- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.801
Şuara kafayı bebek arabasıyla bozdum ilk ya uniseks renk bakıyorumÇekiyor dimi pembişler amanha dur yinede ne olur ne olmaz bişi alma
Az uzda değil valla fiyatları aileden birine yükleseydiniz barimŞuara kafayı bebek arabasıyla bozdum ilk ya uniseks renk bakıyorumen pahalısı o ondan başlayıp kalanı için neye param yeterse yapacam
Annem beşik ve elektrikli ana kucağı almıştı yiğenime sağolsun o hiç kullanmadı bana kaldıAz uzda değil valla fiyatları aileden birine yükleseydiniz barim
Vallamı kız nevarsa kendi tarafımızdan var,olsun valla kullan benimde küçük kardeşimden kalma araba vardı onu kullanıyorum anam bidahamı doğuracak sankiAnnem beşik ve elektrikli ana kucağı almıştı yiğenime sağolsun o hiç kullanmadı bana kaldıeşim tarafı şuan ölü taklidi yapıyor
Bence de teyzenin heyecana ihtiyacı yokVallamı kız nevarsa kendi tarafımızdan var,olsun valla kullan benimde küçük kardeşimden kalma araba vardı onu kullanıyorum anam bidahamı doğuracak sanki.
Valla kuzu ben herşeyi aldıktan sonra ne lazım diye sorarlarsa da affetmem altın bilezik isterim. İnşallah eşşek başı değillerdirU Ufukta_bebek Belkim alırlar bişeyler zamanla görelim kuzu torun geliyor torun ,eşşek başı değiller ya alsınlar
Hayırlı geceler kuzumHayırlı geceler kizlar.
Oh ohh kullanmayanın malını kullanırlar deBence de teyzenin heyecana ihtiyacı yokkız kullanmadı bile beşikte üç gün denedik kıyamet kopardı topladık pakette, elektrikli de keza aynı oldu 1 hafta kullandı od pakette 49 yaşından sonra tekrar evlenip çocuk mu yapacak ablam buna bakamıyor
Altınmııııı bunu duysalar eminim ne alınacak hemen alalım derlerdiValla kuzu ben herşeyi aldıktan sonra ne lazım diye sorarlarsa da affetmem altın bilezik isterim. İnşallah eşşek başı değillerdir
Hiç deme valla ya çıtçıtlı badileri bile sayıyla alıyor milletOh ohh kullanmayanın malını kullanırlar dene iyi böyle yakınlardan bişey kalması valla ateş pahası herşey iyce kız.,
Kendi düşen ağlamaz bebeğimAltınmııııı bunu duysalar eminim ne alınacak hemen alalım derlerdi
Bakma valla küçük dilini yutarsın balım uçuk uçukHiç deme valla ya çıtçıtlı badileri bile sayıyla alıyor milletgeçen sene bu beşiğe 1250 verdik bu sene cesaret edip fiyatına bakmadım bile
Kendi düşen ağlamaz bebeğim
Annemmm benim canı sağolsun kurtardı beniBakma valla küçük dilini yutarsın balım uçuk uçuk
Vallahi düşünmek bile istemiyorum yaa iyiki varlar Rabbim başımızdan eksik etmesin annelerimiziAnnemmm benim canı sağolsun kurtardı benikız bu anneler olmasa nolurduk biz
Hayırdır tatlım arada banada oluyor öyle bi sıkıntınmı varIyi geceler kızlar
Bu gece beni uyku tutmuyor bi geldiler yine balkonda mal mal oturuyorum muzik eşliğinde guya çamaşır katlıyorum hayatı sorguluyirum snrm
Amin balımVallahi düşünmek bile istemiyorum yaa iyiki varlar Rabbim başımızdan eksik etmesin annelerimizi
İyi geceler canım çamaşır katlarken hayatı sorgulamak en büyük fantezimiz galibaIyi geceler kızlar
Bu gece beni uyku tutmuyor bi geldiler yine balkonda mal mal oturuyorum muzik eşliğinde guya çamaşır katlıyorum hayatı sorguluyirum snrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?