- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.661
Ay kiz hele şükür yaa 2 3 gun ara veriyom komseden ses soluk enerjik yok benimmi enerjim düşük yae bdv ye atcam kendimiT Tatlianne20 . Nasilsin kuzum?
Ay kiz hele şükür yaa 2 3 gun ara veriyom komseden ses soluk enerjik yok benimmi enerjim düşük yae bdv ye atcam kendimi
Kiz sen bu kizi etiket ediyonda gelmiyor dün bende cagirdimAhahah ya bdv de insanin psikolojisi bozuluyor walla :) biz de dua topiklerinde takiliyoruz:) zaten her turlu banlaniyorum:)))
terliksuu . Gel :)
Kiz sen bu kizi etiket ediyonda gelmiyor dün bende cagirdim
Evet valla penguen gibiyim artik. Sağdan soldan, sağdan soldanHamis o kiz gelisi agir oluyor ondan dimiterliksuu . :)))
Kac ayliksin tatlim hoşgeldin sonunda yüzünü gördükEvet valla penguen gibiyim artik. Sağdan soldan, sağdan soldan
Kac ayliksin tatlim hoşgeldin sonunda yüzünü gördük
Salıya dogurcam inşallah. 9 aylikimKac ayliksin tatlim hoşgeldin sonunda yüzünü gördük
Ne yazacami bilemedim kızlar yoksa gelirimKiz sen bu kizi etiket ediyonda gelmiyor dün bende cagirdim
Haftaya bebisimiz geliyor insAllah canim duani eksik etme olur mu :)
ayyy masallah saglikla bkr çırpıda dogum yaparsın insallah. bizede dua edersin.Salıya dogurcam inşallah. 9 aylikim
15 temmuz da isler yastiklar soktum yikamistim onlar bitcek dikecem etcem haftaya bir giris yapcam oyleki bitcek kuzu yani anliycagin derin isler bitti perdeler ortuler dip bucak tozlar kaldiKuzum senin yolculuk ne zaman? Bitirdin mi isleri?
sen napjyon yaz ben geldim ne ediyonuz nasilsinizNe yazacami bilemedim kızlar yoksa gelirim
Ne yazacami bilemedim kızlar yoksa gelirim
Ahahah ahhanda dlgru dedinnnHahah biz dua topiklerine aliskiniz da ondan :))) cami imami bilem bizim kadar aktif degildir hahah :)))
Ay ölecem doğru valla. İmam gibi minareye çık ezanı oku in. Muhabbet sohbet etmeyi unutmuşumHahah biz dua topiklerine aliskiniz da ondan :))) cami imami bilem bizim kadar aktif degildir hahah :)))
Dua topiklerimde bende olurdum eskiden.Ay ölecem doğru valla. İmam gibi minareye çık ezanı oku in. Muhabbet sohbet etmeyi unutmuşum
Ay ölecem doğru valla. İmam gibi minareye çık ezanı oku in. Muhabbet sohbet etmeyi unutmuşum
Niye eskiden kiDua topiklerimde bende olurdum eskiden.
Ilk zamanlar oralardaydim simdi girmiyom bilemedim meryem suresi okurduk falan güzeldi grup vardi.Niye eskiden ki
Ilk zamanlar oralardaydim simdi girmiyom bilemedim meryem suresi okurduk falan güzeldi grup vardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?