- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.701
UFO görmüş masum köylü desene bana chillot
Sohbetler yasak galiba ileri geyik yapmâk ondandir dua hakkinda normal konusuyonda geyik edince ederler.Evet dua topiklerinde ediyorlar. Bir bakmisiz banlanmisiz.
Aahah kiz ben dayanamam heral aktif olan yerim bura 2kere ban yedim kda konu silmeye çalışırken ahahah
Artik nekadar eleştiri agir yaziyorsan dokunuyor millete duada geyik yapmak yasak ondandir burda geyik etcenKiz ben bdv de zaten banlaniyorum da dua topiklerinde de banlaniyorum artik miknatis gibiyim :)))
Tam olarak da öyle de değil. 300 aldim kalan 500. 500 aldim kalan 300. Muhabbet böyle. Sonra bakıyoruz. Birileriyle kavga çıkmışSohbetler yasak galiba ileri geyik yapmâk ondandir dua hakkinda normal konusuyonda geyik edince ederler.geyik dedigin bura olur burdada banlanman
Sohbetler yasak galiba ileri geyik yapmâk ondandir dua hakkinda normal konusuyonda geyik edince ederler.geyik dedigin bura olur burdada banlanman
Herkes ağır imam oluyor.Yok topiklerde husulu geyik oluyor :)))) husu icinde itina ile geyik :))))
Tam olarak da öyle de değil. 300 aldim kalan 500. 500 aldim kalan 300. Muhabbet böyle. Sonra bakıyoruz. Birileriyle kavga çıkmış
Aldim verdim hesabi yani özledim bende eski arkadaslarj ya geyik ederdik şikayet olmadi.Yok topiklerde husulu geyik oluyor :)))) husu icinde itina ile geyik :))))
Aldim verdim hesabi yani özledim bende eski arkadaslarj ya geyik ederdik şikayet olmadi.
Son topik nere kizSen bize gel 2 gune kalmaz gumlersin ahahah :)))) saka bir yana son topik guzel oldu.
Son topik çok güzel. Hızlı okuyoruz.Son topik nere kiztamm etiket edin
Ahahah allah sizi ne etmesin emiii ahahha deliler sizi.Son topik çok güzel. Hızlı okuyoruz.
Chillot etiketler seni.Ahahah allah sizi ne etmesin emiii ahahha deliler sizi.
Chillot etiketler seni.
hayirli yolculuklar bebebgim güle güle git gel.Gunaydın kızlar nasılsıniz yarın yolcuyum ınslalah dua edin sag salim annemlere gideyim neler yapıyorsunuz
Günaydın canimmmmmGünaydın
Nasılsın KuZum
hayirli yolculuklar bebebgim güle güle git gel.
Günaydın canimmmmm
Saolasın canım benim
hayirli yolculuklar bebebgim güle güle git gel.
Günaydın canimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?