- 25 Kasım 2016
- 3.420
- En iyi cevaplar
- 1
- 10.317
- 208
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.261
gecerr insallah daha zorluklar geliyorr tatli bidik gelsinde insallah sakin bebis olur.Ben bu kadar zor olacağını düşünmemiştim. Tup bebekte ilk kan verdik artacak mı sonra kese var mı sonra kalp atışı sonra kanamam oldu şimdi sürekli yataktayım bizimle kalsi' diye dua ediyorum allahım kimseyi sinamasin çok zormuş buda geçer ınslalah
Yarin temizlik başlıycam spor yapmış olurum hem.Napiyim kzuum bir koşturmaca gidiyoruz canımcımmm
Geleyim KuZum nasılsın
Oo yasdada sıkıntı yok millet kurcar kafalari zaten iyikide dememissinoz kimseyide aldırış etme. Sukur rabbime muradını verdi.100 aşkın iğne ve aldığım hap sayısını hatırlamıyorum sülalede ki herkes normal hamileyim sanıyor annembabam biliyor tek bu bile yorucu gelmişti esımle hersey yaptık son tahlil kalınca annem bbam haber verdik. Herkes sirkeli neden yok niyef olmuyor istemiyoruz deşekte yaşınız geçiyor dediler oysaki ben 26 esim 28 yaşında
Kkda dolaniyom kuzum eccuk sohbet edem dedim bugum gerci ede ede yoruldum ama edesim var halen .Geleyim KuZum nasılsın❤
Inslaah bu yıl bana telidlik yok annem saolsun yaptı herseyıgecerr insallah daha zorluklar geliyorr tatli bidik gelsinde insallah sakin bebis olur.
Yarin temizlik başlıycam spor yapmış olurum hem.
Kolay gelsin kuzummmYarin temizlik başlıycam spor yapmış o
Çok şükür tüm kadınlar nasıp etsin Rabbim şimdiden anne oldum hissediyorumOo yasdada sıkıntı yok millet kurcar kafalari zaten iyikide dememissinoz kimseyide aldırış etme. Sukur rabbime muradını verdi.
annenin elinden öperim sagolsun başımızdan eksik edinmesinler.Inslaah bu yıl bana telidlik yok annem saolsun yaptı herseyı
Sağol kuzum benim sende tup bebekmiydi.Kolay gelsin kuzummmçok yorma. Kendini
Aminnn ne guzel kuzum rahme düştüğü an annesin zaten cok güzel duygu.Çok şükür tüm kadınlar nasıp etsin Rabbim şimdiden anne oldum hissediyorum
Evet bitanem az kaldı bakalım bebişe kavuşmayaSağol kuzum benim sende tup bebekmiydi.
Maşallah enerjine hayranımKkda dolaniyom kuzum eccuk sohbet edem dedim bugum gerci ede ede yoruldum ama edesim var halen .
Haydii inşallah kuzum kac senelik evliydin balim.Evet bitanem az kaldı bakalım bebişe kavuşmaya
Kafa bimilyon oldu kuzu heryerde bir imzam var ahahMaşallah enerjine hayranım
Canım 3.5 oldu sebepsiz infertiliteHaydii inşallah kuzum kac senelik evliydin balim.
Sebebsiz yani olmuyor sorunda yok.Canım 3.5 oldu sebepsiz infertilite
AHAhhaha ben topik açtım sürekli yazamadım sen etiket falan yapıyon maşallahKafa bimilyon oldu kuzu heryerde bir imzam var ahah
Hiç bir sorun yok kuzum benim değerlerim eşimin değerleri çok iyi ama bir türlü olmadı bakalım inşallah olur canımSebebsiz yani olmuyor sorunda yok.
eee kuzum yoksam nasil sohbet etcez millet gelmeyw çekiniyor yüzsüzlük yapiyom kafalari dağılıyorAHAhhaha ben topik açtım sürekli yazamadım sen etiket falan yapıyon maşallah
Insallah tutar bebişim ilk tup bebek demi.Hiç bir sorun yok kuzum benim değerlerim eşimin değerleri çok iyi ama bir türlü olmadı bakalım inşallah olur canım
Aaaa etiket etmede gelen vatandasim mucskkk hoşgeldin askimmBende geldim kızçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?