İyiyim çok şükür canım benim. Düğün telaşındayım :) sen nasılsın napiyosun :)
az kaldı desene kolay gelsin canım bende ankaraya gitcem ev işlerim bitiriyorum 15 temmuzda gitcem.
Biraz ağrılı işte kuzum malum fıtıklar yüzünden ama genel olarak iyiyiz göbüş falan çıktı iyice
oh oh ben o gobusude ickndekini yirimmmmm
Aynen kizlar tahin pekmez kuru uzum kayisi incir ozellikle ve bol suuu ... sut yaptigina kanaat getirdigim en iyi seyler..

Napiyonuz bakalim T Tatlianne20 gel bakimmm etiket yaptm seni sende digerlerni yap
ahahaj ben olmayinca gelen olmuyor kuzum bu ara gelemedim yogum mağlum askim keske etoket edeydin gelirlerdi

Teşekkür ederiz tatlişim merhaba bugün neleri temizleyeceksin

Az kaldı canımm Allah'tan bi şey olmazsa inşallah :) sen neden gidiyosun oraya mı yerleşeceksiniz memnunsundur inşallah kuzum

Teşekkür ederiz tatlişim merhaba bugün neleri temizleyeceksin
bugun hac ugurladik dugun vardi mahallede biso etmedim pek yarinda deniz gidiyoz esimle hazirlik ediyom gunu birlik gidip gelcez. Pazartesiye başlıyor. UOTE="Nnuurrr, post: 60458489, member: 868380"]
Az kaldı canımm Allah'tan bi şey olmazsa inşallah :) sen neden gidiyosun oraya mı yerleşeceksiniz memnunsundur inşallah kuzum
[/QUOTE]
Yok kuzum aileler ordaya biraz yanlarina gidiyom kalcam .

Keyfini yerim ben onun merhaba teyzesi de salıncak hatasıydı
Yok kuşum belki yarın devletteki doktora giderim bi cinsiyet tahmini için
Arada tenha olunca sallanırım bende , Allahım hadi git bi öğren artık bu minnak çatlatıyo bizi yaa pek nazlı kız bu kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…