- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.548
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.641
Şimdi öyle düşünme. Sadece o yap dese yapmazdım. Sen de dediğin için yapıyorum. Nasıl desem 1'e 2 oy oranı oldu ondanAlirim ama ben istiyom durmuyon enisteyi dinliyon hemennn haaa
Ah su bebisler ahh annalari uyuturlarda uyumazlarÇocuk uyutmaya calışıyom gııı o beni uyutcak az kaldı
Aynen oyle .hirsiz girip obur odadan onu alip gotururmu diye bile salakca dusunceler oluyor ana olncaAynen kuzum cocuk bu yalniz konulmaz ne olur ne olmaz.
Bende yastiklarla ugrasir pazar görürüm komsumla incem 5 6 gibi yemek yapıp.Yarin napcam bilmem henuz plan yapmadim
Ya ben buna dedim iğne ilaç almadan gelme yaklaştırmam diyeBen esim grip olsa hastalk gecrme bana derim sanki naptikta hastalgi gecrcem der deli gocam ayni evde yasamak ayni yatakta uyumakla bile geciyor yani
Ahahah aşkımsın sennn yaaa muckssss banada bol köpüklü aşkım.Şimdi öyle düşünme. Sadece o yap dese yapmazdım. Sen de dediğin için yapıyorum. Nasıl desem 1'e 2 oy oranı oldu ondan
Ahahah kiz bende dusunuyomda ne olur ne olmaz aman gelir tabi aklinaa ancimmAynen oyle .hirsiz girip obur odadan onu alip gotururmu diye bile salakca dusunceler oluyor ana olnca
Kiz sizin isin iicinse hasret ver hasret varsa hastaligi kim dinler deliiii .... iste hamilesin gecerse sana ciddi anlamda kotu oluyor iyilesmek cok zor hamileyken gene de dikkat edin ayyyYa ben buna dedim iğne ilaç almadan gelme yaklaştırmam diyene bileyim 2 iğneyle kamufle yapmış anlamadım geçti sandıydım
Bugun piknikte baya yoruldu eve gelince uyudu 1 saat önce uyandı nasıl uyucaksa bidaha uykuyu aldı işte uyutmaya çalışıyom bi ihtimal deyipAh su bebisler ahh annalari uyuturlarda uyumazlarteyzesi yesin oniii
Isin zor cnm bence bu gece 2 3 saat kdr sonraya dek uyuyamayacgnizi kabullenBugun piknikte baya yoruldu eve gelince uyudu 1 saat önce uyandı nasıl uyucaksa bidaha uykuyu aldı işte uyutmaya çalışıyom bi ihtimal deyip
ah insallah uyur biraz yorulsun ozaman oynat kuzum icene de sallayinca uyusun sabahliycan desene kuzum.Bugun piknikte baya yoruldu eve gelince uyudu 1 saat önce uyandı nasıl uyucaksa bidaha uykuyu aldı işte uyutmaya çalışıyom bi ihtimal deyip
Sen uyu aşkım uykun varsa durma kaçmasın.Ya oturmk istiyorm ama gozlerm kapaniyo aksama kdrda disardaydik benm kizla yorulduk hepinizi opuyoreeee yarin yazdiklarinizi okuyoreee gunduzlerj sohbetlere bekliyoreee
Kacak napiyon.Ya ben buna dedim iğne ilaç almadan gelme yaklaştırmam diyene bileyim 2 iğneyle kamufle yapmış anlamadım geçti sandıydım
Baya öyle olcak yaa benim gözler uyku istiyooo bende Yoruldum amaaaIsin zor cnm bence bu gece 2 3 saat kdr sonraya dek uyuyamayacgnizi kabullen
İyi geceler canım darısı başımaYa oturmk istiyorm ama gozlerm kapaniyo aksama kdrda disardaydik benm kizla yorulduk hepinizi opuyoreeee yarin yazdiklarinizi okuyoreee gunduzlerj sohbetlere bekliyoreee
Hiç sabahlayasım yok valla yaa inşallah uyur kuzuuuumah insallah uyur biraz yorulsun ozaman oynat kuzum icene de sallayinca uyusun sabahliycan desene kuzum.
Sen uyu aşkım uykun varsa durma kaçmasın.
Ayy ne zor ya vallaha kolay degil kuzum. Napiyor şuan fundukHiç sabahlayasım yok valla yaa inşallah uyur kuzuuuum
Uyusun diye sallıyorum bişeyler anlatıyoAyy ne zor ya vallaha kolay degil kuzum. Napiyor şuan funduk
Allahim yarabbim ya tatli bidik.Uyusun diye sallıyorum bişeyler anlatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?