- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.621
Ahaha bende yanasiyom illa bizimki kızar geccek diye. Bana veya ona.Ben esim grip olsa hastalk gecrme bana derim sanki naptikta hastalgi gecrcem der deli gocam ayni evde yasamak ayni yatakta uyumakla bile geciyor yani
Banane uyutmam busefer sabahla benlen.Napiyosunuz kizlar geldim ama galiba uyuycam
Bizim tam tersi iste ... aman gecmesn derim naptikki gececek derAhaha bende yanasiyom illa bizimki kızar geccek diye. Bana veya ona.
Sabahlaymde Yarin bizim kiz zebella gbi anne zabaaa olmus uyan hadi dedkce ne ... yicemBanane uyutmam busefer sabahla benlen.
Teyzen uyutmadı kuzum birazdaha uyum de.Sabahlaymde Yarin bizim kiz zebella gbi anne zabaaa olmus uyan hadi dedkce ne ... yicem
Ahah hemenn geçerBizim tam tersi iste ... aman gecmesn derim naptikki gececek der
Sonra geri seslenir demi az durda yat baree.O da hee tamam der ... az biraz kandirip daha uyuaya calissa tuvaletm geldi diyo o da cakallasti artik
Hadi kalk bi kahve bide tatlianne yap bakalim kalk kalk.Uu buralar şenlenmis. De çok duramam ben. Baş ağrısı geçmek bilmiyor. Yatıp uyuyciimmkahve içesim var da ona bile takatim yok
Başım agriyuurrHadi kalk bi kahve bide tatlianne yap bakalim kalk kalk.
Kahve iyi gelirBaşım agriyuurr
Eşim kanıma girdiKahve iyi gelirolmazsa uyu ozaman kuzu. Zorlamayim.
Alirim ama ben istiyom durmuyon enisteyi dinliyon hemennn haaaEşim kanıma girdigidem kahve yapam. Orta yapıyorum sen de bir fincan alır mısın
Çocuk uyutmaya calışıyom gııı o beni uyutcak az kaldı
Aynen kuzum cocuk bu yalniz konulmaz ne olur ne olmaz.Oyle dynce mecbur kalkcam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?