- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.681
Dua topigindedemi banlanmali oluykr ne ediyonuz gizz.Cok eksinli oluyo kiz banlanmali falan :))))
Oo valla bdvden daha heyecanlı oluyor.Dua topigindedemi banlanmali oluykr ne ediyonuz gizz.
Dua topigindedemi banlanmali oluykr ne ediyonuz gizz.
Bir sürü düşman bile edindikGittigimiz yeri kurutuyoruz hahah ondan topigine fazla yazmiyoruz ki sakinligini korusun :)))))
Oo valla bdvden daha heyecanlı oluyor.
Kiz siz hele acın bakem konulari benden sır çıkmaz kafaniza uyarim eccuk banlaniyimda ozlesinler benj eccukGittigimiz yeri kurutuyoruz hahah ondan topigine fazla yazmiyoruz ki sakinligini korusun :)))))
Dalton kardeşler gibiyizO derece yaniiii
Bu chillook seni oýuzden sürüklüyor her yere ahahahDalton kardeşler gibiyiz
Organize hareket ediyoruz. Yalnız pek gezmiyoruz. Sakıncalı olabilirBu chillook seni oýuzden sürüklüyor her yere ahahah
Şu dualara benide sohbetlere eksinlara ekleyin ahahaOrganize hareket ediyoruz. Yalnız pek gezmiyoruz. Sakıncalı olabilir
Öldüm kizlar durun hele.Şu dualara benide sohbetlere eksinlara ekleyin ahaha
Öldüm kizlar durun hele.
Ben napsamki ban yesem ahahahKiz yeni bandan dondum zati :))) sevenim pek cok :))) o yuzden tek takilmiyorum:))))
Ben napsamki ban yesem ahahah
Dua topigindemi ediyorlarHabire şikayet ediyorlar bizi. Ne oluyor tam bende kestiremiyorum
Aahah kiz ben dayanamam heral aktif olan yerim bura 2kere ban yedim kda konu silmeye çalışırken ahahahWalla ban surem en son 10 gundu hatta 11 de olabilir :) bu sebeple bu ara derin nefes egzersizleri yapiyorum :)))
Evet dua topiklerinde ediyorlar. Bir bakmisiz banlanmisiz.Dua topigindemi ediyorlar
Cinsiyet ney ufo hanimUFO görmüş masum köylü desene bana chillot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?