- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.761
Çok zor bir süreçten geçtim şuan sütüm az bebek doysun diye uğraşiyom elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorum canımKuzum nasılsın askimm.
Kuzum çok uzuldum ya kolay seyler atlatmamissin ya saglikla büyüsün bebeğim.Ayın 15 de öğlenden hasta neye yatırıldım gece saat 8.45 e kadar doğum olmadı alttan ve seruma katılarak suni sanci yapıldı sonunda açılmam pek dazla olmasada d opum yaptım bebeğin eşi yukaruya çıkmiştı ve onu gelnesi için çok uğraşildı çok fazla dikiş atıldı. Sabah kontrol amaçlı muyanede içerideki dikilerimin kanama yaptığını açıldığını söyledi hemşire tekrar dikiş atıldı. Eve geldik iki gün boyunca bebeğim çok ağladı emmedi ve ateşi çıktı dr a götürdük ve enfeksiyın oldupunı ateş de olduğu için küvese aldılar 13 gün kaldı küveste bu süreçte benim dişardaki dikişlerim hepsi açıldı ve tutma bende başka bir hastanede yatırldım bir hafta endeksiyon tedavisi gördüm 1. 5 saatlik ameliyata alındım tekrar dikişler atıldı. İki gün önce kızımızı hasyaneden taburcu ettik evimize geldik iki gündür yavrum benimle çok şükür şimdilik düzelmeye çalişiyoz ikimizde merak eden arkadaşlar için yazdım
Kuzum komposto ye sut yapan et urunler yeki iki gogusten 10dakkada bi emdir gelsinÇok zor bir süreçten geçtim şuan sütüm az bebek doysun diye uğraşiyom elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorum canım
Çok saol canım çok zordu inanKuzum çok uzuldum ya kolay seyler atlatmamissin ya saglikla büyüsün bebeğim.
İnan artık emzirmekten iki gögsümde çok fazla ağrıyor elimi bile deydiremiyorum ve bu acıyla bağıra çağıra emziriyommKuzum komposto ye sut yapan et urunler yeki iki gogusten 10dakkada bi emdir gelsin
En iyisi ya yol yorgunu işler daha da büyürdü gözündeyarin kina kuzu mahallede
Iyi etmissin kuzu bende napim gitmeden islerim kalmasin gelince keyif ederim ahahah
Hamilelik takvimin yanlış galiba doğum yapmışsınİnan artık emzirmekten iki gögsümde çok fazla ağrıyor elimi bile deydiremiyorum ve bu acıyla bağıra çağıra emziriyomm
Canım Allah yardımcın olsun neler yaşamışsınAyın 15 de öğlenden hasta neye yatırıldım gece saat 8.45 e kadar doğum olmadı alttan ve seruma katılarak suni sanci yapıldı sonunda açılmam pek dazla olmasada d opum yaptım bebeğin eşi yukaruya çıkmiştı ve onu gelnesi için çok uğraşildı çok fazla dikiş atıldı. Sabah kontrol amaçlı muyanede içerideki dikilerimin kanama yaptığını açıldığını söyledi hemşire tekrar dikiş atıldı. Eve geldik iki gün boyunca bebeğim çok ağladı emmedi ve ateşi çıktı dr a götürdük ve enfeksiyın oldupunı ateş de olduğu için küvese aldılar 13 gün kaldı küveste bu süreçte benim dişardaki dikişlerim hepsi açıldı ve tutma bende başka bir hastanede yatırldım bir hafta endeksiyon tedavisi gördüm 1. 5 saatlik ameliyata alındım tekrar dikişler atıldı. İki gün önce kızımızı hasyaneden taburcu ettik evimize geldik iki gündür yavrum benimle çok şükür şimdilik düzelmeye çalişiyoz ikimizde merak eden arkadaşlar için yazdım
simdiden dagityo teyzesi merak etme bantlamisim cogu cekmeceyi aciyo kiyafetleri dagitip duruyo mutfak desen ayni acip tabak çanak asagi atiyo napcam bilmiyomAnnesi güven veriyoryürüyünce daha da zor işin çekmece falan bişey kalmayacak
simdiden dagityo teyzesi merak etme bantlamisim cogu cekmeceyi aciyo kiyafetleri dagitip duruyo mutfak desen ayni acip tabak çanak asagi atiyo napcam bilmiyom
oyle böyle degil sen günlerni ii gecir cnm bak ben 1 senedir zombi gbi dolanyom bigün biyerde düsüp kalacam diye korkuyombian hayal ettim kuzumu ya çok tatlıdır benim yiğende senin kız gibi ne bulsa yerde atıyor saçıyor en son oyuncakları kaldırdık plastik kap Kacak verdik onlarla oynuyor
Yakın olaydık bakardım kızına kuzum iyi bebek bakarım ama sonra bu kız nasıl köçek oldu derdinoyle böyle degil sen günlerni ii gecir cnm bak ben 1 senedir zombi gbi dolanyom bigün biyerde düsüp kalacam diye korkuyom
tabi tabi yaparsin sen hele bi 1.yi dogur bakta sora bakim ayni seyi diyebilonmuYakın olaydık bakardım kızına kuzum iyi bebek bakarım ama sonra bu kız nasıl köçek oldu derdinya bendeki deli cesareti ikinciyi hemen yapalım
O totoyu kendimde görmüyorum ama hayali de güzeltabi tabi yaparsin sen hele bi 1.yi dogur bakta sora bakim ayni seyi diyebilonmu
Allah gönlünce versin kuzum benimO totoyu kendimde görmüyorum ama hayali de güzel
Amin inşallah kuzumAllah gönlünce versin kuzum benim
Çok saol canım çok zordu inan
ayva cekirdegi de kivam yapıp göğse iyi gelirmis jöle yapip yaralara ağrıyaİnan artık emzirmekten iki gögsümde çok fazla ağrıyor elimi bile deydiremiyorum ve bu acıyla bağıra çağıra emziriyomm
aynen bebgim senin nasil hamilelik kzuumEn iyisi ya yol yorgunu işler daha da büyürdü gözünde
İyiyim çok şükür canım benim. Düğün telaşındayım :) sen nasılsın napiyosun :)Napiyon kuzum nasılsın.
Biraz ağrılı işte kuzum malum fıtıklar yüzünden ama genel olarak iyiyiz göbüş falan çıktı iyiceayva cekirdegi de kivam yapıp göğse iyi gelirmis jöle yapip yaralara ağrıya
aynen bebgim senin nasil hamilelik kzuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?