- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.821
Bilmem bi boşluğa düştüm bu gece yine oturup ağlayasım var iste rutin ben arada kendime üzülecek konular buluyorumHayırdır tatlım arada banada oluyor öyle bi sıkıntınmı var
Sende tatlı balll harika bir annesin fındığımmmAmin balımsende mükemmel bir annesin
Herhalde ya balkonda saatlerce oturabilirim snrm ben hic bisey yapmadan öyleceİyi geceler canım çamaşır katlarken hayatı sorgulamak en büyük fantezimiz galiba
Dondurmalı künefemsin bebeğimSende tatlı balll harika bir annesin fındığımmm
Ah kuzumya valla banada geliyorlar arada bi kasfet bi huzursuzluk , içini ferah tut kötü şeyler düşünmemeye çalış balımBilmem bi boşluğa düştüm bu gece yine oturup ağlayasım var iste rutin ben arada kendime üzülecek konular buluyorum
Aynen oyle cnm saolasin oyle yapmaya çalışıyorumAh kuzumya valla banada geliyorlar arada bi kasfet bi huzursuzluk , içini ferah tut kötü şeyler düşünmemeye çalış balım
Günaydın canımGünaydın kizlar
İyiyim şükür cnm makineye yün attim yastıkları halledecem m bugün kahvaltı yapiorum sen nasılsın cnmNasılsın askimm
Yastiklarlan bir hafta ugrasiyom ayni bende boraz dinleneyim temizlik basliycam dun yoruldum.İyiyim şükür cnm makineye yün attim yastıkları halledecem m bugün kahvaltı yapiorum sen nasılsın cnm
Evet yorucu oluyor ya Allah tan cok degil yastık yarısını gecen sene yikamistm havalandririm sadece evde bi dipli elden gececeek aamaan hic bitmiyor hic dinlen birwz devam edersnYastiklarlan bir hafta ugrasiyom ayni bende boraz dinleneyim temizlik basliycam dun yoruldum.
Camasir cıktı bugun ortalikdan onlar kaldiririm yikar yikar dolaplar düzenlenecek.Evet yorucu oluyor ya Allah tan cok degil yastık yarısını gecen sene yikamistm havalandririm sadece evde bi dipli elden gececeek aamaan hic bitmiyor hic dinlen birwz devam edersn
Gece hallettim bende birazını kolay gelsin cnmCamasir cıktı bugun ortalikdan onlar kaldiririm yikar yikar dolaplar düzenlenecek.
Sagol bitanem sanada kolay gelsin.Gece hallettim bende birazını kolay gelsin cnm
Saol cnmSagol bitanem sanada kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?