk kan verdik artacak mı sonra kese var mı sonra kalp atışı sonra kanamam oldu şimdi sürekli yataktayım bizimle kalsi' diye dua ediyorum allahım kimseyi sinamasin çok zormuş buda geçer ınslalaheee anneligin zorlugu kuzum.
Eee naptin bakalim görüşmeyeli
Napiyim kzuum bir koşturmaca gidiyoruz canımcımmmEee naptin bakalim görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?