- 7 Ocak 2018
- 27.576
- 80.040
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.721
Kuzu benmki ogle uykusunu birakti 1 haftadir yoksa 1 den once uyumuyordu biliyosunİyi geceler canım darısı başıma
Naptiniz gece kacta uyuyabildinizBaya öyle olcak yaa benim gözler uyku istiyooo bende Yoruldum amaaa
Günaydın kızçelerim napıyorsunuzKiz sizin isin iicinse hasret ver hasret varsa hastaligi kim dinler deliiii .... iste hamilesin gecerse sana ciddi anlamda kotu oluyor iyilesmek cok zor hamileyken gene de dikkat edin ayyy
Nispetin de böylesi görülmediKızlarrrrrrrr biz tatildeyiz çok giremiyorum hepinizi öptümmmmm
İki mesaj yazıyorum pat uykudayım tatliş kocamla uğraşmaktan yoruluyorum zaarKacak napiyon.
iyiyim kuzum sen nasılsın neler yapiyorsun canimm.Nasılsın KuZum
OpuldunuzzzKızlarrrrrrrr biz tatildeyiz çok giremiyorum hepinizi öptümmmmm
Sen varya sennnn bende isler güçler başımı kaldiramiyorum.İki mesaj yazıyorum pat uykudayım tatliş kocamla uğraşmaktan yoruluyorum zaarsen ne yapıyorsun bakim
Ankara ya gitmedin mi sen ne işi gücü kızSen varya sennnn bende isler güçler başımı kaldiramiyorum.
2 mi 3 mü neydi kuzuNaptiniz gece kacta uyuyabildiniz
İyi bende okuldan geldim yemek yiyeceğimiyiyim kuzum sen nasılsın neler yapiyorsun canimm.
Opuldunuzzz
Sorma benimkide bıraktıya uyusalardı çok iyiydiKuzu benmki ogle uykusunu birakti 1 haftadir yoksa 1 den once uyumuyordu biliyosun
Daha 15 temmuzda gitcem erken daha kiz.Ankara ya gitmedin mi sen ne işi gücü kız
Afiyet olsun kuzum sıcak da çekilmiyor okulda.İyi bende okuldan geldim yemek yiyeceğim
Ayyy sorma bayılcaz artıkAfiyet olsun kuzum sıcak da çekilmiyor okulda.
Bende biraz kapıya indim geldim hangi iş yapsam düşünüyorumAyyy sorma bayılcaz artık
Ben akşam parka gitcem yemek yemeye evde yemek yenilmiyoBende biraz kapıya indim geldim hangi iş yapsam düşünüyorum
Aslinda esime desemde kizartma tarzi yapım yemek yenmiyor.Ben akşam parka gitcem yemek yemeye evde yemek yenilmiyo
Bencede Bnde kızartma yapcamAslinda esime desemde kizartma tarzi yapım yemek yenmiyor.
Offf offf hasretlik fena yikti seni kuzuuuGünaydın kızçelerim napıyorsunuz
Bir geceyi acilde geçirdik kuzu serum almasaydım sonumuz fenaydı üstüne 2 günde antibiyotik tedavisineyseki şuan iyiyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?