Annem beşik ve elektrikli ana kucağı almıştı yiğenime sağolsun o hiç kullanmadı bana kaldı eşim tarafı şuan ölü taklidi yapıyor
Vallamı kız nevarsa kendi tarafımızdan var,olsun valla kullan benimde küçük kardeşimden kalma araba vardı onu kullanıyorum anam bidahamı doğuracak sanki .

Vallamı kız nevarsa kendi tarafımızdan var,olsun valla kullan benimde küçük kardeşimden kalma araba vardı onu kullanıyorum anam bidahamı doğuracak sanki .
Bence de teyzenin heyecana ihtiyacı yok kız kullanmadı bile beşikte üç gün denedik kıyamet kopardı topladık pakette, elektrikli de keza aynı oldu 1 hafta kullandı od pakette 49 yaşından sonra tekrar evlenip çocuk mu yapacak ablam buna bakamıyor

Oh ohh kullanmayanın malını kullanırlar de ne iyi böyle yakınlardan bişey kalması valla ateş pahası herşey iyce kız.,

Oh ohh kullanmayanın malını kullanırlar de ne iyi böyle yakınlardan bişey kalması valla ateş pahası herşey iyce kız.,
Hiç deme valla ya çıtçıtlı badileri bile sayıyla alıyor millet geçen sene bu beşiğe 1250 verdik bu sene cesaret edip fiyatına bakmadım bile

Iyi geceler kızlar
Bu gece beni uyku tutmuyor bi geldiler yine balkonda mal mal oturuyorum muzik eşliğinde guya çamaşır katlıyorum hayatı sorguluyirum snrm
Hayırdır tatlım arada banada oluyor öyle bi sıkıntınmı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…