- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.781
Saol canım bunları da deniycem bakalım nasıl olacakHamilelik takvimin yanlış galiba doğum yapmışsınAllah analı babalı büyütsün inşallah süt için su ve aşureyi biliyorum bir arkadaşta tahin helvası yemiş çok iyi gelmişti dedi
İnşallah canım benimCanım Allah yardımcın olsun neler yaşamışsıninşallah bundan sonrası bebek için de senin için de çok daha güzel olur
az kaldı desene kolay gelsin canım bende ankaraya gitcem ev işlerim bitiriyorum 15 temmuzda gitcem.İyiyim çok şükür canım benim. Düğün telaşındayım :) sen nasılsın napiyosun :)
oh oh ben o gobusude ickndekini yirimmmmmBiraz ağrılı işte kuzum malum fıtıklar yüzünden ama genel olarak iyiyiz göbüş falan çıktı iyice
ahahaj ben olmayinca gelen olmuyor kuzum bu ara gelemedim yogum mağlum askim keske etoket edeydin gelirlerdiAynen kizlar tahin pekmez kuru uzum kayisi incir ozellikle ve bol suuu ... sut yaptigina kanaat getirdigim en iyi seyler..
Napiyonuz bakalim T Tatlianne20 gel bakimmm etiket yaptm seni sende digerlerni yap
Şifa olsun ikinize deSaol canım bunları da deniycem bakalım nasıl olacak
Teşekkür ederiz tatlişimaz kaldı desene kolay gelsin canım bende ankaraya gitcem ev işlerim bitiriyorum 15 temmuzda gitcem.
oh oh ben o gobusude ickndekini yirimmmmm
ahahaj ben olmayinca gelen olmuyor kuzum bu ara gelemedim yogum mağlum askim keske etoket edeydin gelirlerdi
Az kaldı canımm Allah'tan bi şey olmazsa inşallah :) sen neden gidiyosun oraya mı yerleşeceksiniz memnunsundur inşallah kuzumaz kaldı desene kolay gelsin canım bende ankaraya gitcem ev işlerim bitiriyorum 15 temmuzda gitcem.
oh oh ben o gobusude ickndekini yirimmmmm
ahahaj ben olmayinca gelen olmuyor kuzum bu ara gelemedim yogum mağlum askim keske etoket edeydin gelirlerdi
bugun hac ugurladik dugun vardi mahallede biso etmedim pek yarinda deniz gidiyoz esimle hazirlik ediyom gunu birlik gidip gelcez. Pazartesiye başlıyor. UOTE="Nnuurrr, post: 60458489, member: 868380"]Teşekkür ederiz tatlişimmerhaba bugün neleri temizleyeceksin
Keyfini yerim ben onunSalıncakta sallanıyor teyzesisen napıyon gittinmi tekrar kuzumu görmeye
Hayırlı geceler tatlişHayırlı geceler kizlar.
Arada tenha olunca sallanırım bendeKeyfini yerim ben onunmerhaba teyzesi de salıncak hatasıydı
Yok kuşum belki yarın devletteki doktora giderim bi cinsiyet tahmini için
Sallan kız içindeki çocukta mutlu olsunArada tenha olunca sallanırım bende, Allahım hadi git bi öğren artık bu minnak çatlatıyo bizi yaa pek nazlı kız bu kızz
Çekiyor dimi pembişler amanha dur yinede ne olur ne olmaz bişi almaSallan kız içindeki çocukta mutlu olsunya bende pembelere bakmaya başladım
Kolay gelsin kuzum çokta yorma kendini bende seni ve prensesimi öpüyorumis yapiyorum kuzu cok yogunum hic vaktim yok bura girmeye. öpüyorum sni ve minnaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?