- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.741
AynennSorma benimkide bıraktıya uyusalardı çok iyiydi
Ooo ben en son konuştuğumuzda evi temizleyip gideceksin sanıyordumDaha 15 temmuzda gitcem erken daha kiz.
Öyle valla kendi düşen ağlamazmışOfff offf hasretlik fena yikti seni kuzuuugecms olsun
Evi temizliyom zaten yorgan yastik haftayada dipten icene girer giderim.Ooo ben en son konuştuğumuzda evi temizleyip gideceksin sanıyordum
Kuzum nasılsın ? Dugununuz nasil geçti geçen haftaydı diye hatırlıyorum yoksa bu haftasonu mu
Maşallah sana evi kırklıyorsun resmenEvi temizliyom zaten yorgan yastik haftayada dipten icene girer giderim.
Napiyon kuzum nasılsın.Canımm
BalımmmU Ufukta_bebek canimmmmmm
İyiyim kuzum bebişte iyi şükür yok valla göstermedi sıpanassin canm bebis nasi kizmi erkekmi
ben sana demisdim bi prensesmi doguyor yoksammmİyiyim kuzum bebişte iyi şükür yok valla göstermedi sıpa
Kendimi yavaştan pembelere alıştırıyorum
Bana diyorlar ki erkek bacağını açar ama kız göstermez. Eee bizimki bacak açık ama ayağın biri bağdaş pozisyonda orayı kapatıyorben sana demisdim bi prensesmi doguyor yoksammmhadi hayirlisi
ahaha hadi heycanla bekliyorum bndeBana diyorlar ki erkek bacağını açar ama kız göstermez. Eee bizimki bacak açık ama ayağın biri bağdaş pozisyonda orayı kapatıyorumarım ortaya karışık bir şey çıkmaz
Prensesim napıyor yürümeye başladı mı
Annesi güven veriyorahaha hadi heycanla bekliyorum bnde
tutunup yürüyor daha elini brakip yürümedi tembel kız
Canım yanında kim varsa, içeceğin suya 7 defa meryem süresini okusun ,iç, sen bile anlamayacaksın nasıl olup bittiğini, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
günaydın kuzun hoşgeldin.
ayy hadi bir cirpida alirisn kucagina bitsnem insallah.
günaydın balum hoşgeldin.
rabbim iyilik versin sana kuuzm günaydın.
günaydın bacim.
Günaydın adelim.
Hepinize çok teşekkür ederim canlar allh razı olsunDaha bebiş küçük değil mi canım
Ayy Allah tek nefeste kurtarsın inşallah
Yemek yiyip git güce ihtiyacın olacak
yarin kina kuzu mahalledeKuzum nasılsın ? Dugununuz nasil geçti geçen haftaydı diye hatırlıyorum yoksa bu haftasonu mu
Iyi etmissin kuzu bende napim gitmeden islerim kalmasin gelince keyif ederim ahahahMaşallah sana evi kırklıyorsun resmendoğumdan sonra da benim girişmem lazım yorganlara, koltukları yıkatmalıyım, sadece kullandıklarımı yıkıyorum şuan
Kuzum nasılsın askimm.Hepinize çok teşekkür ederim canlar allh razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?