Ayın 15 de öğlenden hasta neye yatırıldım gece saat 8.45 e kadar doğum olmadı alttan ve seruma katılarak suni sanci yapıldı sonunda açılmam pek dazla olmasada d opum yaptım bebeğin eşi yukaruya çıkmiştı ve onu gelnesi için çok uğraşildı çok fazla dikiş atıldı. Sabah kontrol amaçlı muyanede içerideki dikilerimin kanama yaptığını açıldığını söyledi hemşire tekrar dikiş atıldı. Eve geldik iki gün boyunca bebeğim çok ağladı emmedi ve ateşi çıktı dr a götürdük ve enfeksiyın oldupunı ateş de olduğu için küvese aldılar 13 gün kaldı küveste bu süreçte benim dişardaki dikişlerim hepsi açıldı ve tutma bende başka bir hastanede yatırldım bir hafta endeksiyon tedavisi gördüm 1. 5 saatlik ameliyata alındım tekrar dikişler atıldı. İki gün önce kızımızı hasyaneden taburcu ettik evimize geldik iki gündür yavrum benimle çok şükür şimdilik düzelmeye çalişiyoz ikimizde merak eden arkadaşlar için yazdım

Kuzum çok uzuldum ya kolay seyler atlatmamissin ya saglikla büyüsün bebeğim.

İnan artık emzirmekten iki gögsümde çok fazla ağrıyor elimi bile deydiremiyorum ve bu acıyla bağıra çağıra emziriyomm
Hamilelik takvimin yanlış galiba doğum yapmışsın Allah analı babalı büyütsün inşallah süt için su ve aşureyi biliyorum bir arkadaşta tahin helvası yemiş çok iyi gelmişti dedi

Canım Allah yardımcın olsun neler yaşamışsın inşallah bundan sonrası bebek için de senin için de çok daha güzel olur

simdiden dagityo teyzesi merak etme bantlamisim cogu cekmeceyi aciyo kiyafetleri dagitip duruyo mutfak desen ayni acip tabak çanak asagi atiyo napcam bilmiyom
bian hayal ettim kuzumu ya çok tatlıdır benim yiğende senin kız gibi ne bulsa yerde atıyor saçıyor en son oyuncakları kaldırdık plastik kap Kacak verdik onlarla oynuyor

bian hayal ettim kuzumu ya çok tatlıdır benim yiğende senin kız gibi ne bulsa yerde atıyor saçıyor en son oyuncakları kaldırdık plastik kap Kacak verdik onlarla oynuyor
oyle böyle degil sen günlerni ii gecir cnm bak ben 1 senedir zombi gbi dolanyom bigün biyerde düsüp kalacam diye korkuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…