Ya ben buna dedim iğne ilaç almadan gelme yaklaştırmam diye ne bileyim 2 iğneyle kamufle yapmış anlamadım geçti sandıydım
Kiz sizin isin iicinse hasret ver hasret varsa hastaligi kim dinler deliiii .... iste hamilesin gecerse sana ciddi anlamda kotu oluyor iyilesmek cok zor hamileyken gene de dikkat edin ayyy

Ya oturmk istiyorm ama gozlerm kapaniyo aksama kdrda disardaydik benm kizla yorulduk hepinizi opuyoreeee yarin yazdiklarinizi okuyoreee gunduzlerj sohbetlere bekliyoreee

Bugun piknikte baya yoruldu eve gelince uyudu 1 saat önce uyandı nasıl uyucaksa bidaha uykuyu aldı işte uyutmaya çalışıyom bi ihtimal deyip
ah insallah uyur biraz yorulsun ozaman oynat kuzum icene de sallayinca uyusun sabahliycan desene kuzum.
Ya oturmk istiyorm ama gozlerm kapaniyo aksama kdrda disardaydik benm kizla yorulduk hepinizi opuyoreeee yarin yazdiklarinizi okuyoreee gunduzlerj sohbetlere bekliyoreee
Sen uyu aşkım uykun varsa durma kaçmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…